pseira Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 den to pira akoma gmt.....O dikos mou 8eios eixe douleies!
hawkj83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler Ναι, τελικά ήταν η Dr. Swan's τσιράκι αυτή που ήταν στην λιμουζίνα! Κ σαν αντάλαγμα που τον ελευθέρωσαν τους έδωσε το artifact που χρησιμοποίησαν για το transference! edit:τι σκ@τά άσπρο χρώμα είναι αυτό που φαίνεται;
The Crow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Το φαντάστηκα!Τελικά ο Λεξ συνεργάζεται με το τσιράκι του Dr Swan!Καλά αυτός ο Κλάρκ όλο γλιτώνει από τις μ@λ@κίες που κάνει!Απορώ πως δεν τον έχουν περάσει για μουρλό!Η Χλόη πάντως του είπε να πάει σε ψυχίατρο!! Τι λέτε ρε παιδιά να γίνει άμα τοποθετήσει και τα 3 artifacts στο δωμάτιο στη σπηλιά;;;Από ότι καταλαβαίνω θα αποκτήσει το σχήμα που έχει στη στολή του ο Superman.Αλλά τι θα κάνει δεν το ξέρω.Και που κολάει η Λάνα με το τατουάζ της στην όλη υπόθεση;;!!Καμία ιδέα κανείς;;
hawkj83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν άκου μία εκδοχή! Η Λάνα το έχει ενσωματωμένο το artifact κ μπορεί να αλλάζει σώματα όποτε γουστάρει (δλδ όποτε κάποιος την ακουμπήσει σε εκείνο το σημείο), άρα κυρίως θα μπορεί να μπει σε αντρικό σώμα γιατί για να την ακουμπήσει κάποιος σε εκείνο το σημείο θα πρέπει να κάνουν κάτι συγκεκριμένο, εκτός βέβαια κ αν το παίζει lesbi@n! Κ εδώ σταματάω... Όσο για τον Κλαρκ, σε κάθε επεισόδιο μαθαίνει κ κάποιος ποιος είναι κ τι δυνάμεις έχει! Η μισή Μητρόπολη το ξέρει μέχρι τώρα!
The Crow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δηλαδή άμα την ακουμπήσει ο Κλάρκ σε εκείνο το σημείο θα αλλάξουνε σώματα και θα έχουμε τη Λάνα με super δυνάμεις!!!! Λέτε κάπως έτσι να μάθει η Λάνα το μυστικό του Κλάρκ;;;!Πάντως ο Λάιονελ Λούθορ αν και άλλαξε σώματα με τον Κλαρκ μετά δε θυμόταν τίποτα!Πάντως του έκανε και ένα καλό!Τον θεράπευσε εντελώς!Άντε Λάιονελ τυχερούλη!!
The Crow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Eίδα και το 407!!!Καλά ε φοβερό μιλάμε!!Δείτε το και πείτε εντυπώσεις!!Πάντως άφηνε πολλά υπονοούμενα για τη συνέχεια.Καλά ρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας από σας που να ξέρει λίγο από την υπόθεση των κόμικς;;Φαίνεται ότι οι τυπάδες ακολουθούν κατά γράμμα την υπόθεση των κόμικς.Πάντως σε ξένα forums ξέρουν πάρα πολλά.Φαίνεται τα Αμερικανάκια διαβάζουν πολλά κόμικς!
pseira Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Εγω που πήγα να το κατεβάσω επιανα 10Κ... Σημερα θα εχει κατέβει ομως!
hawkj83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Εμένα κατέβηκε χθες αλλά είχα κολλήσει με Alias!
hawkj83 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Τι ήταν αυτό στο τέλος με τον Luthor; Κ τι έδειξε στον τυπά εκεί που τον πήγε που του είπε ότι δεν ήταν ο μόνος;
The Crow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Έλα ντε και εγώ έχω αυτή την απορία!! :? Θα δούμε στα επόμενα επισόδια;;Πάντως ο Λεξ κάτι ετοιμάζει πάλι!
pseira Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Nai nai ...friendship sou leei meta. Sto epomeno de nomizw na ma8oume tpt kainourio..Gia kotsano to kobw "spell" 8a legetai to episodeio kai exei na kanei me 3 magisses kai enan mago apo oti katalaba pou katalambanoun ta swmata twn Lana, Chloe, Lois kai Clark..... Pantws exei kai ena hot Clana kiss!
pseira Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Xmmmmmm..... ΣΠΟΙΛΕΡΣ sort of...... Τελικά το όλο επεισόδιο γυρίστηκε μου φαίνεται για να γίνει ενα Kiss-and-make-up των Lana + Clark....Κατά τ' άλλα δε μου έκανε καμία εντύπωση. Μου τη σπάει το γεγονός που στα τελευταία επισόδεια πάντα κάποιος κάνει κάτι χωρίς να το θυμάται μετα.... Εντάξει , μια,δυο,τρεις! φτάνει πια!
hawkj83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Έχεις δίκιο! Ούτε εμένα μου άρεσε! Εντάξει, χρειάζονται κ τέτοιου είδους επεισόδια. Έτσι κάνουν τα επεισόδια που έχουν σχέση με την ιστορία ακόμα καλύτερα!
The Crow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Εντάξει είναι λίγο βαρετό αλλά όπως λέει και ο hawkj83 κάνουν τα επεισόδια που έχουν σχέση με την ιστορία ακόμα καλύτερα! Ρε παιδιά εγώ στην αρχή κατέβασα το HDTV σε avi μορφή αλλά δεν υπήρχει συγχρονισμός ήχου και εικόνας.Σας έτυχε εσας αυτό;Μετά κατέβασα το XSVCD μεγέθους 700mb και όλα μια χαρά! Στο τέλος είχε και το trailer του επόμενου επεισοδίου!!!
avenger Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Άσχετο,αλλά καλό.Πάει ο superman και γράφει σε ένα τοίχο,"Ο Μπάτμαν είναι ταλάκας".Και μετά πάει ο Μπάτμαν και γράφει,"Ο Clark Kent είναι ο superman".Καλό ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.