Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου άρεσε το επεισόδιο. Δε μπορεί να είναι όλα με υπόθεση και να σε αφήνουν με αγωνία. Αλλά ελπίζω η Chloe να του το πει γρήγορα να δούμε τι θα γίνει...

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρωτον καλως ηρθα :) και δευτερον ηθελα να ρωτησω τι λεει θα γινει τελικα και η 5 season για την οποια το συζητουσαν? επισης εχει κανεις απο εσας πρoσωπικο server? οσο για την χλοη και τον κλαρκ αν τα φτιαξουν θα πεθανω στα γελια... ειπαμε ρε παιδια αλλα δεν ταιριαζουν :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

και με ποιά να τα φτιάξει ο άνθρωπος?? με το οργιο που λεγεται Λάνα??? ελεος, έχει γίνει ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας.. βέβαια υπάρχει και η Λοις τωρα αλλα δε θα τα φτιάξουν τόσο γρήγορα. είναι νωρίς ακόμα, μπορει στην επόμενη season! με την Chloe ταιριάζουν τέλεια!!

Δημοσ.

Γιατί λέτε για γυναίκες; Αφού είναι gay ο άνθρωπος χωρίς τον κόκκινο κρυπτονίτη κ αν του τον φορέσουν φωνάζει μετά από πάνω! :lol:

Δημοσ.

καλο και αυτο.... :) το εχουν ψιλογ...ησει ημαρτον πια δηλαδη ας το κανουν λιγο πιο περιεκτικο συνεχεια τα ιδια και τα ιδια με διαφορα φρικια ....

Δημοσ.

Από ότι έχω παρατηρήσει εγώ μπορεί σε κάθε επεισόδιο να έχει και από ένα φρικιό, πετάνε όμως και διάφορες σπόντες!:wink:Όπως είναι αναφορά που έγινε πάλι στο χάρτη!:wink:Προσπαθούνε νομίζω να καθυστερήσουν την πλοκή όσο το δυνατόν περισσότερο για να βγάλουν περισσότερες seasons!:razz:Anyways προς το τέλος της 4ης season να περιμένετε τα καλά επεισόδια!!:)

Δημοσ.

Ένα ήταν το καλό επεισόδιο στην season 3 προς το τέλος, το τελευταίο! :lol:

Στη season 4 έχει όμως αρκετά καλά επεισόδια (τα πρώτα, το τελευταίο πριν τη διακοπή, κ απο εκεί κ έπειτα μερικά)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...