spiros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Oi petres aytes den eine aples petres opws to enooume emeis dhladh braxia... einai petres ftiagmenes apo ton krypton eite apo magises me diafores idiotites. Mia apo aytes eine to na katalabenoun an aytos pou tis krata tis thelei gia kako skopo. Giayto kai oi petres lisane sto thorivo otan tis pianei o lex h h isabelle alla den akoustikan otan tis epiase o jason giati tha tis edine sthn Lana...
hawkj83 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Ωραίο επεισόδιο... Ξέφυγε από τα συνηθισμένα, είχε κ Τίγρη κ Δράκο μέσα. Καλό ήταν... Αγωνία τώρα! Από ότι ξέρω δε θα γίνει sticky ποτέ!
zozeo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 pos pistevete oti 8a teliosei i season? diladi ti perimenete na ginei? pistevete oti 8a pe8anei kapoios i kapoia? pistevete oti to olo 8ema me tis petres 8a teliosei se aytin tin season? to fenomeno clana (clark kai lana) pos to vlepete? o jason ti 8a apoginei ayti i psixi? kai genikos pio pistevete oti 8a einai to spoudeo ayto finale tis 4 season!!! episis mia erotisi akoma. pistevete oti ontos o lionel allakse?
The Crow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 pos pistevete oti 8a teliosei i season? diladi ti perimenete na ginei? pistevete oti 8a pe8anei kapoios i kapoia? pistevete oti to olo 8ema me tis petres 8a teliosei se aytin tin season? to fenomeno clana (clark kai lana) pos to vlepete? o jason ti 8a apoginei ayti i psixi? kai genikos pio pistevete oti 8a einai to spoudeo ayto finale tis 4 season!!! episis mia erotisi akoma. pistevete oti ontos o lionel allakse? Εγώ δεν πιστεύω ότι ο lionel άλλαξε.Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου!Το όλο θέμα με τις πέτρες δε νομίζω να τελειώσει σε αυτή τη season!Στην ουσία άμα το καλοσκεφτείς όταν ο Κλάρκ βρει τις πέτρες τελείωσε και το Smallville!!:wink:Άρα δεν τελειώνει το θέμα εδώ!Τώρα αν θα πεθάνει κάποιος δε νομίζω.Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως ο Jason:twisted:
chriskar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 to fenomeno clana (clark kai lana) pos to vlepete? μου την σπάει αυτό το εντελώς παιδιάστικο πραμα με τα μισα ονοματα προερχόμενο από γνωστό φόρουμ!!(clana, clois, chlark και τέτοια). Έλεος μην τα αρχίζουμε κι εδώ πέρα!!!
chriskar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Λοιπόν, λέω οτι θα πεθάνει ο Λιονελ!!δε ξερω γιατί, έτσι μου 'ρθε! Επίσης δε πιστεύω οτι η υπόθεση με τις πέτρες θα τελειώση αυτή τη σαιζόν.. μάλλον θα τελειώσει δείχνοντας ότι και οι 3 πέτρες μαζεύτηκαν στο Smallville κάτω από τη μύτη του κλάρκ (μια στη σπηλιά, μία εχει η λάνα, μία έχει η τύπισσα που αναφέρει ο Δρ Swann η οποία μάλλον είναι στα θυμάρια-και μπορεί να έχει την 3η πέτρα κανάς λιονελ-λεξ) και ο κλάρκ δεν θα έχει ιδέα! Ο Jason πιστεύω θα τα πάρει με τη μάνα του που θα κάνει κάτι παλι και θα αποφασίσει να την βγάλει από τη ζωή του,μαζί και την ιστορία με τις μάγισες και τη Λανα, και θα φυγει στο υπερπέραν(καλα ξεκουμπίδια)!! Α και κάτι άλλο. σίγουρα ο κλαρκ θα μάθει για την Χλοη, και μάλλον σε 2-3 επισόδια γιατι θα αρχίσει να εκνευρίζει το πράγμα.. μπορεί να είναι και αυτός ο λόγος που δεν είχε καθόλου (!) Χλοη το τελευταίο επισόδιο.. Αυτά είναι μερικές προβλέψεις! τώρα το τί θελω: ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΛΑΡΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ! ! ! ps:THN CHLOE ENNOEITAI!!
The Crow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 τώρα το τί θελω: ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΛΑΡΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ! ! ! Από το στόμα σου και στης Warner Bros το αυτί!!:razz:
chriskar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Ε ναι ρε συ αμαν πια! Ειπαμε αλλα όχι και τόσο.. Κάτι πήγε να γίνει με Αλλισια αλλα την σκοτώσαν κι αυτή!
The Crow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Ή πολύ Gay τον έχουν κάνει τον Κλάρκ ή υπερβολικά φλώρο!!!Αυτό πρέπει κάποτε να σταματήσει!!!Χαραμίζονται τόσες γκόμενες!!Αχ και να ήμουνα τώρα στο Smallville......:razz:
zozeo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 αν ησουν εσυ τωρα στο smallville τωρα δεν ηχαμε τον superman και τα χρονια της νιοτης αλλα θα ειχαμε τους superman και τα supermanakia . χαλαρωστε να βρει γκομενα ειπαμε οχι να σπειρει καλαμποκιες :grin: :grin: :grin: . εγω παλι πιστευω οτι παλι παει κατι να γινει με lana. επισης πιστευω οτι ή ο lex ή ο lionel εχουν ηδη την μια πετρα . μαλλον ο λεξ γιατι δεν γινεται ξαφνικα να εχει αυτο το τρελο ενδιαφερον. επισης πιστευω οτι ο jason θα παρει το πουλι του και θα παει απο εκει που ηρθε αν δεν τον σκοτωσει η μαγγισουλα. η μητερα του δεν ξερω τι θα παθει . η χλοη θα πει το μυστικο στον κλαρκ. πιστευω οτι αυτο με τις πετρες εχει πολυ ιστορια ακομα .... αυτα απο εμενα
R-evil-S Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Θα πάει πολύ μακριά το θέμα με τις πέτρες δυστυχώς. Σίγουρα θα τραβήξει και στην πέμπτη σαιζόν. Και αν δεν κάνουν κάτι να υπάρχει και λίγο ερωτικό ενδιαφέρον , που τραβάει και το νεανικό target group της σειράς, του χρόνου η τηλεθέαση θα είναι ακόμη χειρότερη από φέτος που έχει πέσει τρελά.
chriskar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 εγω παλι πιστευω οτι παλι παει κατι να γινει με lana. Όχι Οχι!! μακριά από τη Λανα!! έχει γίνει σπαστικός χαρακτήρας και έτσι κι αλλιώς είχαν ΑΠΕΙΡΕΣ ευκαιρίες και δε τα φτιαξαν.. τώρα θα τα φτιάξουν?? ελπίζω όχι. Το πιο ταιριαστο ζευγάρι είναι με την Χλόη!! τώρα που ξέρει και το μυστικό πιο καλά, ξέρουμε και οτι αυτή τον θέλει τρελά! οπότε..
R-evil-S Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Το πιο ταιριαστο ζευγάρι είναι με την Χλόη!! τώρα που ξέρει και το μυστικό πιο καλά, ξέρουμε και οτι αυτή τον θέλει τρελά! οπότε.. To θέμα είναι να βρει και κανά γκ...ακι της προκοπής γιατί σύγκριση μεταξύ Λάνας και Χλόης δεν παίζει. Η Χλόη είναι γραφτό να είναι παντοτινή του φίλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.