Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα video club έχουν τη πρώτη,άντε και τη δεύτερη season.Λέμε αν υπάρχει κάτι σε 4ή πιό πολύ.(Τώρα ο hellahammer δεν ξέρω τι ψάχνει ακριβώς).Πάντως τα πάντα είναι ευπρόσδεκτα.Τώρα είμαι λιγο offtopic αλλά γενικα όποιος έχει πολλά seasons απο ξένες σειρές,ας μου στείλει pm

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
se kanena video club epsakses?

exoun tis palies season

koita egw vasika menw lamia kai den nomizw na yparxoun.

oute tha mou ta antigrapsoun

giauto an ta exei kapoios na steilei ena pm

paidia kykloforei to Smallville se periodiko h se vivlio.exw mania.........

Δημοσ.

Από όσο ξέρω σε dvd κυκλοφορουν η 2η και η 3η σαιζόν για την πρώτη δεν

είμαι σίγουρος. Τώρα για την 4η έχουν μεταφραστεί κάποια επεισόδια τα μισά

περίπου, και για την πέμπτη υπάρχουν υπότιτλοι για τα 3 πρώτα επεισόδια και

ετοιμάζονται και άλλα δύο. :D

Δημοσ.

Εγώ και με τα μισά μεταφρασμένα δεν χαλιέμαι.Πάντως είναι λιγο δυσεύρετοι οι subs.Λοιπόν,γιατί έχουμε βγεί εκτός topic λίγο,ας τελειώσει εδώ το θέμα της παραγγελίας.Όποιος θέλει να δώσει,ας στείλει pm.Μην διαλύσουμε και το forum

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το σλόγκαν για την συνέχεια της πέμπτης season είναι:''This season, everything you've waited to see will happen.'' Άμα δείτε και το featured video στο site της WB θα δείτε ότι γίνονται πράγματα που τα περιμέναμε αρκετό καιρό!Όπως το ότι μαθαίνει επιτέλους η Λάνα το μυστικό!!!Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα βλέποντας το video.

Δημοσ.

eida kai egw to video afou diabasa to post tou Crow (nice avatars man!!)...den nomizw na mathei i Lana to mystiko akomi an kai exw tin entipwsi pws sto continuity tou comic to mathenei kapoia stigmi...pantos afto pou fainetai edw einai afto pou eipane stin arxi tou season pws kapoios mallon tha pathenei... apo ekei kai pera i perimenoume tin alli bdomada na ma stilei o thios to epeisodio apo tin ameriki...anamenoume me agonia!!

Δημοσ.
...Άμα δείτε και το featured video στο site της WB θα δείτε ότι ...

Που είναι αυτό το video ρε μάγκες ,εγω δε το βρίσκω.

Η 5η σεζόν πάντως εξελήσετε πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Tο είδα και το 10,αλλά δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.Άλλο ένα επισόδειο για να γεμίσει η σειρά.Ελπίζω πάντως να ανέβουν οι ρυθμοί λίγο γιατί έχουμε ξενερώσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...