LaSpOyRaS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Στα video club έχουν τη πρώτη,άντε και τη δεύτερη season.Λέμε αν υπάρχει κάτι σε 4ή πιό πολύ.(Τώρα ο hellahammer δεν ξέρω τι ψάχνει ακριβώς).Πάντως τα πάντα είναι ευπρόσδεκτα.Τώρα είμαι λιγο offtopic αλλά γενικα όποιος έχει πολλά seasons απο ξένες σειρές,ας μου στείλει pm
hellahammer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 se kanena video club epsakses? exoun tis palies season koita egw vasika menw lamia kai den nomizw na yparxoun. oute tha mou ta antigrapsoun giauto an ta exei kapoios na steilei ena pm paidia kykloforei to Smallville se periodiko h se vivlio.exw mania.........
hellahammer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 mporei kapoios na mou steilei to tragousi titlwn(somebody save me ) sto [email protected] ; please
dim_b Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Γιά να μην αναγκαστώ να κλειδώσω το topic, διαβάστε παρακαλώ τους όρους χρήσης του forum.
agiosall~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Από όσο ξέρω σε dvd κυκλοφορουν η 2η και η 3η σαιζόν για την πρώτη δεν είμαι σίγουρος. Τώρα για την 4η έχουν μεταφραστεί κάποια επεισόδια τα μισά περίπου, και για την πέμπτη υπάρχουν υπότιτλοι για τα 3 πρώτα επεισόδια και ετοιμάζονται και άλλα δύο.
LaSpOyRaS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Εγώ και με τα μισά μεταφρασμένα δεν χαλιέμαι.Πάντως είναι λιγο δυσεύρετοι οι subs.Λοιπόν,γιατί έχουμε βγεί εκτός topic λίγο,ας τελειώσει εδώ το θέμα της παραγγελίας.Όποιος θέλει να δώσει,ας στείλει pm.Μην διαλύσουμε και το forum
kyriakidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Kati pou thimithika i lana malon den tha figi o logos pou den paizei poli sta arxika episodia einai oti girizei tautoxrona mia tainia Lol kanei mia indeza an den kano lathos
The Crow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν παιδιά το σλόγκαν για την συνέχεια της πέμπτης season είναι:''This season, everything you've waited to see will happen.'' Άμα δείτε και το featured video στο site της WB θα δείτε ότι γίνονται πράγματα που τα περιμέναμε αρκετό καιρό!Όπως το ότι μαθαίνει επιτέλους η Λάνα το μυστικό!!!Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα βλέποντας το video.
stranger_77x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 eida kai egw to video afou diabasa to post tou Crow (nice avatars man!!)...den nomizw na mathei i Lana to mystiko akomi an kai exw tin entipwsi pws sto continuity tou comic to mathenei kapoia stigmi...pantos afto pou fainetai edw einai afto pou eipane stin arxi tou season pws kapoios mallon tha pathenei... apo ekei kai pera i perimenoume tin alli bdomada na ma stilei o thios to epeisodio apo tin ameriki...anamenoume me agonia!!
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ...Άμα δείτε και το featured video στο site της WB θα δείτε ότι ... Που είναι αυτό το video ρε μάγκες ,εγω δε το βρίσκω. Η 5η σεζόν πάντως εξελήσετε πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.
stranger_77x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 paidia mpika sto kryptonsite.com kai exei screenshots apo to promo tis warner gia to 100osto epeisodio tou smallville!!! Apo oti fainetai ginetai xamos!!! gia na min pw spoilers osoi endiaferontai as to tsekaroun
The Crow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Γιά να μην αναγκαστώ να κλειδώσω το topic, διαβάστε παρακαλώ τους όρους χρήσης[/url'] του forum. Dim_b με το συμπάθειο αλλά δεν μπορείς να κλειδώσεις ένα topic επειδή του κ@βλwσε κάποιου να ζητήσει ένα τραγούδι.Και εμείς οι άλλοι που απαντάμε σχεδόν καθημερινά σε αυτό το topic τι θα κάνουνε;Θα ξεκινήσουμε καινούριο;!Άμα υπάρχουν τέτοια άτομα που παραβαίνουν τους κανονισμούς banαρέ τα για ένα μήνα για να βάλουν μυαλό.Μη γίνουμε και εδώ στρατός που άμα κάνει κάτι ένας την πατάνε όλοι!:wink:
stranger_77x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 den kserw an eide kanenas to 10 pantos pao oti fainetai proetimazoun afta pou tha ginoun sto 12..fobamai pantos na min kanoun kamia megali patata..to thetiko einai pantos pws apo oti fainetai i Lana tha mathei mallon to mystiko tou Clark
DimitRi_Del Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Tο είδα και το 10,αλλά δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.Άλλο ένα επισόδειο για να γεμίσει η σειρά.Ελπίζω πάντως να ανέβουν οι ρυθμοί λίγο γιατί έχουμε ξενερώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.