nousername Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Αν δεν ειμαστε κοντα στο pc να το κλεισουμε , παλι μονο του απο ρευμα δεν θα κλεισει αποτομα??? Απο υπερταση προστατευει ???? Osei mporeitai egatastiste ta synodeytika programmata tou ups sas kai rythmiste ta power profile sas na kanoun shutdown otan peftei i bataria... An eiste apo tous tyxerous pou exoun sto ups syndesi lan balte kai to pcaki apo to bios na kanei wake on lan . Etsi tha ksanaanigei mono tou afou erthei to reyma :wink: Aaaa kai as mou steilei kapois se pm pws kanw quote kati pou eipe kapoios.Analytika pls (asxeto t o kserw)
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Aaaa kai as mou steilei kapois se pm pws kanw quote kati pou eipe kapoios.Analytika pls (asxeto t o kserw) Δεν υπαρχει λογος για pm.Λοιπον... Παμε σε αυτο που εχει γραψει ' date=' παταμε Quote και στο κειμενο που εμφανιζεται αφηνουμε οτι θελουμε να επισημανουμε απο τα γραφεντα.Μετα απο κατω γραφουμε εμεις κανονικα οτι θελουμε.... Οτι εκανα εγω τωρα [/color']
dimitris__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Για τον λόγο των διακοπών της ΔΕΗ τις τελευταίες μέρες, πήγα και αγόρασα ένα APC RS500 (line-interactive και με AVR) με 125ε και βρήκα την υγειά μου. Είναι τέλειο (αν και λίγο μικρής χωρητικότητας), μου λέει πόσο ρεύμα δίνει η πρίζα, πόσο ρεύμα τραβάει το PC μου και κρατάει αρχείο με τις διακοπές, υπερφορτώσεις κ.α. Τράβαγε κάτι reboot το PCάκι στα καλά καθούμενα με την κολο-ΔΕΗ και έλεγα "θα ξαναξεκινήσει τώρα;". Τώρα απλά ακούω το UPS να χτυπάει και έχω περίπου 10' μπαταρία. Απορώ πως δεν είχα αγοράσει μέχρι τώρα... Έχω φίλο που του κάηκαν το 1 PC (από τροφοδοτικό μέχρι CD-ROM!) και η TV ενώ τα είχε κλειστά αλλά το 2ο PC που ηταν στο UPS γλύτωσε.
lipdim1973 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Pathsion mia apo ta idia.perisotero bradynes ores.
nousername Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Mou fenetai pws... Mporoume na ksekinisoume mia diamartiria... :!: mias kai mazeytikame polloi... An ginoume akoma perissoteroi pame kai gia poria Isws omws na min einai kai toso astio... kai ayto me tin diamartiria na mporei na ginei... An exeis kaneis mia idea as tin proteinei... :idea: P.S. Prosexate tin rima?
androu Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Aπο υπέρταση δεν προστατεύει ΄το ups θέλει και πρίζα με ασφάλεια... Την έχω πατήσει (1 mb + 1 hd). Το Ups Μου είναι κάπως παλιό (δεν είχαν βγεί serial ΄τότε) και δεν κρατά το Pc πάνω απο 3-4 λεπτα ανοικτό
Dark_son20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 ta pio kala ups exoun kai prostasia apo ipertasi (ekino to pramataki apo piso(asfalia einai) pou an petaxtei ekso an den to valeis mesa den anigei tpt...)
nousername Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Nai man einai asfaleia... Alla den shmainei oti se osa den yparxei apo pisw den exoun kai prostasia apo ypertasi. Asxeto alla i ypertasi einai iatrikos oros.
spor_os Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Τα ίδια και στο Γουδί. Το αστείο του πράγματος είναι ότι πριν από δύο βδομάδες άλλαξαν τα καλώδια κάτω από το σπίτι μου(για συντήρηση είπαν). Από τότε τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. 2-3 πτώσεις και βυθίσεις την ημέρα. Αυτό ήταν το αστείο, το γελοίο είναι ότι δύο μέρες αφού έκλεισαν την τρύπα ήρθαν από τον ΟΤΕ και άνοιξαν στο ίδιο ακριβώς σημείο. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!!!
androu Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Nai man einai asfaleia... Asxeto alla i ypertasi einai iatrikos oros. ΧΑΧΑΧ Ναι εμένα δεν είναι Line interactive ΑPC back ups 500 είναι 3 χρονών..
karib Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Nai man einai asfaleia... Alla den shmainei oti se osa den yparxei apo pisw den exoun kai prostasia apo ypertasi. Ρε παιδια, το line-interactive ups αυτο ακριβως δεν κανει? Οσοι πηραν ups απλα να το εχουν ως μπαταριες, μαλλον την πατησαν!
boygasss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 kai edo mosxato ta idia,afou pernei reyma i gefyra tou kifisou apo ti dey mas,xoris na tin exoun kanei anabathmisi re,olokliri fefyra trofodotoun me reyma,me dey tou 70' mesa stin skoni mesa sti bromia,me 2-3 xlemponiarides albanoun na douleyoun,pedia kanei douleia to ups? na parw?ti protinete?
bartenderas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Και Γαλάτσι τα ίδια......καθε βράδυ το UPS "κελαηδάει"...
netmaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Οσοι εχουν ups χωρις σταθεροποιητη τασης μπορουν να παρουν εναν ξεχωριστα(απο 40 ευρω), να συνδεσουν πανω το ups και να ειναι καλυμενοι.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 kai ego boria proastia kai to ups exei kanei kati oraia skampanebasmata.gia tin ora apo tote pou exo to ups den exo kapsei tipota.alla exo kai pio prin polimprizo asfaleias apc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.