Προς το περιεχόμενο

old pc question

bogner uberschall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο pc: pentium @ 200MHz MMX, 2x16MB sdram (δεν ξερω στα ποσα Hz υποθετω 100?), (καρτα γραφικων) S3 ViRGE/DX, soundblaster 16. Ποση μνημη και ποια καρτα γραφικων θα χρειαστω για να παιζω Counter Strike 1.6 και Battlefield 1942 ?

Δημοσ.

PC66 μνημες πρεπει να εχει αν θυμαμαι καλα μιας και ειχα παλια (πολυυυυυυυ πολυυυυυυυυ παλια) εναν ΜΜΧ200... Αλλα πιστευω οτι τζαμπα κοπος και τζαμπα λεφτα ειναι να επενδυσεις σε αυτο το μηχανημα...

Δημοσ.
Εχω ενα παλιο pc: pentium @ 200MHz MMX, 2x16MB sdram (δεν ξερω στα ποσα Hz υποθετω 100?), (καρτα γραφικων) S3 ViRGE/DX, soundblaster 16. Ποση μνημη και ποια καρτα γραφικων θα χρειαστω για να παιζω Counter Strike 1.6 και Battlefield 1942 ?

opws eipe kai o jaco

Battlefield ξέχνα το...

Για το counter όχι το 1.6 το παλιό, με μια οποιαδήποτε 32ΜΒ και AGPx1,x2... Για το 1.6 δεν ξέρω...

Agp slot den nomizo na exei i mobo toy ,alla kai na ypostirize(na eixe super socket 7 motherboard diladi .......

To palio counterstrike to mod toy Half life mporei na paixtei ston ypologisti soy mia kai to half life trexei se mia tweaked version tis mixanis toy quake2 opote meso 3dfxminigl kati mporei na ginei

se pentium 2000mmx oxi thaymata vevaia

Epomenos max mnimi poy sikonei i motherboard soy kai me kamia voodoo2 os addon 3d accelarator ....

(kai karta ixoy me xamilo CPU utilization ) kati tha ginei

Δημοσ.
Εχω ενα παλιο pc: pentium @ 200MHz MMX....να παιζω Counter Strike 1.6 και Battlefield 1942 ?

εχω κρατησει κι εγω ενα 486@100 (AMD πάντα!), να του΄βάλω μια xt800 να δω τι κανει στο doom3. λετε; :shock:

φίλε, εχω στη δουλειά Pentium 3 @ 700 MHz ram256, με τα WinXP και αρκετά εργαλεια προγραμματισμού ειμαι άνετος, αλλα αυτά ta games δεν τα παίζει. φοργκετ ιτ...

Αναρωτιεμαι αν παιζει άνετα mame's το p200 σου.

για linux firewall, για print server, για πεδίο δοκιμών ιών, κανει.

Δημοσ.

Και εγώ παλιά που είχα έναν 200MMX με 64ΜΒ μνήμη και μια Diamond Stealth II S220 4MB έπαιζα Half-Life με το πολύ 20 fps, απόρω πως το τερμάτισα, με average κάπου 15 fps.. Το κακό είναι ότι αυτά τα μηχανήματα δέχονται το πολύ 128 ΜΒ RAM στα 66ΜΗz, τρέχα γύρευε.. Αν και με μία καλή PCI κάρτα γραφικών, 8-12ΜΒ έστω,και με 64ΜΒ RAM τουλάχιστον κάτι θα γίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...