The Crow Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Και εγώ συμφωνώ με agiosall' date=' η Χλόη μάλλον θα πεθανει.Προσωπικά εγω γουστάρω να την σουτάρουν γιατί έχω βαρεθεί την φάτσα της,άσε που μου σπάει λίγο τα νεύρα(αν και σε αυτή τη σεζόν αρχισα να την συμπαθώ λίγο )[/quote'] Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως βγάλουν τη Lana από τη μέση ίσως προς το τέλος της σειράς!Γιατί κάπως πρέπει και αυτή η κοπέλα να εξαφανιστεί από το προσκήνιο!Είπαμε ο έρωτας του Κλάρκ είναι η Lois!Τέλος!Τώρα όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο που έχει παιχτεί μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά ιδίως οι σπόντες που πέταξε προς το τέλος του επεισοδίου!Ειδικά εκείνο που είπε η Lois στο τέλος!:wink:Btw η Lois έχει όντως κορμάρα!Το αδικήσαμε το κορίτσι δε νομίζετε;Και μια τελευταία παρατήρηση:Η Lana σε αυτό το επεισόδιο δε συμμετείχε σχεδόν καθόλου!Όλο το επεισόδιο αφορούσε τη Lois και την καταπληκτική της κορμάρα!
kyriakidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 mpa ego pisteuo i lana einai theikia ..... Den nomizo na tin bgaloun. Etsi kai allios ama tin bgaloun No more Smallville for me .
The Crow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 mpa ego pisteuo i lana einai theikia ..... Den nomizo na tin bgaloun. Etsi kai allios ama tin bgaloun No more Smallville for me . Εντάξει ρε θα μείνει η Lois.:razz:
The Crow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Είδε κανείς το 5ο επεισόδιο.Η Λάνα βαμπιράκι!Και εκείνος ο δήθεν καθηγητής του Κλαρκ τι ρόλο παίζει.Από τι είναι φτιαγμένος;;;:-?
Xdanger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 sto star pali epanalipsis evale, pane kala afti oi anthropoi?
pseira Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μάλιστα ο καθηγητής είναι ο Εξολοθρευτής, η Λάνα είναι ο Blade και το επισόδειο μου φέρνει στο νου τη φράση "το μαμήσανε και ψόφησε". Έλεος δηλαδή... Μα ποιός το σκέφτηκε το σενάριο; Να τον κρεμάσουνε στην πλατεία και να τον φτύνει ο κόσμος...
hellahammer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 re paidia pou mporw na vrw oles tis sessons alla sta ellinika ; an tis exei kapoios dinw osos kai oso :-?
LaSpOyRaS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Κι εγώ παιδιά.Εννοείται Χωρις τα επεισόδια της 5ης season.Όσο όσο δινουμε.Pm
The Crow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μάλλον το παιδί εννοούσε με ελληνικούς υπότιτλους!:wink:
hellahammer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μάλλον το παιδί εννοούσε με ελληνικούς υπότιτλους!:wink: an lete se mena nai; pouloiountai pouthena
LaSpOyRaS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά εννοείται πως πρέπει να έχουν ελληνικούς υπότιτλους.Ε,εντάξει θέλει λίγο δουλειά παραπάνω αλλα τζιμάνια είστε,κάτι θα σκεφτείτε
chriskar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 an lete se mena nai; pouloiountai pouthena se kanena video club epsakses? exoun tis palies season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.