KaizerSoze Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Yeap,24 January kai tha to parei seri.Pantws plythainoun ta show(24,Alias) pou fetos xekinane January kai to pernoun seri 22-24 episodeia. Apo ratings pantws season 4 sucks!!Kai dikaia.Exei na antimetwpisei kai to Lost pou gamaei...
The Crow Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Κλείσανε για Χριστούγεννα;;;Αυτήν την Πέμπτη δεν έδειξε και μάλλον ούτε και την άλλη.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Edit sto proigoumeno:Epomeno episodeio 26 January
hawkj83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 At last! Τώρα είδα κ το 10ο επεισόδιο! I hate you Keyser! Πολύ καλό κ αφήνει πολλά στον αέρα! Για να είναι η μητέρα του Jason αυτή που τον ελευθέρωσε το κόβω χλωμό γιατί δε την ξέρει! Τον Ιανουάριο θα γίνει καταιγισμός σειρών! Να δούμε αν θα τις αντέξουμε!
KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 POu to xereis oti den tin xerei?Mhpws mas eixe deixei oti eixere ton Morgan Edge? :wink:
Morfeus@kostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Check this out!! http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0002Y0QV2/gijoevid/102-2404551-1130521 Και βέβαια υπαρχουν στο amazon! Απο kryptonsite.com υπάρχουν πολλά πράγματα,ακόμα και περιοδικό Smallville έχουν στην Αμερική. Παιδιά η μουσική του στα περιασσότερα επεισόδια ειναι απίστευτη!!!!!!! Wave Goodbye,Everything(Lifehouse) και δεν παλεύεται!!!
Morfeus@kostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Λίγο ξεκάρφωτο το post μου αλλά αναφέρεται την πρώτη σελίδα.. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει το υλικό απο το θείο του ας μου στείλει pm!
Theodore Tsi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 kai pou na deite kai tin sinexeia tis tetartis seiras????egw mesw internet exw katevasei ta prwta deka epeisodia kai twra perimenw na vgei kanena kainourgio... an eisai pragmatikos fan tou smallville tha se kathilwsei pragmatika to neo season..
pseira Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Εγω ίσα ίσα μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί.... Το έχουν κάνει το σήριαλ σαν τις ΜΑΓΙΣΣΕΣ.... που να δείτε τι ετοιμάζουν σε μερικά επισόδεια... Να φέρουν τον σκύλο του σούπερμαν. Δηλαδή ρε παιδιά, έλεος! Και ο σκύλος θα πετάει και θα δαγκώνει σούπερ δυνατά και θα σώζει τον Κλαρκ από τους κακούς; Ήμαρτον, αντί να προσπαθούν να σώσουν το σήριαλ με ιδέες δανεισμένες από τα στρουμφάκια και τους GI Joe, ας πάρουν κανέναν σεναριογράφο της προκοπής... Γουφ! Ή μάλλον ...σούπερ γουφ edit: Theodore Tsi, στο Internet speed σε έχω χαλαρά μου φαίνεται
pseira Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δε ξέρω πόσοι από εσάς είδατε τα 411,412 αλλά το τέλος του 12 με στοενοχώρεσε! Δε θέλω να πω spoilers ακόμα...Δείτε το και τα λέμε!
The Crow Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Το είδα pseira!!Όντως σε στεναχωρεί λίγο αλλά εσένα ίσως λίγο περισσότερο!!:wink:Πολύ πορωσάτο είναι αυτό που γίνεται με τη Χλόη στο 12.Αλλά δε λέω περισσότερα!!Όταν το δείτε τα ξαναλέμε!!Πάντως 4x11 και 4x12 είναι 2 από τα καλύτερα επεισόδια του 4ου κύκλου.
Fozzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Eimai sto 4x10 (Thanx Wolfieee) peritto na pw oti h seira paei apo to kako sto xeirotero... ta exoun kanei skata k tous exoun mpleksei olous... oi fainomenika "kaloi" panta einai sto telos kakoi... k de symazevetai... Eixan den eixan.. empleksan thn lana me to symvolo ths tade asxeths magissas pou entelws tyxaia yparxei sto kwloxori smallville tou kansas se kati spilies H Kreuk einai ATHLIA hthopoios kai to apedeikse sto rip-off episodio apo Charmed... Kathe fora pou anoige to stoma tis ksestomizontas ksorkia sta latinika pethena apo ta gelia kai to yfaki ths bitchy kakias den me epeise... Mou thn edwse pou empleksan kai thn Lois sthn 4h season.. to paraxesan pistevw... Prepei na ginei ena ksekatharisma kata th gnomh mou kai epitelous na asxolithoun sovara me tous xarakthres kai to ti telika simvainei me th spilia ta simvola klp... de mporei sto telos ths 3hs na exoun ginei ola poutana... na ksekinaei h 4h me 2-3 kala episodes.. kai meta na vlepeis thn Scabby-Abby eleos! Ta CGI einai ontws tromera... kai isws o monadikos logos pou eksakoloutho na vlepw th seira...
The Crow Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δες και τα επεισόδια 4x11 και 4x12 και μετά πες μας!!:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.