pseira Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Hehe se ena thread 14-15 reply kai einai ola dika moy, The Crow kai Hawkj83...Kai mia erwtisi tou kostas_crete! Polys kosmos mazeytike! To kainourio bgainei ayrio ? Stin......."pagkosmia tileorasi" ennow.....
pseira Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 A, Crow, to panepistimio anaba8mise ti syndesi tou se 1Gbit torrent my love........
pseira Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Ρε συ Crow τι γίνεται; απο οτι είδα στο http://www.devotedtosmallville.com/ τα επόμενα επισόδεια είναι του στυλ freak-of-the-week... Κρίμα, ήλπιζα να έχει κάποια πλοκή του στυλ του 3ου κύκλου...Μάλλον η φαντασία των σεναριογράφων άρχισε να ξεφτίζει.
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξέρω τι να πω ρε συ pseira.Και εγώ τι ίδιο βλέπω.Στο 5ο όμως αν το είδες έχουμε την εμφάνιση και ενός άλλου ήρωα από τα κόμικς.Του "Flash"!!!Κοινώς "Αστραπή"!Ο οποίος μάλιστα τρέχει και πιο γρήγορα και από τον ίδιο τον Superman!! Α ρε Κλαρκ σου πήρανε τα πρωτεία στο τρέξιμο!! Επίσης στο 5ο έγινε και κάτι άλλο που προμηνύει τι μπορεί να επακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια.Η Λάνα πήγε με τον καλό της στη σπηλιά και του είπε πως απόκτησε το καβλι..κο τατουάζ στην καβλι..κη πλάτη της! Και είδανε και το ίδιο σημάδι στη σπηλιά.Ακόμα ο αρχαίος πάπυρος που αγόρασε ο Λεξ ο οποίος κρύβει ένα χάρτη υπόσχεται πολλά για την πορεία της 4ης season!!Κάτσε να δούμε ρε συ pseira.Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να επακολουθήσει!
komich19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Paidia pou ta vlepeta ola auta ta epeisodia? o kiklos pou paizei to star den einai o deuteros? pou sto internet lete na mporeis na katevaseis epeisodia?
hawkj83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Paidia pou ta vlepeta ola auta ta epeisodia?o kiklos pou paizei to star den einai o deuteros? pou sto internet lete na mporeis na katevaseis epeisodia? Ο κύκλος που παίζει το star είναι ο 3ος! Αυτά που βλέπουμε είναι ο 4ος, κ εμένα, όπως έχω πει κ στο topic του Joey, μου τα στέλνει ο θείος από την Αμερική! :roll:
The Crow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Στο τέλος ο Flash λέει του Κλάρκ να έρθει μαζί του και να δημιουργήσουν μια λεγεώνα μαζί με άλλους ξεχωριστους που θα βρουν.Μου θυμίζει κάτι κινούμενα σχέδια που βάζει το Star.Πάντως ξέρει κανένας τι παίζει με τη Λάνα;;Τι είναι αυτό το τατουάζ που έχει στην πλάτη της και γιατί έγινε σε αυτή;;Λένε τίποτα τα κόμικς αν κάποιος τα έχει διαβάσει;;Γενικά αν κάποιος ξέρει κάτι ας το πει.Πάντως στην πορεία δε θα με εξέπληττε αν έβλεπα και τον Batman στα νιάτα του να συμμετέχει σε κάνα επεισόδιο του Smallville!
hawkj83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μπα batman δεν θα έχει! Έτσι πιστεύω τουλάχιστον! pseira, τον ίδιο θείο έχουμε; Κοίτα σύμπτωση!
pseira Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 My long lost cousin! Bgike to 406 - Transference Epitelous katebike kai i season 2 dvdrip!
hawkj83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μου το έστειλαν κιόλας το 406! Γρήγορος ο θείος!
The Crow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Εγώ θα το έχω σε 33 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα!Από το θείο στην Αμερική εννοείται!!
The Crow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Ρε συ pseira το κατέβασα αλλά γαμώτο δεν είχε το τελευταίο λεπτό.Σταματούσε εκεί που βγήκε από τη φυλακή εκείνος ο κρατούμενος(που τον έβγαλε ο Λεξ στο τέλος) την ώρα που πλησίαζε τη λιμουζίνα.Τι έγινε μετά;;Έδειξε κάτι σημαντικό;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.