Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εγώ συμφωνώ με agiosall' date=' η Χλόη μάλλον θα πεθανει.

Προσωπικά εγω γουστάρω να την σουτάρουν γιατί έχω βαρεθεί την φάτσα της,άσε που μου σπάει λίγο τα νεύρα(αν και σε αυτή τη σεζόν αρχισα να την συμπαθώ λίγο :))[/quote']

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως βγάλουν τη Lana από τη μέση ίσως προς το τέλος της σειράς!Γιατί κάπως πρέπει και αυτή η κοπέλα να εξαφανιστεί από το προσκήνιο!Είπαμε ο έρωτας του Κλάρκ είναι η Lois!Τέλος!Τώρα όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο που έχει παιχτεί μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά ιδίως οι σπόντες που πέταξε προς το τέλος του επεισοδίου!Ειδικά εκείνο που είπε η Lois στο τέλος!:wink:Btw η Lois έχει όντως κορμάρα!Το αδικήσαμε το κορίτσι δε νομίζετε;:)Και μια τελευταία παρατήρηση:Η Lana σε αυτό το επεισόδιο δε συμμετείχε σχεδόν καθόλου!Όλο το επεισόδιο αφορούσε τη Lois και την καταπληκτική της κορμάρα!

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδε κανείς το 5ο επεισόδιο.Η Λάνα βαμπιράκι!:)Και εκείνος ο δήθεν καθηγητής του Κλαρκ τι ρόλο παίζει.Από τι είναι φτιαγμένος;;;:-?

Δημοσ.

Μάλιστα ο καθηγητής είναι ο Εξολοθρευτής, η Λάνα είναι ο Blade και το επισόδειο μου φέρνει στο νου τη φράση "το μαμήσανε και ψόφησε". Έλεος δηλαδή... Μα ποιός το σκέφτηκε το σενάριο; Να τον κρεμάσουνε στην πλατεία και να τον φτύνει ο κόσμος...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εννοείται πως πρέπει να έχουν ελληνικούς υπότιτλους.Ε,εντάξει θέλει λίγο δουλειά παραπάνω αλλα τζιμάνια είστε,κάτι θα σκεφτείτε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...