FireFoxGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, πάντως η κατάσταση στο multiplayer έχει ξεφύγει ! Δεν υπάρχει άτομο που να μην χρησιμοποιεί το Bug με το Scud storm , και επίσης άλλα κουφά εντελώς πράγματα ( units βγαίνουν απο τα τούνελ χωρίς ΚΑΝ να έχουν χτιστεί!) .. Η ΕΑ δεν λέει να κάνει κάτι και το πράμα έχει ξεφύγει τελείως. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΈΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ GAMER. Αλήθεια , υπάρχει κάτι που μπορεί να γινει;
Typhoon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Εκ περιεργίας πες μας και μας που δεν παίζουμε multi το bug με το Scud Storm ?
FireFoxGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Ρίχνεις όποτε θες το Scud, χωρίς καν να ολοκληρώσεις την δημιουργία του του κτιρίου. Πχ, στο 1% σταματάς να το κτίζεις και launch ... Φαντάσου τι γίνετε στο multiplayer..
Vasilius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 An steilete mail sthn EA isws vgalei kana patch alla an krinw apo to endiaferon ths gia ta games pou vgazei k to support (vlepe Mohaa)... ksexna to. Mono $$$ vlepei sta matia ths, paei H epoxh pou ftiaxnan ta games me meraki man. Tote ta Bugs Htan apeiroelaxista...
GILoe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Pleon an i idii i pektes den antilamvanonte tis sinepies ton prakseon tus i EA ti allo na kani? An ke vevea i EA den apalasete ton efthinon tis, prepi na sinexisi na ipostirizi ta games tis, na vgazi ke patches alla distixos den ine mono dikia tis efthini, ke prota efthinonte oi pektes (pali distixos) pu ine 3-athlii OLI TUS !!!
predator Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος εκατσε και εψαξε τοσο πολυ το παιχνιδι και ανακαλυψε αυτα τα bug! γιατι μιλαμε θελει τρελλη φαντασια να παρεις ενα scud storm sto 1%, να το κανεις team μαζι με εναν rebel και να το κανεις force fire!
_filippos_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 γι αυτό εγώ όποτε παίζω δικτυακά το Rise of Nations (ασχετο παιχνίδι) ψάχνω να βρώ beginners. Οι περισσότεροι , για κάποιο περίεργο λόγο, καταφέρνουν να σχηματίζουν πολύ μεγάλο στρατό απο την αρχή του παιχνιδιού που οι πόροι είναι λίγοι! Κι εγώ θέλω τον χρόνο μου. Τί έχουν πάθει όλοι και θέλουν πάντα να κερδίζουν... πού πήγε η ευχαρίστηση του παιχνιδιού; Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή το c&c generals...
predator Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 ελα μου και ντε αυτο αναρωτιεμαι και εγω! προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να χανω αν ειναι fair το παιχνιδι! αρκει να ευχαριστιεμαι παιχνιδι! και με τα διαφορα cheats σου καταστρεφουν ολη την χαρα. δυστυχως ομως σε ολα τα παιχνιδια μερικοι αναλωνονται πολυ περισσοτερο στο πως να κλεψουνε αντι στο πως να παιξουν σωστα και καλα. Gunbound: Aimbot (στοχευει αυτοματα) NFSU: cheat για να εχεις ολα τα custom parts Generals: οσα αναφερθηκαν πιο πανω για να ονομασω μονο μερικα. αισχος! και το κακο ειναι οτι και οι ιδιες οι εταιριες πολλες φορες δεν ασχολουνται στο να εξαλειψουν αυτα τα φαινομενα...
polaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 ενταξει τωρα η ΕΑ την εχουμε μάθει......... δειχνει μεγάλο ενδιαφέρον!!!! Παντως γενική αλήθεια ειναι οτι απτη στιγμη που υπάρχει η επιλογη για Patch, βιάζονται να βγαλουν το παιχνιδι όπως όπως και σου λέει ενταξει αν αρχίζουν όλοι να φωνάζουν κάτι θα κάνουμε..... μέχρι τότε θα τα ρουφάμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.