Προς το περιεχόμενο

plaisio-istories

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου ανοίγει και την πόρτα ο έτσι στη Βουλής...

Πρόσωπα,φίλοι μου και όχι θεσμοί...

Έτυχε,μη δίνεις βάση σε μεμονωμένο γεγονός...

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι πιο πολυ ειναι θεμα ανθρωπων και οχι τοσο ονοματος μαγαζιων.Σιγουρα βεβαια και οι κατευθυνσεις που παιρνουν παιζουν ρολο.Μπορει σε ενα Πλαισιο πχ να βρεις ευκολα το δικιο σου και σε αλλο να βριζεις την ωρα που πατησες. :) :) :)

Δημοσ.

kai na min ginei apo to mixanima o allos prepei na einai eugenikos kai diakritikos.efoson den exeis parei tipota den iparxei logos na fobitheis alla prepei na ginetai me oraio tropo oxi les kai ise kleftis.oso gia to ti cd mporei na exeis mazi sou auto einai problima sou kai den mporei na sou pei tipota.entaxei to plaisio prepei na kanei tin douleia tou kai na prosexei min tous klepsoun alla na mathei stous blakes na kanoun sosta tin douleia kai profanos eugenika.eprepe na tou ta xones ekeini tin stigmi kai as sou elege oti thelei.tha se kanan ntanta??

Δημοσ.

Pisteyw oti prepei ligo na allaksoun thn taktikh tou se ayto to 8ema. Den katalava dhladh epeidh den exoun kameres h systhmata klophs sthn eisodo/eksodo prepei na trwme olh ti diadikasia ayth sth mapa?

Egw ekneyristhka para poly me ton typo (secur...) giati me exei dei ekatontades fores kai me gnwrizei fatsika. Nomiza oti ayto ginetai mono ston peiraia alla vlepw oti kai se alles perioxes oi sec. etairia pou exoun kanei ta idia.

Δημοσ.

Καταρχήν το θέμα των ελέγχων ΔΕΝ είναι μόνο στο Πλαίσιο ή σε κάθε μαγαζί τύπου πλαίσιο αλλά και σε πολλά άλλα καταστήματα. (Carrefour, Praktiker, Hondos Κλπ).

Όπου δεν είναι δυνατή η χρήση των ειδικών αντικλεπτικών υπάρχουν αυτοί οι ειδικοί φρουροί και καλώς ή κακώς έχουν εντολές να ελέγχουν τους πελάτες...

Ο τρόπος που γίνετε ο έλεγχος όμως (ευγένεια, ευπρέπεια κλπ) εξαρτάται δυστυχώς από τον ίδιο τον ελεγκτή και όχι από το κάθε κατάστημα.

Αν ο κάθε σεκιουριτάς είναι αγενής και την έχει δεί εξουσία δεν φταίει το κατάστημα για αυτό αν και όλα διορθώνονται (κουτί παραπόνων).

Δημοσ.

Kai ego exo parapona apo to plaisio se diafores sinnalages, alla stin sigkekrimeni periptosi tha pao me aytous poy lene oti o securitas einai to provlima kai oxi to idio to katastima, isos na min eixan proseksei to oxi komso tropo toy, kalo tha itan na kaneis ena parapono pantos gia na to exoun kai oi ypefthinoi sto nou tous. (ektos kai an to exoun alla ton afinoun giati einai apodotikos...)

Δημοσ.

Oso afora to Plaisio tou Peiraia...kai egw pou piga exthes gia na agorasw webcamera eida ena securita (enas psilos, antipathestatos) o opoios prepei na eixe stamatisei 2 atoma kai tous ekane elegxo...

As stamatage kai emena kai tha tou eferna sto kefali tin plasma tv pou exoun sto isogeio.

Δημοσ.

Το ωραίο στο Πλαίσιο Πάτρας. Μπαίνω για να αγοράσω το χαρτί Canon Photo Paper Plus Glossy 10X15, το οποίο "υπήρχε" βάσει των τηλεφωνικών πληροφοριών από άσχετη υπάλληλο την προηγούμενη ημέρα. Ο δεύτερος άσχετος υπάλληλος όταν πήγα μου είπε ότι ουδέποτε έφεραν τέτοιο χαρτί και αφού επεσήμανα ότι μόλις χθες μου το επιβεβαίωσε η άσχετη υπάλληλος, μου είπε: "Μήπως τηλεφωνήσατε στο Πλαίσιο Αθήνας;" Του εξήγησα ότι δεν είμαι ηλίθιος και ότι είναι άσχετοι. Φεύγω και στην πόρτα ο άσχετος σεκιούριτης κοιτάζει με καχυποψία τη θήκη γυαλιών ηλίου που κρατούσα και λέει: "Δεν αγοράσατε τίποτα;" Βεβαίως, λέω, γυαλιά ηλίου. Θέλετε να τα δείτε; Χαμογέλασε με ένα ηλίθιο και άσχετο ύφος και κατάλαβε (μάλλον) ότι δεν πρόκειται να με ξαναδούνε. Αυτά. :D

Δημοσ.

Ta idia kai sthn metamorfwsh, me exoun elegxei 2-3 fores parolo pou me xeroun logw tou oti pigainw 2-3 fores thn evdomada. To wraio einai pws oi tipoi (security) to paizoun exousia kai mamaw, apo tin alli omws einai kai ipefthinoi na allazoun tous cafedes kai ta anapsiktika, na katharizoun ta kalathakia me ta skoupidia ktl.

E, pote...!

Δημοσ.

LMAO :D

E: Τι επαγγέλεσθε κύριε;

Α: Είμαι προϊστάμενος ασφάλειας και τροφοδοσίας σε μεγάλο κατάστημα πληροφορικής (μετάφραση: ψάχνω σακούλες πελατών και βγάζω κοκακόλες και κουλουράκια όταν τελειώσουν :mrgreen: )

Τώρα που το ξανασκέφτομαι... αν μου κάνει νούμερα κανένας θα του πω να φωνάξει έναν αληθινό αστυνομικό :)

Δημοσ.

exete dikio den pane kala,pira molis xtes ena dvdr nec kai stin eksodo ena palikaraki (plaisio stournari) me kozarei apo makria kai me rotaei eygenika na dei tin tsanta mou...ta pairno kai ego kai tou leo oti tha fygei mpounia mazi me dvdr an akoumpisei tin tsanta...min ta polylogo zitao ton ypepthyno kai mou eksigouse ta aneksigita...valte ena G@MIMENO check stis eksodous....valte bar codes me asfaleia kai piaste ton klefti...diladi opoios mpainei aytomatos einai 50% kleftis...e oxi re paidia...eipame!!!!

Δημοσ.

παιδια εγω απο το πλαίσο της αργυρούπολης που πήγα προσφατά οντώς εχουν βάλει security που δεν είναι εντελώς διακοσμήτικος (κοιτάει τι γίνετε γύρο του) αλλά είναι και ευγενικός όλο καλήνυχτεσ μοιράζει:)

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο Πάτρας για πρώτη φορά μετά από δεκάδες επισκέψεις μου ζήτησε να ανοίξω τη σακκούλα (που ήταν συρραμμένη από το μαγαζί μάλιστα) για να επαληθεύσει τι πήρα. Είναι εκνευριστικό.

Δημοσ.

Καινούριο φρούτο αυτό.Χθές και εμένα μου έτυχε κάτι ανάλογο και ήμουν έτοιμος να κάνω τρελή φασαρία.Πηγαίνω στο Πλαίσιο της Στουρνάρη να πάρω το rome total war.Αφού περίμενα κανα 10 λέπτο μέχρι να αξιωθεί ο υπάλληλος να κατεβάσει το κουτί απο το ράφι(το πλαίσιο έχει το σύστημα τα κουτιά να είναι άδεια,στο φέρνει ο υπάλληλος).Αφού πλήρωσα και κατευθύνθηκα προς την έξοδο ένας τύπος πριν την έξοδο(με πολιτικά) μου ζητάει την απόδειξη.Του τη δείχνω(την κράταγα στο χέρι μου) και με ρωτάει για την τσάντα του πλαισίου τι έχει μέσα.Ένα cd του απαντάω και φεύγω αρχίζοντας τα μπινελίκια.Έτσι και μου ζήταγε να την ανοίξω θα τα είχα κάνει λίμπα.Τι λες ρε μεγάλε που θα με αντιμετωπίσεις έτσι...αμα δεν εμπιστεύονται την ασφάλεια του μαγαζιού ας βάλουν bar codes που χτυπάνε κατά την έξοδο.Δε φτάνει που τους δίνουμε τα λεφτά μας θα μας αντιμετωπίζουν συνέχεια με καχυποψία ή σαν κλέφτες?Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος Security ή δεν ξέρω γω τι άλλο να σου ψάξει προσωπικά σου αντικείμενα,ειδικότερα σακούλες απο άλλα μαγαζιά ή δεν ξέρω γω τι άλλο.Επίσης μην δέχεστε να μπείτε σε μαγαζιά που σε υποχρεώνουν σε έλεγχο στα πράγματα σου ή δε σε αφήνουν να μπείς χωρίς να αφήσεις σε αυτούς σακούλες από άλλα καταστήματα.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ!!!!!!Την έχουνε δει τώρα στα μαγαζιά και σε αντιμετωπίζουν σα γύφτο,ειδικά τους νεότερους σε ηλικία.Και φανταστείτε το Πλαίσιο έχει και το σύστημα με τα cd που είναι σχεδόν απίθανο να τα κλέψει κανείς(εκτός αν είναι 2 μέτρα και φτάνει στα ψηλά ράφια και οι υπάλληλοι να είναι τόσο στόκοι να μη σε πάρουν χαμπάρι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...