agiosall~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ήταν από τα καλύτερα επεισόδια αλλά αυτό με τους Κρυπτοριανούς θα μπορούσε να το τραβήξει λίγο ακόμα. Πάντως δείχνει φέτος ότι θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από οτι την προηγούμενη σαιζόν. Μέσα στο επόμενο εικοσιτετραώρο έρχονται και οι υπότιτλοι. :wink:
Spirus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 ti ora to dixni ke pia season ine? Στην Ελλάδα στο Star το Σάββατο στις 16.45 (season 4) Στην Αμερική παίζεται τις Πέμπτες στις 8 το βράδυ ώρα Αμερικής,οπότε Παρασκευη πρωί το έχουμε απο τορρεντς (season 5)!
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Ειδε κανένας τo δευτερο επισόδειο?Αύριο βγαινει κ το 3ο.
The Crow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Ειδε κανένας τo δευτερο επισόδειο?Αύριο βγαινει κ το 3ο. Εγώ περιμένω να ενεργοποιηθεί η DSL!
winmik2kx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Εγώ το είδα, ελπίζω μόνο να μην αρχίσαμε πάλι το γνωστό μοτίβο freek of the week..!
stranger_77x Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 paidia pws sas fainetai to season mexri stigmis? emena mou fainetai oti ta 3 prwta epeisodia einai poly kalytera apo perisi kai oti genikos mexri stigmis paei poly kala!!! Molis eida kai to 3o kai pistebw pws einai poly kalo epeisodio...to mono pou me xalase einai afta pou lei sto telos gia tin lana...
The Crow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Τα είδα επιτέλους και γω.Και το 2 και το 3 καπάκι!Καλή αρχή πιστεύω.Αλλά ρε παιδιά στο τέλος του 3 είπε ότι κάποιος που αγαπάει θα θυσιαστεί.Δεν έγινε κάτι τέτοιο όμως....
winmik2kx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Ναι και γω δεν το πολυκατάλαβα αυτό... Να ρωτήσω κάτι αυτούς που έχουν διαβάσει τα comics, στο smallville παίζει ειδύλλιο με την Λόις ή η καρδιά του μικρού (btw έγινε άντρας επιτέλους !!) χτυπάει μόνο για τη Lana??
agiosall~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Αλλά ρε παιδιά στο τέλος του 3 είπε ότι κάποιος που αγαπάει θα θυσιαστεί.Δεν έγινε κάτι τέτοιο όμως.... the life force that has been returned to you will soon be taken from... from someone you love.
kyriakidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 den nomizo na enoei oti tha pethanei i lana. Auto pou nomizo oti tha ginei me to "the life force that has been returned to you will soon be taken from... from someone you love." einai oti kapia stigmi tha pethanei o pateras tou clark
The Crow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 den nomizo na enoei oti tha pethanei i lana. Auto pou nomizo oti tha ginei me to "the life force that has been returnedto you will soon be taken from... from someone you love." einai oti kapia stigmi tha pethanei o pateras tou clark Από το στόμα μου το πήρες!Αυτό θα έλεγα και γω.Όντως στέκει περισσότερο από το να πεθάνει η Lana.Lana rulez!
agiosall~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ο πατέρας του δεν θα πεθάνει γιατί ζει και όταν ο κλαρκ μεγαλώνει όπως όλοι ξερουμε, το πιθανότερο είναι να πεθάνει η Χλόη που ξέρει και το μυστικό του, αλλά βέβαια είναι μια υπόθεση ποιος ξέρει τι θα γίνει.
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Και εγώ συμφωνώ με agiosall, η Χλόη μάλλον θα πεθανει. Προσωπικά εγω γουστάρω να την σουτάρουν γιατί έχω βαρεθεί την φάτσα της,άσε που μου σπάει λίγο τα νεύρα(αν και σε αυτή τη σεζόν αρχισα να την συμπαθώ λίγο )
The Crow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μην ξεχνάτε όμως ότι στην πρώτη ταινία Superman με τον Κριστοφερ Ριβ ο πατέρας του Κλαρκ πεθαίνει.:wink:
pseira Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 omfg δείτε την Lois με το bikini να πάθετε πλάκα O.o Αδυνάτισε η κοπέλα από πέρυσι και έγινε νουμάρα! το επισόδειο πάλι fotw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.