epote Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 ενα σχολιο του exoskeletor με εκανε να σκευτω αυτο το τοπικ που σας αρεσει να βλεπετε ταινιες? εγω προσωπικα προτιμω τις αιθουσες THX του village park εχει αψογη ποιοτητα εικονας-ηχου μεγαλες οθονες, αναπαυτικα καθισματα με θεση για το αναψικτικο. Ενταξι ο χωρος ειναι "καπως" μαζευονται ολα τα καγκουρια αλλα εγω συνηθως παω τις ησυχες ωρες. Εχω δει και ταινιες μονος μου, δηλαδη κανεις μεσα στην αιθουσα εκτος απο μενα. τα ster πηγα μια φορα δεν μου αρεσαν, μου φανηκαν πολυ κρυες οι αιθουσες και ο ηχος εχανε στις ψηλες συχνοτητες, δεν ηταν τοσο "γεματος" οσο στο village και με "χαλασε" πολυ το γεγονος οτι το εδαφος ηταν πλαστικο. Αν και βολευεις καλα τα ποδια σου τα στηριγματα των χεριων στα καθησματα ειναι ηλιθιοδος χαμηλα. αν δεν εχω την επιλογη να παω σε village (ναι ακομα και τις σινεφιλ προτιμω να τις βλεπω εκει, κατι σπανιο βεβαια) με σειρα προτεραιοτητας παει το ideal, το renault απολλων και το ατικον. Μετα το χαος...
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Και το μεσημέρι σκεφτόμουν να κάνω ακριβώς το ίδιο θέμα... :roll: (Χωρίς να έχω δει κανένα σχόλιο του Exo... Έτσι απλά... Μετά από μια κουβέντα που είχα...)
paschalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Τα αθηναιον σινεμα στους αμπελοκηπους
LL_NEO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 έλα ρε πασχαλιά και γω με την πρωην εκεί πήγαινα
paschalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ειναι πολυ καλες αιθουσες ΛΛ . Οι πιο καλες απο ολα τα σινεμα εκει γυρω των αμπελοκηπων .
Panahs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Πολύ ωραία αίθουσα το Αθήναιον και σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Μια άλλη αίθουσα που μου έκανε εντύπωση είναι ο Δαναός όταν είχα πάει να δω το Αποκάλυψη Τώρα. Ήταν μικρή αίθουσα και ο ήχος της σε έβαζε μέσα στη ταινία πραγματικά.
Youli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Κι εγώ προτιμώ τα village αλλά συνήθως πάω καθημερινές και πάντα αργά για να είμαι σίγουρη οτι δεν θα μου σπάσουν τα νεύρα: ο ψηλός που κάθεται μπροστά μου, τα χαζοχαρολυμενα πίσω που κάνουν φασαρία και δεν μπορώ να απολαύσω την ταινία μου και άλλα πολλά έκτρωπα :evil: . Και επειδή είμαι ευαίσθητη και δεν αντέχω το ξύλο, και επειδή είμαι και βρωμόστομη και αν τα πάρω με κανέναν δεν το έχω σε πολύ να βρίσω, αποφεύγω να κυκλοφορώ πριν τις 23.00
lefterhs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Για μενα τις καλυτερες αιθουσες τις εχει το ster στα λιοσια. Ο μεγαλυτερος χωρος για τα ποδια των θεατων. Διαφορα υψους μεταξυ των σειρων καθισματων. Μονο αν καθεται μπροστα ο Φασουλας εχεις προβλημα. Τεραστια οθονη. Καμια συγκριση με των village.... Πολυ καλος ηχος.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 1,85 palikari eimai,so ster rulz!! Epipleon exoun tis megalyteres othones,me ton hxo den exw paratirisei kana provlima enw epipleon maresoun ta kathismata-trela anapautika-arketi klhsh-opws leei kai o appo panw oute o Vrancovic den se kleinei kai epipleon pio ergonomika=i coca-colo thesi sto xeri kai oxi xamila sto podi na skivw kathe lepto opws ta village. Plus exoun gamw ta parking eidika otan xrhsimopoioun tou Carrefur.Plus maresoun perisotero ta popcorn tous-an kai den trww giati eipame diaita.Plus oti einai asfalws pio megalo kai me perisotera na kaneis apo to Village Amarousiou kai oxi to xaos pou xazeueis opws to Park Ektos multiplex psifizw Atticon Renault giati toxw faei toso stin mapa logw douleias pou to niwthw san spiti mou.Plus einai arketa sympathitiki aithousa
Fozzy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ideal... an kai exw paei mono mia fora so far... oi entipwseis mou apo thn aithousa tou einai oi kalyteres... ta kathismata tou einai TELEIA! mporeis akoma k na koimhtheis ekei panw!!! (Eidika ama h tainia einai malakia)
hurin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Το Άνεσις με είχε εντυπωσιάσει όταν είχα δει τις επανεκδόσεις των star wars episode 4/5/6 . Αλήθεια , το ετοιμάσανε ή χτίζετε ακόμη ?
dim_b Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Village Park. Το έχω κάνει 2ο σπίτι μου Έχω ιδιαίτερη προτίμηση στην αίθουσα 4 (είναι τεράστια) και στις 7,8,20. Το Ster δεν το συμπάθησα ιδιαίτερα, αν και έχω δει αρκετές ταινίες εκεί. Μου φαίνεται παράξενη η μεγάλη διαφορά ύψους που έχουν οι σειρές των καθισμάτων και επιπλέον με χαλάει το ότι δεν μπορώ να πάω με τα πόδια εκεί, όπως στο Village
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πάλι το 'Άστρον'. Το ξέρετε; Όχι, ε; Καλλίτερα! Δεν υπάρχει κι άλλη επιλογή εδώ... :roll: Για Θεσσαλονίκη, τα Ster είναι ιδανικά! Αλλά πολύ κρύο ρε γμτ... :? Α... Και αρκετά δυνατός ήχος που δεν είναι ό,τι καλλίτερο πάντα, νομίζω... :roll:
paschalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Κριστινα το αστρον λιπτον στους αμπελοκηπους λες η καμια σχεση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.