Προς το περιεχόμενο

Club nokia problem

manxil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχει γίνει θέμα εδώ ότι για την αναβάθμιση του κινητού στο club nokia το μονό που χρειάζεται είναι η κουτά και από το imei βλέπουν αν είναι στην αναβάθμιση ???ε???

Το κινητο εγω το πηρα από ομαδικο συμβολεο από την δουλεια του μπαμπα μου.δεν μπορω να παω στο λογιστηριο που εχουν τοσες δουλειες και να τους λεω να μου βρουν από το μαρτιο αποδειξεις.τους πηγα την κουτα για μην λενε πως είναι κλεμενο αλλα τωρα που να βρω την αποδειξει????

Του λεω`ρε ανθρωπε μου στο ιντερνετ διαβασα ότι χρειαζεται μονο η κουτα τωρα εσυ τι μου λες?δεν μπορω να βρω την αποδειξη.και μου λεει`αποδειξη ή 15-26 ευρο αναλογα με το προβλημα.

Μηπως ξερετε που θα βρω τπτ στο ιντερνετ να το εκτυπωσω και να παω να του τριψω στη μουρη???

Ε όχι αυτά δεν γινονται.δλδ αυτό το club nokia ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ????

Για μ@@@@@ς ψαχνουν?

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!

Δημοσ.

To imei number το βρίσκεις με κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων στο κινητό (τον οποίο δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή). Πάντως στην αίτηση που έκανα πρόσφατα στο club nokia, σε κάποιο πεδίο που πρέπει να συμπληρώσεις το imei number, σου λέει ποιο συνδυασμό πλήκτρων χρειάζεται να πατήσεις.

Τώρα όσον αφορά τις εντυπώσεις μου από το club nokia είναι θετικές. Να σου δώσω να καταλάβεις μου έστειλαν την κάρτα μέλους από την Φιλανδία σε λιγότερο από βδομάδα από τη στιγμή που έκανα την αίτηση (μέσω internet). Tα φυλλάδια και το γράμμα ήταν στα ελληνικά αλλά η επιστολή ήρθε από την Φιλανδία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...