Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Nero, CloneCD με SP2 Gr?

africa_twin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους! Τις τελευταίες 2 μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα εγγραφής με το Nero ενώ ξεκινά την διαδικασία εγγραφής περίπου στο 10% μου βγάζει το μύνημα "Σφάλμα εστίασης ή του Track" και σε data cd αλλά και σε audio. Αυτό μου το κάνει και στην έκδοση 6.3.1.15 που είχα αλλά και στην τελευταία 6.3.1.25 που κατέβασα μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Να πω επίσης ότι το πρόβλημα ισχύει και με το CloneCD 5.0.2.2. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το SP2Gr που εγκατέστησα πρόσφατα στο PC? Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ το Nero από τις πρώτες εκδόσεις του χωρίς να αντιμετωπίσω ποτέ κανένα πρόβλημα! Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο;

Δημοσ.
fobame pos ta epaikse to recorder :(

Λίγο δύσκολο μου φαίνετε (όχι απίθανο) γιατί είναι καινούριο DVD-writer ένα LG-GSA-4081B και το έχω βάλει πριν 4 μήνες και μέχρι πρίν 2-3 μέρες πήγαιναν όλα οκ! Επίσης όπως γράφω παραπάνω δοκίμασα και το CloneCD και πάλι τα ίδια. Αυτό το κάνει και σε Audio CD και σε DATA CD και σε όλες τις ταχύτητες εγγραφής.

Δημοσ.

Και εμένα μού ακούγεται σαν να τά 'παιξε το writer σου... Δοκίμασέ το και σε ένα άλλο μηχάνημα άμα εξακολουθείς να αμφιβάλεις και μετά γρήγορα επιστροφή :) ... Λογικά θα είναι μέσα στην εγγύηση, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Για δοκίμασε να αλλάξεις έκδοση του nero να πάς σε λιγο πιο παλιά γιατί και μένα εντελώς τυχαία το dvdr Μου σταμάτησε να διαβάζει μετά που τό βαλα.. αν και αυτό ήταν πρόβλημα του recorder σκέφταιμαι μήπως τελικά η τελευταία έκδοση δημιουργεί προβλήματα στα μηχανήματα????

Δημοσ.
Και εμένα μού ακούγεται σαν να τά 'παιξε το writer σου... Δοκίμασέ το και σε ένα άλλο μηχάνημα άμα εξακολουθείς να αμφιβάλεις και μετά γρήγορα επιστροφή :) ... Λογικά θα είναι μέσα στην εγγύηση, έτσι δεν είναι;

Πριν λίγο έγραψα 2 DVD και όλα πήγαν καλά οπότε το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα CD. Τι γίνετε ρε γμτ? Αν ήταν πρόβλημα recorder λογικά δε θα έγραφε ούτε DVD έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι bug της έκδοσης.Εγώ χρησιμοποιώ την 6.3.1.25 και δεν έχω αντιμετωπίσει κάνένα πρόβλημα ούτε σε CD ούτε σε DVD.Μάλλον πρέπει να τα έχει παίξει η συσκευή.Εγώ το δουλεύω σε XP αγγλικά με SP2.

Δημοσ.
Για δοκίμασε να αλλάξεις έκδοση του nero να πάς σε λιγο πιο παλιά γιατί και μένα εντελώς τυχαία το dvdr Μου σταμάτησε να διαβάζει μετά που τό βαλα.. αν και αυτό ήταν πρόβλημα του recorder σκέφταιμαι μήπως τελικά η τελευταία έκδοση δημιουργεί προβλήματα στα μηχανήματα????

Όπως γράφω και στο πρώτο μου μύμημα πρώτα μου το έκανε σε παλιότερη έκδοση του Νero (6.3.1.15) και μετά έβαλα την τελευταία (6.3.1.25) τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τα DVD τα γράφει χωρίς πρόβλημα ενω στα CD βγάζει το μύνημα που φαίνεται στη φωτό:

http://www.techteam.gr/phpBB2/download.php?id=913

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...