Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κρίμα που είναι περίοδος εξεταστικής ακόμα (όχι ότι έχουμε λιώσει στο διάβασμα, αλλά λέμε τώρα)!

Δεν πιστέυω να πετάει ο σκύλος κ να μην πετάει ο Κλάρκ; :mrgreen:

Δημοσ.

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread αυτό αλλά σήμερα αποφάσισα να εγγραφώ στο forum και να γράψω..

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το σημερινό επεισόδιο με τον Krypto το κατευχαριστήθηκα... Πολύ χαρούμενο κ ξεκούραστο. Ελπίζω να άρεσε κ σε σας.

(Ναι ναι... κ εμένα ο θείος το έστειλε από έξω....)

Δημοσ.

Καλωσήρθες στο forum!!:)Το επεισόδιο δεν το είδα ακόμα για να εκφέρω γνώμη.Καλά ρε παιδί μου τι έχει πάθει αυτός ο θείος!!:razz:Βρε τον κακομοίρη!!Λάστιχο τον έχουμε κάνει τον άνθρωπο!!:razz::lol:

Δημοσ.

To 4χ14 ψιλομούφα θα το χαρακτήριζα. Μόνο οι σπόντες που πετάει η Χλόη αξίζουν. Έκαναν και σκηνοθετικό λάθος. Την στιγμή που είναι στο αμάξι η Λόις και ο Κλαρκ και της λέει να στρίψουν αριστερά φαίνεται μπροστά στο αυτοκίνητο η μάρκα. Στην επόμενη σκηνή το σηματάκι της μάρκας το έχουν αφαιρέσει. Το προσέξε κανείς;

Δημοσ.

εντάξει δεν ήταν και εντελώς μούφα..... μέτριο.. πάντως παρατήρησα οτι αφήνουν ελαφρά το θέμα με την Chloe, μάλλον σκοπεύουν να το τραβήξουν 2,3,4,5,6,7 επισόδια μέχρι να το μάθει ο Clark...

Επίσης, η εντελώς ξεκάρφωτη ιστορία με τη Lana και τις μάγισες άρχισε να μου τη σπάει, αμάν φτάνει πλέον...

Chloe RULES!!

Δημοσ.

εντάξει δεν ήταν και εντελώς μούφα..... μέτριο.. πάντως παρατήρησα οτι αφήνουν ελαφρά το θέμα με την Chloe, μάλλον σκοπεύουν να το τραβήξουν 2,3,4,5,6,7 επισόδια μέχρι να το μάθει ο Clark...

Επίσης, η εντελώς ξεκάρφωτη ιστορία με τη Lana και τις μάγισες άρχισε να μου τη σπάει, αμάν φτάνει πλέον...

Chloe RULES!!

Δημοσ.

Καλό ήταν! Έχουμε δει κ χειρότερα! :P

Οι μούφες ήταν τα ψηφιακά εφέ! Όταν χτυπάει η Λοις το σκύλο κ όταν δείχνει τον Κλαρκ να πετάγεται μέσα από τις φλόγες με τον Krypto στην αγκαλιά του!

Δημοσ.

Καλά εφόσον ο σκύλος είναι σούπερ δυνατός γιατί όταν τον χτύπησε η Λοις δεν στράβωσε το αμάξι;;;;

Δημοσ.

ε εντάξει δεν έχει όλες τις ιδιότητες του clark, μόνο δύναμη.. και δε τον χτύπησε ακριβώς, από οτι θυμάμαι τον πήρε από κάτω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...