spiros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Malakioula to episodiaki me to skilaki, de mou arese, kai den ixe ke kali drasi. Vareto to vrika gia na eime eilikrinis...
hawkj83 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Πόσοι δεν χορτάσατε τη Λάνα ως κακιά μάγισσα; 'Sacred' Chop, chop! While in China, Clark must outsmart Lex and Jason in order to save Lana from being consumed for all time by Isobel, the witch. further... After learning that Jason (Jensen Ackles) and Lex (Michael Rosenbaum) are in China searching for one of the mysterious kryptonian crystals, Clark (Tom Welling) and Lana (Kristin Kreuk) follow in the hopes of finding it first. Clark finds an artifact that leads them to the crystal but he must battle Isobel, the witch, who has once again inhabited Lana's body in order to take the crystal for herself. Meanwhile, Lex has more information on the crystals than he is letting on. Τον σκύλο δεν τον πήρανε μαζί τους;
Fozzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Signwmh... superman einai afto twra 'h charmed? ante na kanoun kai kana perasma oi aderfes halliwell na goustaroume eleos
pseira Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Πάνω που έλεγα οτι δε μπορεί....Δε μπορεί να γίνει χειρότερο... Το μόνο που λείπει τώρα είναι να βρει ο Λεξ μια γάτα για να κυνηγιέται με το σκύλο του Κλαρκ...
spiros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 lool h plaka eine oti eime megas fanatic tou smallville alla to teleyteo epeisodio me apogoiteyse oso liga :(
The Crow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Ένταξει ρε παιδιά μην απογοητεύστε!!Έχει ο Θεός!!:razz:
hawkj83 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Ένταξει ρε παιδιά μην απογοητεύστε!!Έχει ο Θεός!!:razz: Έτσι αισιόδοξος να είσαι πάντα... Χαχα, αυτό με τη γάτα να το προτείνουμε! Θα μπει στάνταρ!
The Crow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Πάντως μου φαίνεται ότι σιγά σιγά αρχίζει και μπαίνει στα καλά επεισόδια με το χάρτη και τους κρυστάλλους!!
The Crow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Είδα το επεισόδιο με την Κίνα!!Αρκετά καλό!!Πάντως ο κρύσταλλος που θα συναρμολογήσει θα είναι κάτι σαν τον πράσινο κρύσταλλο που είχαμε δει στις ταινίες Superman με τον Κρίστοφερ Ριβ!Εγώ πιστεύω παιδιά ότι η Λάνα δε θα έχει καλό τέλος!Μάλλον θα την κυριεύσει η Μάγισσα πάλι και θα την σκοτώσει ο Κλάρκ!!:twisted:Αυτό βέβαια αν γίνει θα γίνει στην τελευταία season οπότε έχουμε ακόμα καιρό!
zozeo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 είδα και εγώ το επεισόδιο αλλά κάτι πρέπει να έκαναν λάθος. πως γίνεται να υπάρχει η πέτρα στο τέλος και ο Κλάρκ να μην έχει "παρεμβολές" όπως όταν αποκαλύφθηκε η πέτρα??? επίσης εγώ πιστεύω ότι μάλλον κάτι θα γίνει ξανά με την Λάνα και τον Κλάρκ ....
MinosK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Κι εμένα μου άρεσε πολύ... Καλα η Λάνα μαγισούλα είναι αστεράκι έτσι;;; Πωπω.... μα τι κούκλα αυτή η κοπέλα ρε παιδί μου..
hawkj83 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Κι εμένα μου άρεσε πολύ... Καλα η Λάνα μαγισούλα είναι αστεράκι έτσι;;; Πωπω.... μα τι κούκλα αυτή η κοπέλα ρε παιδί μου.. Μη σε ακούσει ο Fozzy να το λες αυτό! Εγώ δεν το είδα ακόμα... Θα το απολαύσω μετά με τα ηχεία μου τέρμα!
spiros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 zozeo kai egw ekei to blepw... aytos o klark paroti eine malakakos, tha ta ksanaftiaksi me thn lana... kai h lana eine h 1h gomena... epitelous to 4x15 htan ena kalo episodio, giati meta to skilaki elega na stamatisw na th blepw th seira...
pseira Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Poly kalo episodeio..... Sto telos o Jason 8a ginei Jedi mipws? Ta exoun psilox###ei stin 4i season... O Lionel egine kalo H Lana exei mesa tis mia magissa O Clark exei brei 18 xrwmata kryptoniti H misi poly kserei to mystiko tou clark e pia...... Makari na ta desoun ola kapws kala...Dyskolo edw pou exei ftasei ......
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Mia erwtisi , to simerino episodio itan to teleutaio tis seiras? Pantws sto telos eixe apisteuti mousiki ipokrousi....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.