mindtrapper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μου άρεσε το επεισόδιο. Δε μπορεί να είναι όλα με υπόθεση και να σε αφήνουν με αγωνία. Αλλά ελπίζω η Chloe να του το πει γρήγορα να δούμε τι θα γίνει...
chriskar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 ακόμα καλύτερα να τα φτιάξει μαζί της!!!!! YEEAAAAA!!
mindtrapper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Πάλι; Την τελευταία φορά που έγινε αυτό έπιασε τυφώνας!!
The Crow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Πάλι; Την τελευταία φορά που έγινε αυτό έπιασε τυφώνας!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!
hawkj83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Χαχαχα! Ούτε καν τα είχε φτιάξει... Μια απόπειρα ήταν... :roll:
chriskar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Ναι αυτή τη φορά μπορεί να τους χτυπήσει κανά τσουνάμι!!! Δε με νοιάζει!! Να τα φτιάξουν και ας γίνει και πόλεμος...
zozeo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 πρωτον καλως ηρθα και δευτερον ηθελα να ρωτησω τι λεει θα γινει τελικα και η 5 season για την οποια το συζητουσαν? επισης εχει κανεις απο εσας πρoσωπικο server? οσο για την χλοη και τον κλαρκ αν τα φτιαξουν θα πεθανω στα γελια... ειπαμε ρε παιδια αλλα δεν ταιριαζουν
chriskar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 και με ποιά να τα φτιάξει ο άνθρωπος?? με το οργιο που λεγεται Λάνα??? ελεος, έχει γίνει ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας.. βέβαια υπάρχει και η Λοις τωρα αλλα δε θα τα φτιάξουν τόσο γρήγορα. είναι νωρίς ακόμα, μπορει στην επόμενη season! με την Chloe ταιριάζουν τέλεια!!
zozeo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 δεν νομιζω με την χλοη ... αλλα για την Λοις συμφωνω. ημαρτον πλεον δεν βαρεθηκε με το χερι?
hawkj83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Γιατί λέτε για γυναίκες; Αφού είναι gay ο άνθρωπος χωρίς τον κόκκινο κρυπτονίτη κ αν του τον φορέσουν φωνάζει μετά από πάνω!
zozeo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 καλο και αυτο.... το εχουν ψιλογ...ησει ημαρτον πια δηλαδη ας το κανουν λιγο πιο περιεκτικο συνεχεια τα ιδια και τα ιδια με διαφορα φρικια ....
The Crow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Από ότι έχω παρατηρήσει εγώ μπορεί σε κάθε επεισόδιο να έχει και από ένα φρικιό, πετάνε όμως και διάφορες σπόντες!:wink:Όπως είναι αναφορά που έγινε πάλι στο χάρτη!:wink:Προσπαθούνε νομίζω να καθυστερήσουν την πλοκή όσο το δυνατόν περισσότερο για να βγάλουν περισσότερες seasons!:razz:Anyways προς το τέλος της 4ης season να περιμένετε τα καλά επεισόδια!!
chriskar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 ε ναι, κλασσική περίπτωση!! όπως στη season 3..
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Ένα ήταν το καλό επεισόδιο στην season 3 προς το τέλος, το τελευταίο! Στη season 4 έχει όμως αρκετά καλά επεισόδια (τα πρώτα, το τελευταίο πριν τη διακοπή, κ απο εκεί κ έπειτα μερικά)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.