spiros Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 thn eida (nomizw) proxtes thn malakw thn alicia se mia tenia... Epaize ayth kai h helen apo to smallville... Mia vlakia tenia pou kati diavaze tis skepsis h helen (emanuelle vaugier) kai eixe ena theto patera mayro... (kserw de lew kai tpt, alla ayta eida apo thn tainia )
The Crow Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Εχει ελλήνικο fan club κ δεν το ξέρει η Alicia! Πώς να την κάνουμε να το μάθει;;;Πώς άραγε;;;
hawkj83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 thn eida (nomizw) proxtes thn malakw thn alicia se mia tenia...Epaize ayth kai h helen apo to smallville... Mia vlakia tenia pou kati diavaze tis skepsis h helen (emanuelle vaugier) kai eixe ena theto patera mayro... (kserw de lew kai tpt' date=' alla ayta eida apo thn tainia )[/quote'] Νομίζεις??? :razz: Ψάξε το πρόγραμμά σου και πες μας ποια ταινία ήταν να πάμε να την νοικιάσουμε!!! :grin:
spiros Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 psakse sto filmography tis emanuelle vaugier an epeze se kapoia tenia h alicia. Siga pia, poses tenies tha exei girisi i emanuelle... E, h tainia den htan kai to 40 days and 40 nights, opote aporiptete kai mia...
hawkj83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Κι όμως έχει δεκάδες! Η Alicia όμως λίγες και καλές! To Μindstorm είναι η ταινία που ψάχνουμε! Εφυγα!
pseira Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Λίγα λόγια για την Αλίσια γιατί θα πέσει φουξ κρυπτονίτης να σας κάψει
hawkj83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Στον spiros πες το! Εγώ βρήκα κιτρινόμαυρο κρυπτονίτη στην αυλή μου προχτές!
chriskar Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Αντε την τετάρτη επιτέλους νέο επισόδιο smallville. το 4x17 με τίτλο Οnyx! τοσος καιρός που πέρασε σχεδόν ξέχασα οτι η σειρά υπάρχει...
hawkj83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Έχω πάθει τρέμουλο! Μου έχει λείψει (κ καλά)! Αφού δεν έχει alicia τι να το κάνουμε; Ευτυχώς υπάρχει το 24!
spiros Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Pame, shmera OLOKAINOURGIO epeisodio smallville :) :)
The Crow Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Pame, shmera OLOKAINOURGIO epeisodio smallville :) :) Yeahhhhhhh!!!:razz:
hawkj83 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Είδα καινούριο ποστ του Crow και λέω θα το έχει δει και θα πόσταρε κιόλας και θα δω κανένα σπόιλερ και θα τραβάω τις κοτσίδες μου! Αλλά εντάξει! Ο θείος μου μου το στέλνει ακόμα (από Αμερική). Έρχεται με 384km/h!
Theodore Tsi Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 to eida prin kati wres....den politrelathika na sas pw tin alitheia.........pantws apo dw to ferane apo kei to pigane pali o father luthor egine opws prin...siga min emene me ta charities!!! :D:D
pseira Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Ναι πολύ χλιαρό επεισόδιο και ουσιαστικά δεν προσφέρει για ακόμα μια φορά τίποτα στην πλοκή... Εντάξει έχουμε έναν Λεξ κακό και ένα επεισόδιο με πολλές τρύπες στο σενάριο και το μονάδικο που βγαίνει στο τέλος είναι η επιστροφή του Λάιονελ στον παλιό κακό του εαυτό. Γουάου δηλαδή... αν δεν γίνει τίποτα και στα επόμενα, την παρατάω τη σειρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.