Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thn eida (nomizw) proxtes thn malakw thn alicia se mia tenia...

Epaize ayth kai h helen apo to smallville...

Mia vlakia tenia pou kati diavaze tis skepsis h helen (emanuelle vaugier) kai eixe ena theto patera mayro... (kserw de lew kai tpt, alla ayta eida apo thn tainia :P )

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
thn eida (nomizw) proxtes thn malakw thn alicia se mia tenia...

Epaize ayth kai h helen apo to smallville...

Mia vlakia tenia pou kati diavaze tis skepsis h helen (emanuelle vaugier) kai eixe ena theto patera mayro... (kserw de lew kai tpt' date=' alla ayta eida apo thn tainia :P )[/quote']

Νομίζεις??? :razz: Ψάξε το πρόγραμμά σου και πες μας ποια ταινία ήταν να πάμε να την νοικιάσουμε!!! :grin:

Δημοσ.

psakse sto filmography tis emanuelle vaugier an epeze se kapoia tenia h alicia. Siga pia, poses tenies tha exei girisi i emanuelle... E, h tainia den htan kai to 40 days and 40 nights, opote aporiptete kai mia...

Δημοσ.

Αντε την τετάρτη επιτέλους νέο επισόδιο smallville. το 4x17 με τίτλο Οnyx!

τοσος καιρός που πέρασε σχεδόν ξέχασα οτι η σειρά υπάρχει...

Δημοσ.

Είδα καινούριο ποστ του Crow και λέω θα το έχει δει και θα πόσταρε κιόλας και θα δω κανένα σπόιλερ και θα τραβάω τις κοτσίδες μου! Αλλά εντάξει! Ο θείος μου μου το στέλνει ακόμα (από Αμερική). Έρχεται με 384km/h! :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι πολύ χλιαρό επεισόδιο και ουσιαστικά δεν προσφέρει για ακόμα μια φορά τίποτα στην πλοκή... Εντάξει έχουμε έναν Λεξ κακό και ένα επεισόδιο με πολλές τρύπες στο σενάριο και το μονάδικο που βγαίνει στο τέλος είναι η επιστροφή του Λάιονελ στον παλιό κακό του εαυτό. Γουάου δηλαδή... αν δεν γίνει τίποτα και στα επόμενα, την παρατάω τη σειρά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...