Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

POly poly poly kalyteri season apo tin proigoumeni,sta xnaria tis 2is.Apo tis liges seires pou swzoun tin partida.

A,kai kapoios eipe gia to 5x4-Aqua,freak of the week

DEN einai freek of the week asxete,o Aquaman itan opws persy ypirxe o Flash.Bazoun typous apo tin JLA.Mporei na EMOIAZE me fotw alla den einai,auta ta episodeia mpainoun san "kerasma" stous comic fans.A,kai mhn perimenete kali exelixi me tin Lana i ton Lex.That's the drama,xeroume apo twra oti DEN tha exei tin LANA,thaxei tin Los,kai me ton Lex tha ginoun orkismenoi exthroi.Ekei einai i eirwnia.

p.s. Ennoeitai pws etsi kai skasei kanas Bruce Wayne tha expermatwsoume oloi mazi omadika.

Δημοσ.

tou Aquaman tou etimazoun diko tou series..pou tha paizei epeisis i kopela apo to 513 h Angel of Vengeance..oso gia ton Bruce Wayne apo tin Warner exoune dylwsei oti den exoun skopo na ton emfanisoun stin 5h season. Gia tin sxesi Lana-Clark nomizw pws to 80% toulaxiston afton pou blepoun aftin tin seira einai gi aftous tous 2, exouin terastio fun base apo piso..kai oso tous exoun xwria i seira den pote den prokeite na paei poly kala, etsi egine stin 4h season pou ta ratings eixan pesei para poly kai gi afto sto telos paly beltiwsan tin sxesi tous..etsi ginetai kai twra meta to 512 pou ta ratings paly exoun pesei. Oso gia Lois-Clark kati tetio den prokeite pote na yparksei sto Smallville.

Δημοσ.

Ola auta ta xeroume,gia ton Aqua man den einai sigoura,1 pilot tha trexun logw twn kalwn ratings tou episodeia. Gia ton Bruce Wayne EIXAN dilwsei oti den tha ton anakateuan logw Batman Begins kai den thelan na ta mplexoun(estw kai an mas MPOUKWSANE gia ta 2 prwta episodeia me ton Ian Somerholder oti einai o Bruce Wayne) agnwstai ai voulai tis WB-kai tis DC vevews vevews-gia season 6 epeidh to Batman 2 vgainei 2008.

Gia Lana - Clark eimai teleiws kathetos DEN yparxei periptwsi na teleiwsei i seira me tous 2 eutxismenous,oso den mporei me ton Clark kai ton Lex fillarakia.Mporei na ta spasoun sto teleutaio episodeio,den xerw,alla happy ending den tha yparxei.

Gia Lois-Clark...xmmm,ontws kai egw pisteuw oti den tha tous deixoun zeugari alla kai gia Clark sto panepisthmio legane oxi kai twra ton deixnoun.Ta 3 megala "OXI" pouxane pei htan

Den tha petaei,den tha foraei stoli,den thaxei sxesi me tin Lois

An me rwtages seira poio einai pio pithano na paraviasoun,aki na to deixoun

Petagma

Lois

Stoli

Δημοσ.

To oti o Clark me tin Lana den tha kataliksoun mazi afto einai bebaio...alla kata tin dikh mou apopsi tha eprepe na tous deiksoun na einai mazy kala gia 1 season gia na ikanopoihsoun to terasto fun base pou yparei apo pisw kai to exoun kourasei apistefta mexri stigmis...anyway ta pragmata opws exoun aftin tin stigmi einai poly dyskolo na ginei kati tetoio mias kai o Clark den prokeitai na ksanadokimasei na pei to mystiko stin Lana, pragma pou symenei oti kapoia stigmi tha to mathei apo moni tis kai tha exei poly arnitiko antiktipo stin sxesi tous...toulaxiston den tha ksanadoume blakeies tou tipou "hi iam an Alien, Will you Marrie Me?"...Egw pantos Elpizw kai se 6h kai se 7h season arkei bebaia na kratithei i seira se ena kalo epipedo.

Δημοσ.

A,btw mou arese oti epitelous opoios mathaine to mystiko tou Clark pethene i vriskane mia apisteuta ilithia dikaiologia na tous pei gia na min pisteuoun ta matia tous.Vevea exoume perasei sto akro pou to 50% oswn to mathainoun einai kaloi kai special opote den to lene alla toulaxiston no more lame excuses

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

********** SPOILERS**********

Dystixos Fobamai pws meta apo afto to epeisodio (516) (pou den itan apo ta xeirotera btw) ta ratings tis seiras tha pesoun polly asxima...apo oti fainetai ekei stin Warner den ebalan mialo meta ta persina apogoiteftika ratings epeidi eixan tin Lana kai ton Clark xorista kai epanalambanoun ta idia lathi. Opws paei i seira pantos apo oti fainetai i Lana tha ta ftiaksei me ton Lex kai mallon i Lana tha mathei to mystiko apo moni tis kai apo oti akougete se forums tou eksoterikou tha minei me ton Lex gia kapoio diastima meta gia na prostatebei ton Clark. Anyway auto pou thelw na pw einai oti ektos kai an oli afti i istoria me ton Braniak kai to Alein Spaceship kai i emploki tou Lionel odigisei se kati para poly kalo tote poly fobamai oti ta ratings mporei na einai toso xamila pou mporei na min doume 6h season.

Δημοσ.

~~~~~~~~~~~~SPOILERS~~~~~~~~~~~~~

Έλεοοοοοςςς δεν μπορώ να το πιστέψω! Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο και τα έχω ψιλοπάρει. Πρώτον εντάξει είχε αρχίσει να γίνεται κουραστικό το " Πες μου δεν σου λέω...πες μου, μα δεν μπορώ να σου πω.." αλλά τουλάχιστον υπήρχε λίγο σασπένς για την συνέχεια. Δηλαδή και τώρα που τον κάναν να χωρίσει από την παραγωγή τι καταλάβαν?? Και καλά ότι με αυτό θα είναι το πάτημα για να την πέσει στην Lois?? Εδώ του έχουν σκίσει τα πρέκια με ότι έχουν κάνει στην σειρά αυτό τους πείραξε?? Και όπως είπε ο Steven "είναι Μ@λ@κ@ς" με περικεφαλαία!!! :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...