Προς το περιεχόμενο

MP3 Player

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνομαι για cd mp3 player για προτείνετε ρε μάγκες κανένα της προκοπής.

Επίσης θα με ενδέφεραν και προιόντα του τύπου του I pod αλλά κάτι μου λέει ότι δε την παλεύω με λιγότερα απο 300 ευρώ για κάτι τέτοιο οπότε μάλλον χλωμό το βρίσκω....

Δημοσ.

Κοίτα... για φαντάρος δεν θες και κάτι καλό... δεν σε συμφέρει να δεις μια μέρα την ώρα που καθαρίζεις την λεκάνη με την οδοντόβουρτσα, τον αληταρά λόχια να φοράει τα ακουστικά σου και να ακούει τα cd σου... ή ακόμα χειρότερα να μην το βρεις καθόλου στο θάλαμο...

οπότε θες κάτι φτηνό... και φτηνά είναι τα NAPA... το προτέρημα η τιμή τους και τα μείων τους ότι δεν παίζουν όλα τα cd's ειδικά όταν είναι γραμμένα σε κακής ποιότητας δισκάκια, έχουν fixed προγραμματιζόμενο equalizer και δεν μπορείς να το ρυθμίσεις όπως θες εσύ, μέτρια ποιότητα ήχου στην έξοδο λόγο μικρού D/A και φυσικά αν δεν χρησιμοποιείς το τροφοδοτικό του θα σου ρουφάει και μπαταρίες για όλα αυτά η σαχλαμάρα... για τα λεφτά του όμως και τέτοιες καταστάσεις είναι μια χαρά, το έχω ακόμα και τραγουδάει...

Δημοσ.

Πολύ καλό είναι το imp-550 αλλάκάνει 140ε ... σκέφτομαι να το αγοράσω άμεσα... αν ενδιαφέρεσε να κανονίσουμε να κάνουμε κοινή αγορά μηπως πετύχουμε καλή τιμή...!!!

Έχει full προγραμματαιζόμενο equalizer,δεν έχει προβλήματα με cds, δέχεται και update στο firmware ώστε να παίζει ogg-vorbis έχει εσωτερική μπαταρία για αυτονομία πάνω από 40 ώρες, ενώ δέχεται και εξωτερικές AA επαναφορτιζόμενες οπότε πάρεις καλές εξωτερικές έχεις πάλι μεγαλη αυτονομία...

Τα υπόλοιπα ναπα κλπ δεν λένε καθώς έχουν αρκετά προβλήμα και είναι κι αυτά ακριβά πάνω από 100ε τα players που έχουν και fm... κια χριάζεται να τους αγοράσεις και μικρόφονακαι ' ψείρες καλά (π.χ.Sony - 20e) ώστε να αποδίδουν καλύτερα......

Θα το δεις στη σελίδα :

http://www.digimania.gr/imp-550.htm

http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=4284

το ram shop το έχει ποιο φτηνό....

Έχει παρόμοια τιμή με τα sony αλλά είναι πολύ καλύτερο. !!!!

Επίσης προτήμησε mp3 με fm ραδιόφωνο.

το καλοκαιρι το είχαν 120ε ...... επίσης και άλλος ένας χρήστης του insomnia το έχει αγοράσει και τώρα το έχει στο στρατό... κι εγώ για στρατό το θέλω...

κοιτα και αυτή τη συζΉΤΗΣΗ :

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=381950&highlight=mp3+player

Υπάρχει και το imp 450 που έχει 130ε μου φένεται πως η μονη του διαφορα με το 550 είναι απλός ποιο βαρύ και δενέχει τόσο καλή επιφάνεια...

Και όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας μου πει καθώς την επόμενη βδομάδα σκέφτομαι να το αγοράσω...

Δημοσ.

Γεια χαρά.Πριν από 8 μήνες πήρα το harddisk MP3 player της iRiver to iHP120 που πλέον ονομάζει Η120.Άπλά είναι ό,τι ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει να αναδείξει η φορητή τεχνολογία.Το ipod μπροστά του δε λέει τίποτα, αφού ούτε ραδιόφωνο έχει, ούτε είναι firmware upgradable, και το κυριότερο......το iriver είναι recorder όχι μόνο μέσω του μικροφώνου του αλλά διαθέτει line in.Έχω γράψει ένα σωρο βινύλια με αυτόν τον τρόπο. Και μάλιστα ο decoder που περιέχει έιναι από τα κορυφαία chip της αγοράς από την Texas Instruments.!!!!!

Ο αδερφός μου έχει πάρει το CD-MP3 player Που πρότεινε παραπάνω ο φίλος, το imp 550. Έχει κάνει 3 φορές firmware upgrade και παίζει τα πάντα.Είναι τα κρυφαία. Για το στρατό όμως ούτε εγώ στο προτείνω.....

Δημοσ.

exw to NAPA DAV-316 edw kai xronia. to pira poly fthino.

Mou diavazei ola ta diskakia R, RW, multisession... opws kai na ta exw grammena mesa.

to mono arnitiko pou mporw na pw oti exei einai i sxetika megali katanalwsi se battaries (an kai den exw xeiristei allo mp3 player, alla mou fainetai oti to NAPA exei ypsili sxetika katanalwsi..) oxi toso sta mp3 alla sta audio disks. alla kai pali periexei epanafortizomenes battaries, opote an agoraseis allo ena zevgari einai ok.

afta :)

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα να παρεις ενα καλο και μικρο ραδιοφωνο, και μικροσκοπικο ειναι, και δεν θα ξεπερασεις τα 100 ευρω και στην τελικη καλυτερα ειναι να ακους ραδιοφωνο να μαθαινεις κανα νεο ή να ακους καμμια συζητηση κτλ παρα να ακους cd... Αλλιως μια βολτα απο το digimania.gr νομιζω θα σου λυσει ολες σου τις αποριες μιας και εχει για ολα τα πορτοφολια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...