MikeNuke Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω το εξης προβλημα ξαφνικα και χωρις κατι να ειχα πειραξει αναβωντας τον Η/Υ ειχα προβλήμα στην οθονη.Ολα προβαλονται με μια παραμορφωση στον παραλληλο αξονα στο κεντρο συμπιεζονται και στις ακρες γινονται σχεδον κανονικα. Εκανα επανεγκατασταση τον driver της nvidia αλλα τιποτα. Η οθονη μου ειναι 17" LG flatron 775FT η καρτα γραφικων η GForge 2 MX400. Ti mporei na ftaei?
knightmare Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Dokimases diaforetikh othonh kai diaforetikh karta?Gia na deis an ftaiei h othonh h karta grafikwn?Gia arxh sou lew oti ftaiei ena apo ta duo,apo thn allh mporei na ftene xiliades pragmata.
Highlander Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Σε όλες τις οθόνες TFT υπάρχει μία ρύθμιση Moire. Παίξε λίγο με αυτήν και ίσως λυθεί το πρόβλημά σου.
MikeNuke Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 η οθονη μου δεν ειναι τφτ ειναι καθοδικου. παντως εχει και επιλογη moire αλλα δεν εκανε τιποτα οταν το πειραξα πανω κατω. Θα δοκιμασω με αλλη οθονη και αλλη καρτα. Υπαρχει περιπτωση να τα εχει παιξει η καρτα γραφικων?
Leibniz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Allakse ta Hertz pou exeis thn analysh sou mhpws ftiaksei ligo.
MikeNuke Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 To eixa dokimasei kai auto alla den egine tipota. Telika dior8o8ike me ton idio tropo pou parousiastike, apo mono tou! Sas euxaristw gia tis idees kai ton xrono sas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.