Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8a arxisoun @@ries, mhn anhsuxeis! Exoume kai allh season... :rolleyes:

Kala auto to teleutaio ti to eipes? 8a xasoun to endiaferon ta paidia... :P

O superman vevaia petage! Me to Smallville eimaste kollimenoi sto edafos! Enw an petage mporouse na 3ekinaei apo to xwrio tou kai na pigaine opoudhpote ston kosmo gia na mas dei3oun kai kati diaforetiko!

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kati prepei na ginei pantos,prepei na mathei na petaei k prepei na gamisei.Einai,poso?,20 xronon k molis teleiwse to high school k oute to ena ekane oute to allo.

De simfoneite?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση προς τους moderators.Επειδή θα συνεχιστεί η κουβέντα και με την αναμενόμενη season 5, να συνεχίσουμε την κουβέντα μας εδώ και να αλλαχτεί ο τίτλος(να γίνει πιο γενικός) ή να ανοιχτεί νέο topic;;

Δημοσ.

Λοιπόν θα ποστάρω εδώ προς το παρόν μέχρι να λάβω μια απάντηση.

SEASON 5 PREMIERE ΤERASPOILERS!!!!!

Μπείτε εδώ:http://www.devotedfansnetwork.com/forums/showthread.php?t=6203

Περιμένω τα σχόλιά σας όσοι το διαβάσουν.Εγώ πάντως δεν άντεξα!Με έφαγε η περιέργεια και το διάβασα!:grin:

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά τόσες μέρες έχω βάλει το Link για τα spoilers της Season 5 και κανείς δεν έχει κάνει το σχόλιό του!Αχ ρε hawkj83 που είσαι;;Μόνο με σένα τελικά γίνεται κουβέντα!:razz:

Δημοσ.

alo,

Poli kala ta spoilers,alla egw diabasa mono tin arxi tpt allo.

Den eimai filos twn spoilers k thelw na ta dw prwta :).

Mporw na pw pws itane poli porotika,as elpisouke oti i 5ht season tha einai i k i kaliteri!

Δημοσ.

Λένε ότι επειδή δεν είχανε τα νούμερα τηλεθέασης που περιμένανε στη season 4 θα προσπαθήσουν με την season 5 να έχουν τα νούμερα που είχαν και περισσότερα.Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι ετοιμάζουν!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλα δεν ειδε κανενας smallville?Εγω ειδα εχτες το πρωτο επισοδιο και μπορω να πω οτι ηταν ενα απο καλυτερα που εχω δει ,αν οχι το καλυτερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...