Προς το περιεχόμενο

Δίσκοι...σημειωτόν! What the f**k? Θα τρελαθώ...Help please

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξε το βύσμα τροφοδοσίας του δίσκου με ένα άλλο και αν μπορείς σφίξε λίγο με ένα πενσάκι τα κλιπς (τα κλιπς στο θηλυκό βύσμα, να γίνουν πιο στενές οι τρύπες να μπαίνει δύσκολα).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα με τον υπολογισή, όταν άρχισα να προσθέτω παραπάνω συσκευές... μπορείς να κάνεις ένα σύντομο υπολογισμό και όχι σχετικό όπως τα site.... Δες την συμβουλή του Bilpeppas εδώ

Νομίζω θα βγάλεις ένα συμπέρασμα για το αν είναι μικρό ή όχι το PSU που φοράς...

Προσωπικά νομίζω πως αυτό έιναι το πρόβλημά σου...

Δημοσ.

Ευχαριστώ Dangelo, θα κάτσω να τα υπολογίσω και έτσι, για να είμαι σίγουρος. Ερώτηση προς όλους, από όσα έχω γράψει: είναι πιθανό να φταίει η μητρική; Η μνήμη το αποκλείω, γιατί δεν κάνει γενικά κολλήματα στο άσχετο αλλά ΜΟΝΟ όταν πάω να διαβάσω και από τον δεύτερο δίσκο (και ξαναλέω όχι πάντα, συνήθως όταν δουλεύει για κάμποση ώρα, αν και τις τελευταίες μέρες που έχει γεμίσει λίγο ο εν λόγω δίσκος το κάνει ακόμα και αν έχω μόλις ανοίξει το PC).

Δημοσ.

Και επανέρχομαι: ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

Βάζω τροφοδοτικό ενός φίλου και κάνει τα ίδια...Και τελικά, δοκιμάζω να βάλω έναν δίσκο μόνο του σε κάθε κανάλι (χωρίς να αλλάξω τα jumpers, ο ένας ως master και ο άλλος ως slave), και όλα πηγαίνουν ρολόι! Σημείωση: δεν είχα βγάλει από την τροφοδοσία DVD-ROM και DVD-RW, απλά είχα βγάλει τα ribbons. Τους ξαναβάζω στο ίδιο κανάλι χωρίς να βάλω στο 2ο τις άλλες δύο συσκευές, και πάλι τα ίδια...

Συμπέρασμα 1: Τροφοδοτικό δεν φταίει.

Συμπέρασμα 2: Μητρική μου μυρίζει...

Να δοκιμάσω κανένα BIOS update της απελπισίας;

Δημοσ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ

Τελικά κάπως είχαν τρυπώσει κάτι άλλοι drivers του πρωτεύοντα IDE διαύλου (ένας θεός ξέρει πώς, να υποπτευθώ το τελευταίο service pack?)

Anyway, αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα είναι ΟΚ τώρα, καιρός να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά που ανέβαλλα τόσο καιρό.

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθειά σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...