infufo1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2002 Mpori na moy πει καποιοσ με οτε οταν το φορτιση ποσεσ ωρες αναμονη και ομολια του λεει?Θελω την αληθεια και οχι τα παραμυθια που λεν μερικοι για να δω αν εχει προβλημα το δικο μου!
smavrid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2002 Πρίν από μιά εβδομάδα αγόρασα το Τ66 και μόλις χθές το άλλαξα για τον λόγο που ρωτάς,δηλ.δεν είναι ξεκάθαρο πόσες ώρες αναμονή μπορεί να σου βγάλει το τηλέφωνο,και εξηγώ: με πλήρες φόρτιση και με χρήση περιορισμένη (7-15 λεπτά ομιλίας)μου εβγαζε 50 ώρες συνεχής λειτουργίας, με λιγάκι παραπάνω χρήση, αστα να πάνε, κάθε μέρα θέλει φόρτιση. Καλό τηλέφωνο για τώρα το καλοκαίρι γιατι το βάζεις στην τσέπη και το ξεχνάς αλλά... Πήρα το 6310i και βρήκα την "υγειά μου"(αν και έχω κάποια αλλεργία με τα nokia αυτό το τηλεφώνο πραγματικά αξίζει)
infufo1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2002 ΡΕ παιδια ρωτω οταν το φορτιζετε μολις τελειωσει η φορτιση ΤΟΤΕ ποση αναμονη σας γραφει στην οθονη του ?????Με καρτα του ΟΤΕ!!Αυτο ΡΩΤΩ!!!!! Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.