Προς το περιεχόμενο

Problima me DVD's

kyriakidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναφέρεσε σε dvd player ή dvd-rom; τι μάρκα είναι τα δισκάκια;

αφού τα διαβάζει άλλο dvd δοκίμασε να τα αντιγράψεις σε καλύτερο ποιοτικά δισκάκι

Δημοσ.

Πρέπει να φταίει η συγκεκριμένη μάρκα (princo). Μερικά με τον καιρό χαλάνε ή τέλος πάντων διαβάζονται πιο δύσκολα. Εμένα δεν μου έχει τύχει, αλλά έτυχε σε άλλους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ego pali to pathaino se Creation,oxi se ola, alla panta afta poy ginontai adiavasta einai aftis tis markas

To erotima einai:ta dvd einai axrista pleon i to dvd reader ftaiei?me liga logia an allakso dvdR tha ta glytoso??

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Malon telika to dvd writer prepei na ftaiei mias kai tin teleutea ebdomada den diabazei oute ena dvd-r, antithetos den exei problima na diabasei dvd gramena apo etaires. Kserei kaneis tin antiprosopia tis acer thessaloniki? i esto athina

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα το είχα με SwissTec ( τα κόκκινα ) από το Pr**er.

Μάλλιστα΄είχαν 4,99 τα 5.

Ξαφνικά μετά από μία εβδομάδα τα Dvd δεν διαβάζονταν.

Δημοσ.

Πριν το πεταξεις, καθαρισε το με ενα καθαριστικό DVD μηπως και βελτιωθεί..... και φυσικά μη χρησιμοποιείς princo δισκάκια...

Δημοσ.
το ίδιο πρόβλημα το είχα με SwissTec ( τα κόκκινα ) από το Pr**er.

Μάλλιστα΄είχαν 4' date='99 τα 5.

Ξαφνικά μετά από μία εβδομάδα τα Dvd δεν διαβάζονταν.[/quote']

ΑΥΤΟ ΠΩς ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?!?!?! ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΓΜΤ!!

Μετά από 2-3 βδομάδες δεν μου διαβάζει τα δισκάκια καλά! ΕΛΕΟΣ! Κάνω κάτι backup σε DVD, το σβήνω από τον δίσκο και ΠΑΠΑΛΑ μετά από 2-3 βδομαδες!!

Δημοσ.

Παιδια ειναι απλο.Μην τσιγκουνευεστε στα δισκακια.Μακρια απο princo,swisstec και λοιπες αηδιες.Δωστε κατι παραπανω και παρτε ΤΥ,Ritek,TDK.Αμαρτια ειναι να χανετε data για διαφορες 5-10 λεπτων.Οτι εχω γραψει σε TY(cd+dvd) παιζει αψογα εδω και 4 χρονια περιπου.Πιστευω οτι το ιδιο θα συμβει και με τα Ritek.

Δημοσ.

den einai mono ta fthna h akriba diskakia.sigoyra sta fthna 8a symbei pio syntoma.

shmasia exei kai h poiothta kai taxythta engrafhs.synh8ws ayto symbenei meta ta 3/4 tou dvd dhladh sthn epifaneia me thn megalh diametro pou h engrafh ginete me megalyterh taxythta kai se ayto to shmeio ta dvds ginonte dysanagnwsta meta apo kairo.mia kalh lysh einai engrafes se xamhles taxythtes kai ena data error verification sto telos.

epishs sta xyma diskakia h paramikrh skonh panw sth epifaneia afhnei mayres khlides(kena diladh) kai den diavazete to shmeio ayto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...