Christos19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ψάχνω ένα scanner που να κάνει τη δουλειά του..Καλούτσικη ανάλυση για αποθήκευση σε pc ή απλή εκτύπωση για εργασίες (όχι κάτι εξεζητημένο) Από αυτά τα 4 τι μου προτείνετε? Canon, Hp ή Εpson? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=7&Nav_Section_Id=7&Catalog_Id=1&Product_Id=220192&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=7&Nav_Section_Id=7&Catalog_Id=1&Product_Id=87633&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=7&Nav_Section_Id=7&Catalog_Id=1&Product_Id=166757&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=7&Nav_Section_Id=7&Catalog_Id=1&Product_Id=158068&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 to poio ftino me thn kaliterh analish, EPSON. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν έχω καμιά εμπειρία με epson...Ενώ εκτυπωτές είχα HP και τώρα Canon και scanner HP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 fobase mipos diskolefteis na to xrhshmopoihseis? mhn ksexnas oloi oi epagkelmaties anagnorizoun thn EPSON sta scaner, toulaxiston sta apla mexri 3~4.000€, meta arxizoun kati perierga onomata px. Mutoh. den eixa pote mou sketo scaner epson alla exw ena polimixanima tis epson me scaner, doulevei mia xara. den leew oti ta alla den einai kala, alla san onoma se scaner erxete proth h epson. rota kai kanenan grafista. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μόλις σήμερα αγόρασα από pixmania canon lide 80 με 128 € τελική Απλά είναι φοβερό κομματάκι (σαν κόσμημα, λεπτό και ασημί γυαλιστερό) με άπαιχτη ποιότητα σε σκανάρισμα φιλμ και ανάλυση 4800Χ2400. Το δοκίμασα με κείμενο, photo, φιλμ και είναι άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μια ψήφο στη σειρα lide της canon. Μικρά, κομψά με καλές επιδόσεις και τροφοδοσία από τη USB. Εγώ έχω το canon lide 20 και είμαι ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε μου αν θες να ακούσεις την γνώμη μου, αγόρασε Canon. (Εκτυπωτές, Scanner, Φωτογραφικές μηχανές, ψυφιακές φωτ. μηχανές, Copiers κτλ....) είναι η καλύτερη εταιρεία που ειδικεύεται πάνω σε αυτά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 HP ειχα παντα και παντα θα εχω εκτος συγκλονιστικου απροόπτου. Οσο χάλια ειναι στους εκτυπωτές τόσο καλή ειναι στους σκάνερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 hp scanjet 4670 ... an exeis provlima xorou ... eimai poly eyxaristimenos kai ton exo 3eskisei epi 1 xrono ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CACTUSJ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Mikrotek 4900....se dokimastiko tou pc mag eixe parei vathmologia 10.to pira kai einai apsogo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoykas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Epeidh panw katw oi poiothta twn shmerinwn scanners einai apo polu kalh ews aristh (eidika gia th douleia pou 9eleis na kaneis) psa3e se reviews na deis ti ginetai me thn taxuthta tou ka9ena. Egw exw enan Canon 3000F kai einai mia xara. Apokleietai Canon kai Epson na mhn einai poiotika mhxanhmata. Akoma kai HP pou den exw proswpikh peira 9a perimena na einai polu kala. Apo kei kai pera .... 9a apefeuga markes pou den einai edraiwmenes sto xwro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Καλά μάλλον για canon πάω λόγω design και αποφυγής HP ...(έτσι για διαφορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peri28 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά πού μπορώ να βρω το Canon Lide 80 μέχρι 130-140 Ευρώ ? To Pixmania το έδινε αλλά όχι πια... κανά site από Ευρώπη ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.