Προς το περιεχόμενο

Νομίζω οτι θα μου έρθει εγκεφαλικό!Περι HL2 ο λόγος.

tomzaribo21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"Valve has announced that it will deliver a release candidate version of Half-Life 2 (HL2) (a game required under the 2001 SPA) to Sierra/VUG within the next few weeks. If Valve delivers a release candidate version that complies with the contract and is a Final Milestone, then VUG will have six months to release the product under the 2001 SPA. Valve is pressing VUG to release the product early within that six month window, and its representatives have made a number of public statements without our consent or concurrence that the product will be published and released to the general public in September of this year."

The statement's implication is that VUG, angry with Valve's "public statements," could sit on Half-Life 2 for up to six months. But would VUG use this six-month window as leverage to force Valve to back down from demands contained in its original"

Το βρήκα στο Guru3d και μου έφυγε το σαγόνι στο πάτωμα.

Ελπίζω να μην γίνει τελικά νέα καθυστέρηση 6 μηνών , θα είναι μεγάλη ξεφτίλα και απογοήτευση για όλους εμάς που το περιμένουμε αγωνιωδώς.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Θα χρησιμοποιήσω μια φράση του φίλτατου Ψινάκη.....

"Νομίζω πως θα λιποθυμήσω....Λιποθυμάω....Γκλουπ ":shock:

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Θα χρησιμοποιήσω μια φράση του φίλτατου Ψινάκη.....

"Νομίζω πως θα λιποθυμήσω....Λιποθυμάω....Γκλουπ ":shock:

XAXAXA :D

Ελπίζω να μην το καθυστερήσουν τόσο πολύ.

Έχει γίνει ανέκδοτο πλέον η όλη υπόθεση έκδοσης του HL2. :evil:

Δημοσ.

To vampire gia poion logo? Afou i mixani exei agorastei kai einai apo ksexwristi etairia..Einai bebaia san na perimenoume to Doom 3 kai na bgei prwta to SOF3 me ti mixani tou doom alla.....

Δημοσ.

Exei katantisei kourasi, Doom3 kai HL2 einai ta games pou perimeno san trelos, vevaia to Doom3 irthe kai den me trelane kiolas, alla ilpiza oti to HL2 tha erthei telika fthinoporo.... ante kalo kalokairi tora.......

Δημοσ.

To vampire 8a ka8isterisi mias kai i etairia parolo pou mpori na exei etoimo to paixnidi den epitrepetai na to kikloforisi prin to HL2..

Emena pali karfi den mou kaigetai:) Ego to mono paixnidi pou i8ela itan to Rome to opoio kikloforise kai einai teleio ap'oti lene....Opote eimai mia xara:P

• Moderators
Δημοσ.
Τι σημαίνει "έγινε gold" ?

Η τελικη εκδοση εκδοση του παιχνιδιου...

Μας εγιναν ναααα(...μετα συγχωρησεως) :X

Μακαρι να το δωσει μεσω steam τουλαχιστον,η Valve...

Μακαρι να μπορουσε δηλαδη..

Δημοσ.

Σιγά μην το δώσει....

Θα λυγίσει!

θα χει ίσως 7ψήφιο αριθμό να το κατεβάζουν από την 1η βδομάδα (μαζί και μένα).

P.S. Gi0 ο clown σου έχει να κάνει μήπως με Stephen King;

:wink:

• Moderators
Δημοσ.
Σιγά μην το δώσει....

Θα λυγίσει!

θα χει ίσως 7ψήφιο αριθμό να το κατεβάζουν από την 1η βδομάδα (μαζί και μένα).

P.S. Gi0 ο clown σου έχει να κάνει μήπως με Stephen King;

:wink:

HL2 packages

...υπααααρχει περιπτωση να ρθει το gold τα Ελλαδα μερια?Μπα ε?

P.S. Yeap!...It

Δημοσ.

Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι και στα 2 link που δωσατε το PCGAMER διαφημίζει οτι το κάνει REVIEW που σημαίνει οτι έχει την τελική έκδοση στα χέρια του αλλιώς θα λεγόταν PREVIEW και θα στηριζόταν σε demo του ΗL2 ή μόνο σε οπτική παρουσίασή του προς το περιοδικό.

Για την ιστορία θα αναφέρω οτι ίσως το PCGAMER έχει αποκλειστικό review του παιχνιδιού διότι είναι το μεγαλύτερο περιοδικό games παγκοσμίως και πέρα απο αυτό το γεγονός έχει βοηθήσει και τα δέοντα στο να ψηφισθεί το HL ως το καλύτερο game όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα οι βαθμολογίες που βάζει το PC-GAMER στα διάφορα game ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ξεπερνουν το 94%.Την υψηλότερη την έχει βάλει(που αλλού) στο Half Life με 96%.

Ποτέ άλλοτε απο το 1998 δεν έχει ξαναβάλει τόσο μεγάλη βαθμολογία και το να σε τιμάει έτσι το PC-GAMER σίγουρα ήταν μια ιδανική διαφήμιση για το Half-Life που απο τότε σάρωσε όλα τα βραβεία.

Για να δούμε ΤΙ βαθμολογία θα του δώσουν τώρα.Πάνω απο 96% άραγε?Θα σπάσει το ρεκόρ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...