Προς το περιεχόμενο

Σπαθια...

Oneirobasia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες εφερα ενα σπαθι μεσω ιντερνετ,απο Αμερικη...Το προβλημα εχει γινει στο τελωνειο,οπου δεν με αφηνουν να τα παρω γιατι μου λενε οτι χρειαζομαι ειδικη αδεια απο την αστυνομια...!(?!?!)Και εαν θελω να συνεχιστει αυτη η ιστορια πρεπει να τους ενημερωσω μεχρι την Τριτη για να πανε στην ΓΑΔΑ(?!??)για ελενχο και μετα απο 4 μηνες που θα τα κοιταξουν( :shock: :shock: )θα αποφασισουν εαν ειναι οπλα και θα χρειατω την αδεια αλλιως καταστρεφονται(και καλα),αλλιως εαν δεν κανω ολη αυτη την φασαρια θα κυρηχθουν στα αζητητα(αλλο φαγωμα δηλαδη...)Και ρωταω:Αυτα εδω πουλιουνται και Αθηνα,μονο που ειναι 3 φορες η τιμη τους απανω(ο κλασσικος ο Ελληνας...).Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να τα περασω...Κανω εκκληση οποιος μπορει να βοηθησει(ειτε με γνωστο στο τελωνειο ειτε οτιδηποτε)να εποικηνωνησει μαζι μου(φυσικα με το αζημειωτο...εννοειται :wink: )

Υ.Γ.Τα σπαθια ειναι στο Ελ.Βενιζελος :( :cry:

Δημοσ.

Η περίπτωσή σου, μου θυμίζει την περίπτωση ενός άλλου μέλους.

Νομίζω του mindtrapper... :roll:

(Ελπίζω να μην μπερδεύομαι...) :mrgreen:

Ελπίζω να βρείς λύση στο πρόβλημά σου. :)

Αλλά τί σχέση έχει αυτό με το forum και το section του Internet... :roll: :)

Δημοσ.

Epeidi ta agorasa meso Internet...Den mporousa na skefto opoiadipote allo meros na to postaro... :oops:

Η περίπτωσή σου' date=' μου θυμίζει την περίπτωση ενός άλλου μέλους.

Νομίζω του [b']mindtrapper[/b]... :roll:

(Ελπίζω να μην μπερδεύομαι...) :mrgreen:

Ελπίζω να βρείς λύση στο πρόβλημά σου. :)

Αλλά τί σχέση έχει αυτό με το forum και το section του Internet... :roll: :)

Δημοσ.

Αν δεν είναι ακονισμένο, δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί όπλο.

Από την άλλη, αν είναι ακονισμένο και χρειάζεται άδεια, πρέπει να χρειάζεται άδεια και για τον εκτελονισμό μαχαιριών, φαλτσετών κτλ. :D

Δημοσ.

Ειναι οπλο και δεν μπορει να περασει τον ελενχο στο τελωνειο.Δεν ξερω αν μπορεις να ζητησεις να γυρισει πισω ετσι ωστε οταν το λαβει το μαγαζι να σου δωσει τα λεφτα σου πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...