Προς το περιεχόμενο

Smallville (προσοχή spoilers)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες είδα την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του Smallville.Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα!! :D :D Πάρα πολύ πορώθηκα εκεί που ο Καλ Ελ(Κλάρκ) πετάει για πρώτη φορά!Τα εφέ την ώρα που πετάει είναι φοβερά!!Λες και εκτοξεύεται πύραυλος!!Ξενέρωσα εκεί που αποχωρίζεται από τη δεύτερη προσωπικότητά του τον Καλ Ελ και ξαναγίνεται πάλι Κλαρκ.Δηλαδή τώρα δε θα έχουμε άλλα πετάγματα; :( Και η Λόις φοβερή και αυτή, ίσως καλύτερη από τη Λάνα(έχει περισσότερα πιασίματα από τη Λάνα!! :lol: :lol: )Γενικά πολύ καλή αρχή για τον 4ο κύκλο!!Keep it that way guys!! :D :D :D

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κ περιμένουμε με αγωνία τα ξημερώματα της Πέμπτης για να δούμε το 3ο επεισόδιο του smallville! Απ' ότι διάβασα επιστρέφουν στα γνωστά! Κάποιος επηρεασμένος από κρυπτονίτη θέλει να κάνει κακό σε κάποιον από τους γνωστούς μας! :P

Πάντως όσα επεισόδια έχουν να κάνουν με την ιστορία όπως τα 2 πρώτα της 4ης, το τελευταίο της 3ης κ άλλα σκόρπια στις προηγούμενες, είναι τέλεια!

Δημοσ.

Το 2ο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό αλλά το 3ο μου θύμησε πολύ 1ο κύκλο.Πάντως περιμένουμε ακόμα να δούμε 19 επεισόδια!!Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Warner Bros.

Κατάλαβε κανείς τι ρόλο παίζει η Lana στην όλη υπόθεση με το τατουάζ που έχει στην πλάτη;;Πάντως εγώ συγχαίρω τον καινούριο γκόμενο της Lana.Τουλάχιστον αυτός γ@μεί ενώ ο Κλάρκ έχει μείνει με την ...... στο χέρι!!Τα είχε με τη Lana και την άφησε να του φύγει μέσα από τα χέρια!! :lol: Ας ελπίσουμε να μη γίνει το ίδιο και με τη Lois!Πάντως από το τέλος του 3ου επεισοδίου φαίνεται ότι η Lois θα είναι το νέο αμόρε του Κλαρκ σε αυτή τη season.Άντε να δούμε!! :)

Δημοσ.

Crow mou faineteai oti mono emeis blepoume smallville! :D

To 3o 8a to parw simera, alla apo oti kseroume gia ton Superman kai apo tis tainies, akoma kai an ginei to amore tou Clark i Lois, pali me to ***** sto xeri 8a einai...Mono sto "Lois & Clark" erixne merikous , ki ayto afou eipe sti Lois poios einai.. Ki ayti i Lana ston 3o kyklo san poly apotoma na ta pire kai na sikw8ike na fygei. O Jason alli douleia den exei? Sto Parisi as poume?

Δημοσ.

Το 3ο δεν μου άρεσε κ τόσο. Το 4ο επεισόδιο ήταν καλύτερο (αν κ κοινό)! Είχε να κάνει κ με την ιστορία λιγάκι στο τέλος... Θα δούμε...

Δημοσ.

Βλέπουμε το συνδρομητικό κανάλι της Warner Bros ρε συ!! :) Εσύ δεν το πιάνεις μάλλον! :lol: :lol: Πλάκα κάνω!Κοίτα επειδή είμαι από ban και είναι φρέσκια η καμπάνα που έφαγα δε θέλω να προκαλώ την τύχη μου γι' αυτό θα σου πω τη μαγική λέξη: "INTERNET" Αυτό τα λέει όλα πιστεύω! :)

Δημοσ.

Παιδιά το είδατε το 4ο επεισόδιο;Το είδα χτες.Και αυτό στο ίδιο στυλ με το προηγούμενο.Τι στο καλό πότε θα μπουν στο ψητό!!Α στο τέλος έλεγε εις ανάμνησην του Κριστοφερ Ριβ.Έφυγε ο κακομοίρης και αυτός. :( Κρίμα!Δε θα έχουμε δηλαδή πλέον το χαρακτήρα του δόκτορα Σουάν στο Smallville.

Δημοσ.

Pseira όπως το λες!Μάλλον μόνο εμείς οι δύο βλέπουμε Smallville! :D Όσο για τα dvd δε νομίζω να τα βγάλουν εδώ στην Ελλάδα ιδίως αν δεν έχουν ζήτηση.Στην Αμερική πάντως έχουν βγει εδώ και καιρό.Είδομεν!Πάντως δεν το νομίζω.Αλλά όπως ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα τα πάντα πάνε με αργούς ρυθμούς οπότε υπάρχει πάντα μια ελπίδα! :D

Δημοσ.

Δεν ξέρουν να εκτιμούν το καλό πράμα! Πάντως το ΣΤΑΡ απο ότι έμαθα παίζει τον 3ο κυκλο! :shock:

Δημοσ.

Ναι ρε συ αυτό το ήξερα από αρχές Σεπτέμβρη που το διαφήμιζε στην τηλεόραση.Πάλι καλά που το έβαλε γιατί ως γνωστόν μερικές σειρές τις παίζει μία φορά και μετά ξεχνιούνται.Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη έχει απήχηση στο ελληνικό κοινό και ότι τους αποφέρει νουμεράκια τηλεθέασης!! :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...