The Crow Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε.Δεν απέχει πολύ η Πέμπτη!!
hawkj83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Κρίμα που είναι περίοδος εξεταστικής ακόμα (όχι ότι έχουμε λιώσει στο διάβασμα, αλλά λέμε τώρα)! Δεν πιστέυω να πετάει ο σκύλος κ να μην πετάει ο Κλάρκ;
The Crow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Σήμερα είναι η μέρα του σκύλου εεεε!!Άντε να δούμε τι θα δούμε!!
MinosK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread αυτό αλλά σήμερα αποφάσισα να εγγραφώ στο forum και να γράψω.. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το σημερινό επεισόδιο με τον Krypto το κατευχαριστήθηκα... Πολύ χαρούμενο κ ξεκούραστο. Ελπίζω να άρεσε κ σε σας. (Ναι ναι... κ εμένα ο θείος το έστειλε από έξω....)
The Crow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Καλωσήρθες στο forum!!Το επεισόδιο δεν το είδα ακόμα για να εκφέρω γνώμη.Καλά ρε παιδί μου τι έχει πάθει αυτός ο θείος!!:razz:Βρε τον κακομοίρη!!Λάστιχο τον έχουμε κάνει τον άνθρωπο!!:razz:
hawkj83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Είναι άλλου θείος αυτός... Εγώ έχω το δικό μου θείο κ εσύ έχεις τον δικό σου!
R-evil-S Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 To 4χ14 ψιλομούφα θα το χαρακτήριζα. Μόνο οι σπόντες που πετάει η Χλόη αξίζουν. Έκαναν και σκηνοθετικό λάθος. Την στιγμή που είναι στο αμάξι η Λόις και ο Κλαρκ και της λέει να στρίψουν αριστερά φαίνεται μπροστά στο αυτοκίνητο η μάρκα. Στην επόμενη σκηνή το σηματάκι της μάρκας το έχουν αφαιρέσει. Το προσέξε κανείς;
chriskar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 εντάξει δεν ήταν και εντελώς μούφα..... μέτριο.. πάντως παρατήρησα οτι αφήνουν ελαφρά το θέμα με την Chloe, μάλλον σκοπεύουν να το τραβήξουν 2,3,4,5,6,7 επισόδια μέχρι να το μάθει ο Clark... Επίσης, η εντελώς ξεκάρφωτη ιστορία με τη Lana και τις μάγισες άρχισε να μου τη σπάει, αμάν φτάνει πλέον... Chloe RULES!!
chriskar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 εντάξει δεν ήταν και εντελώς μούφα..... μέτριο.. πάντως παρατήρησα οτι αφήνουν ελαφρά το θέμα με την Chloe, μάλλον σκοπεύουν να το τραβήξουν 2,3,4,5,6,7 επισόδια μέχρι να το μάθει ο Clark... Επίσης, η εντελώς ξεκάρφωτη ιστορία με τη Lana και τις μάγισες άρχισε να μου τη σπάει, αμάν φτάνει πλέον... Chloe RULES!!
The Crow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Σήμερα θα το δω!!Γαβ Γαβ!!!αχαχαχαχ
hawkj83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Καλό ήταν! Έχουμε δει κ χειρότερα! Οι μούφες ήταν τα ψηφιακά εφέ! Όταν χτυπάει η Λοις το σκύλο κ όταν δείχνει τον Κλαρκ να πετάγεται μέσα από τις φλόγες με τον Krypto στην αγκαλιά του!
pseira Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Καλά εφόσον ο σκύλος είναι σούπερ δυνατός γιατί όταν τον χτύπησε η Λοις δεν στράβωσε το αμάξι;;;;
chriskar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 ε εντάξει δεν έχει όλες τις ιδιότητες του clark, μόνο δύναμη.. και δε τον χτύπησε ακριβώς, από οτι θυμάμαι τον πήρε από κάτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.