Executor_Tassadar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα , ψάχνω εναγωνίως την εκπομπή ροκ ή τίποτα (θεσσνική - 1055 ροκ) που είχε συνέντευξη των anathema και κάποια κομμάτα Live στο studio. Αν την έχει κάποιος σε οποιδήποτε μέσο ήχου (cd / κασσέτα / mp3) και μπορεί να μου το δώσει , του είμαι υπόχρεος. ΥΓ: η εκπομπή έγινε σήμερα
Godfath3r Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Executor_Tassadar, έγινε τέτοιο πράγμα??Το θέλω και γωωωω...Αλλά μάλλον δεν παίζει να την έχει ηχογραφήσει κανείς...Αν την ζητήσουμε απο τον σταθμό λες να μας την δώσουν?
Godfath3r Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Executor_Tassadar, κανένα νεότερο?Πήρες τηλέφωνο στον σταθμό?Κανένας ρε παιδιά δεν την έγραψε την εκπομπή?
alitsa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Ο σταθμός θα την έχει λογικά... Όλες οι εκπομπές εγγράφονται σε σκληρό δίσκο οπότε χρειάζεται κάποιος από εκεί μέσα να την ψάξει και να την γράψει σε cd... Κάπου στην Αγγελάκη δεν είναι ο σταθμός; Πηγαίνετε μια βόλτα από εκεί....
Godfath3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ δυστηχώς δεν είμαι θεσ/νικη...Πάντως αν δεν μπορούν να μας την γράψουν Executor_Tassadar σε cd ρώτα τους τουλάχιστον αν μπορούν να την ανεβάσουν κάπου στο ίντερνετ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.