MixalisX Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 basika xerei kaneis sas kapoio kalo site me to thema tis tainias? Me endiaferei to thema auto
mert Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Kαταρχάς δες το επίσημο site http://www.whitenoisemovie.com/ και αυτό που έχει και διάφορες κριτικές http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=info&id=1808594419
MixalisX Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 OUAOU fobero to site, apo ta kalitera movie sites pou exo dei!
bchris Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 basika xerei kaneis sas kapoio kalo site me to thema tis tainias? Me endiaferei to thema auto Δοκιμασες το "http://www.aaevp.com/" ? Ειδαλλως κανε ενα search sto google gia EVP... BTW Σημερα είδα την ταινια, και μου φανηκε πολυ μετρια Κριμα, γιατι με τετοιο θεμα, θα μπορουσε κανεις να κανει θαυματα ... Cheers!!!
epote Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 οι ταινιες που χρησημοποιουν τετοιες παραεπιστιμονικες χαζομαρουλες πεφτουν πολυ συχνα στο σφαλμα να εστιαζουν επανω τους. Imho ολα αυτα θα επρεπε να αντιμετοπιζονται οπως πχ στο 6th sence κτλ ως ενα plot devise για να προχωρησει ενα θριλερ-δραμα χαρακτηρων και οχι ως αυτοσκοπος γιατι τοτε αποδεικνειονται γελεια....
Phed Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 To klassiko paraplanitiko trailer se kanei na perimeneis na deis tin korufaia tainia kai to apotelesma ligotero apo auto pou perimeneis ti na pw metria ews polu metria
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μάπα το καρπούζι μάπα. Τίποτα άξιο προσοχής...
chriskar Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μάπα το καρπούζι μάπα. Τίποτα άξιο προσοχής... Η ταινια ειναι φανταστικη...! Απόψεις!!! αντε βγάλε άκρη τωρα αν η ταινία είναι καλή η όχι..
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Πολύ χάλια ταινία. Μαύρα χάλια, άσπρα χάλια, ότι θέλετε. Αργή, κουραστική, τα φαντάσματα να πλακώνουν στις μάπες τον πρωταγωνιστή στο τέλος οπότε και έρχεται το ξενέρωμα του αιώνα. (α ναι, spoiler!!!)
Em_Zed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Συγνώμη που ξαναφέρνω ένα περασμένο θέμα στην επιφάνεια, αλλά μόλις το είδα το εργάκι κι εχω πολλές απορίες...και για να μην ανοίγω τώρα θέμα στο imdb, και βαριέμαι και να μεταφράζω,είπα να ρωτήσω εδώ, όποιος ξέρει, ή κατάλαβε, ας μου πει: spoilers: Α) η γυναίκα του τελικά πως πέθανε; Έπεσε στο ποτάμι, ή την σκότωσε αυτός ο psycho? Και αν την σκότωσε, πώς βρέθηκε το πτώμα της στο ποτάμι; Β) Αυτός ο Psycho τι ρόλο βάραγε; Πως και γιατί του μίλησαν αυτά τα πνεύματα; Τι του είπαν να κάνει; Κι αυτό που είπε, τους την έφερα και ήταν πολύ ευχαριστημένοι; Γ) Την ξανθιά γιατί την έβαλαν να πηδήξει απότο μπαλκόνι; Τι είχε κάνει; Γ) Τον χοντρούλη γιατί τον σκότωσαν αυτά τα φαντάσματα και... Δ)..στο κάτω κάτω, ποια ήταν αυτά τα τρία φαντάσματα; Και καλά, καθάρματα της άλλης πλευράς που ήθελαν να κάνουν κακό; end spoilers: Και πάλι συγνώμη για την ανασταση του πεθαμένου θέματος...
kleidokratwr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 [spoilers:] Α) η γυναίκα του τελικά πως πέθανε; Έπεσε στο ποτάμι, ή την σκότωσε αυτός ο psycho? Και αν την σκότωσε, πώς βρέθηκε το πτώμα της στο ποτάμι; Όχι απλά το αυτοκίνητο ήταν παρατημένο εκεί στο ποτάμι.Αυτός τη σκότωσε με τα εργαλεία που είδες εκεί στο τραπέζι επάνω.Το έδειξε την ώρα που έδειχνε πως χτυπάει η γυναίκα στο κεφάλι και στο χέρι. Το πτώμα της βρέθηκε εκει απο κάτω στην θάλασσα αν θυμάσαι καλα και όχι στο ποτάμι.. Β) Αυτός ο Psycho τι ρόλο βάραγε; Πως και γιατί του μίλησαν αυτά τα πνεύματα; Τι του είπαν να κάνει; Κι αυτό που είπε, τους την έφερα και ήταν πολύ ευχαριστημένοι; Ελα μου ντε.. και γω έμεινα με αυτή την απορία.. Γ) Την ξανθιά γιατί την έβαλαν να πηδήξει απότο μπαλκόνι; Τι είχε κάνει; Γιατί αν κατάλαβες καλά όσοι εμπλεκόταν με το θέμα και προσπαθούσαν να λύσουν καταστάσεις, πέθαιναν.Αυτό φαίνεται με το οτι βρίσκουν τα ονόματα στις λίστες [τετράδια-κασσέτες] με τις καταγραφές του νεκρου πλέον τύπου. Επίσης με το οτι η γυναίκα του πρωταγωνιστή του φωνάζει να φύγει συνεχώς. Γ) Τον χοντρούλη γιατί τον σκότωσαν αυτά τα φαντάσματα και... Γιατί μπλέχτηκε και αυτός.. Όλοι όσοι μπλέχτηκαν πεθαναν. Δ)..στο κάτω κάτω, ποια ήταν αυτά τα τρία φαντάσματα; Και καλά, καθάρματα της άλλης πλευράς που ήθελαν να κάνουν κακό; Μου μεινέ και μένα απορία... Υπάρχει κανένας να μας εξηγήσει ή θα αρχίσω να πιστεύω οτι τα φαντάσματα δεν είχαν ταυτότητα και θα αρχίσω τα μπινελίκια για την 1μιση χαμένη ώρα απτη ζωή μου; :???: Αν υπάρχει λογική εξήγηση για τα γαντάσματα τότε η ταινία βλεπόταν. αλλιώς...... [/spoilers:]
Godfath3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Και μένα πάντως μέτρια μου φάνηκε η ταινία...Με το θέμα αυτό, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, θα μπορούσαμε να μιλάμε για πολύ καλή ταινία αν άλλαζαν κάποια πράγματα!!!
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μπορει καποιος να απαντησει στις παραπανω αποριες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.