Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Kalhmera O logos pou ginetai ayto to topic einai gia na anaferw kati pou mou ekane asxhmh entypwsh se katasthma plaisio pou vrisketai ston peiraia. Thn trith 21/09/2004 perasa mia volta gia thn ka8ierwmenh agora dvd kenwn apo to plaisio gia tis anagkes ths evdomadas! Anevainw loipon ston 1o orofo pernw 2 koutia dvd intenso -R SL kai katey8ynomai sto tameio tou orofou opou kai plhrwnw 13e kai kati psyla. Katevainw kai pali sto isogeio kai me stamataei o security , "thn apodeiksh sas mou leei parakalw..." egw thn eixa akomh sta xeria mou , oute kan eixa prolavei na thn valw sth sakoula me ta dvd. Thn vlepei kai meta ti kanei? anoigei thn sakoula gia na dei ti exei mesa. Afou me exei kanei kseftila ston kosmo , MH vriskontas tipota parapanw sth sakoula ektos apo ta 2 rimado koutia ths intenso SYNEXIZEI kai ti kanei... eixa sta xeria mou ena CD aplo 700mb ths Sony apo th douleia me arxeia mesa!!! kai me rwtaei ayto to cd? Tou ekshgw oti einai ths douleias (pou den ofeila na tou to pw) kai ektos apo ayto htan kai marka POU oute kan eixan sto katasthma! O typos den zhthse syggnwmh kai m' enoxlhse ypervolhka ayto!!! Alla kai gw tous grafw sta @@ kai den ksanapataw plaisio
whiteman7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 eprepe na zitiseis ton ypeuthyno tou katastimatos gia ton xeftilako file mou...exei gemisei o kosmos apo exousiatores
Gabriel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Kαλά ρε παιδιά,εντάξει ήταν λίγο κάπως ο έλεγχος άλλα δε νομίζω ότι έφτανε σε επίπεδα εξευτελισμού...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 @Gabriel : Swsta na afhnoume ton ka8e vlaka na mas kanei rompa se kosmo pou den gnwrizeis kai den se gnwrizei. Gia dwse mou ena logw giati prepei na ginetai etsi o elegxos? AN DEN kanw la8os sthn eisodo kai exodo exoun mhxanhmata ta opoia KANOUN ayth akrivws th douleia. Douleyomaste twra??? :evil: :evil: :evil:
alfas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Ti na sou po...ego kapote pou pigaina sxedon 2 meres tin ebdomada me xairetouse o SEC.... tora teleutaia pou piga eida oti exei alla3ei o sec..den mou ekane kapoio elegxo...pantos an ginei kati tetoio se mena...den nomizo na krati8o file mou...!!! MAKARI na mou tixei....giati profanos exoun mple3ei ti loutsa me ti bourtsa...!!! Tespa makari na eisai h e3eresh....na etixe mono se esena....
papadakn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Στο κατάστημα της Πάτρας έχει γίνει επανειλημένως η ίδια ιστορία με τον σεκιουριτά να μου ανοίγει την τσάντα και να ελέγχει με ύφος μπλαζέ εαν έχω πάρει ότι ακριβώς λέει η απόδειξη. Την επόμενη φορά που θα μου ζητήσει να με ελέγξει θα μιλήσω στον διεθυντή του καταστήματος και δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί μέσα (ευτύχως και τώρα μόνο για άδεια dvd πάω). Αν το πλαίσιο θέλει κάνει έλεγχο ας εγκαταστήσει τα γνωστά μηχανήματα με τις μαγνητικές ταινίες. Face control για να πάρω 10 dvd δεν το ανέχομαι.
Narayan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Πρέπει να έχει αλλάξει ο σεκιουριτάς... εκείνος που θυμάμαι εγώ είναι ένας νεαρός, πολύ ευγενικός, μόνο σε χαιρέταγε μόλις εφευγες χωρίς περαιτέρω Στη Μεταμόρφωση σου κλείνουν τη σακούλα με συραπτικό μετά την αγορά, οπότε δεν υπάρχει έλεγχος. Αν ήταν αγενής πάντως μπορείς να πάρεις ένα έντυπο παραπόνων και να αναφέρεις το συμβάν, τα μεγάλα "κεφάλια" του Πλαισίου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε θέματα αντιμετώπισης πελατών.
androu Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Στο Ηράκλειο Κάθεται ο sec/tas και τα ψηλοξήνει στην έξοδο.. Δεν έχουν μηχανήματα για ανίχνευση.. Αλλά μου τη δίνει που όταν ψάχνω κάτι (είδικά στα cd) έρχεται "με τρόπο" κάποιος υπάλληλος να δεί εαν του κλέβω .. :twisted: (έτσι που κοιτά αυτό μόνο μπορώ να υποθέσω..) Είναι όντως σπασιμο.. ας φροντίζουν αλλιώς να περιορίσουν τυχόν κλοπές..
spasoklambania Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Πάω πολύ συχνά στο Πλαίσιο της Γλυφάδας. Τις περισσότερες φορές πηγαίνω απλά για να δω τι παίζει. Αλλά και όσες φορές έχω ψωνίσει από εκεί δεν μου έχει ψάξει Π Ο Τ Ε την σακούλα securιτάς... Ίσα-ίσα επειδή με ξέρουν με χαιρετάνε! Στο Πλαίσιο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης δεν πηγαίνω τόσο συχνά όσο στην Γλυφάδας αλλά όσες φορές έχω πάει ( τις περισσότερες έχω κάνει κάποια αγορά ) δεν μου έχουν ψάξει ποτέ την σακούλα. Χαιρετάνε μόνο Και στου Πειραιά ( για το οποίο γίνεται λόγος στο πρώτο μήνυμα ) έχω πάει 2-3 φορές και ούτε εκεί είχα πρόβλημα.
elteo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Και στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής είναι διακριτικός.Δεν σε ψάχνει αλλά σε κοιτά με ένα ύφος ....
Bourdoulas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Aytoi koitane poli thn emfanisi, an tous faneis "kapos" sou kanoyn tetoia.an hmoun sth 8esh sou oute ego 8a phgaina.de pa na mamh8oun.toylaxiston na to ekane pio diakritika.
Giannis__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 To peristatiko einai aparadekto apo kathe apopsh. As frontisoun na exoun cameres na parakolouthoun to magazi tous, kai fysika to beep stin porta. Auta den ginontai pouthena...
Gabriel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 @Gabriel : Swsta na afhnoume ton ka8e vlaka na mas kanei rompa se kosmo pou den gnwrizeis kai den se gnwrizei. Gia dwse mou ena logw giati prepei na ginetai etsi o elegxos? AN DEN kanw la8os sthn eisodo kai exodo exoun mhxanhmata ta opoia KANOUN ayth akrivws th douleia. Douleyomaste twra??? :evil: :evil: :evil: Κοίτα,δεν είπα ότι εγκρίνω τέτοιες συμπεριφορές από τον εκάστοτε σεκιουριτά.Αλλίμονο,απλά ίσως να μη το έπαιρνα και τόσο σοβαρά,αυτό είπα. Ίσως αυτός θεώρησε ότι το να έχεις την απόδειξη στο χέρι υποδήλωνε ότι έχεις κάτι άλλο στη σακούλα,ποιός ξέρει? Άμα αυτός είναι κάφρος μπορείς όπως σωστά προαναφέρθηκε,να κάνεις παράπονα σε κάποιο προιστάμενο..
bartenderas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Και στο πλαίσιο στη Στουρναρη μου έχουν ανοίξει τη σακούλα δυο φορές, αλλά ευτυχώς ήταν ευγενικός.Πάντως είναι ενοχλητικό...
Highlander Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Άσχετα με το περιστατικό, πιστεύω ότι το θέμα οφείλετε καθαρά στα πρόσωπα και όχι στο καθ'εαυτού πλαίσιο. Το λέω γιατί στα μαγαζιά που έχουν security, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ένα υφάκι εξουσίας από το πουθενά, με μισθό 550 ευρώ το μήνα..... Έχει συμβεί αρκετές φορές σε καταστήματα με security να διαπληκτιστώ μαζί τους για την συμπεριφορά τους και μόνο. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από τους τύπους που αν τους έδινες ένα 45άρι στο χέρι τους, θα το χρησιμοποιούσαν. Αν και ανταγωνιστής μου το πλαίσιο, θα έλεγα πρώτα να κάνετε παράπονα στους διευθυντές και αν δεν σας ικανοποιήσουν οι απαντήσεις τους ( αν και δεν νομίζω ) μην ξαναπατάτε... απλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.