Προς το περιεχόμενο

Copy paste kai... χalasmena arxeia....

sinnaig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Θέλω να αντιγράψω κάποια cd που έχουν γραμμένα mp3 αλλά κάποια από τα αρχεία έχουν πρόβλημα και σταματάει η αντιγραφή γιατί μου λέει δεν μπορεί να τα διαβάσει. Ας πούμε ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα αρχεία… τα υπόλοιπα όμως αναγκάζομε να τα αντιγράψω σχεδόν ένα ένα γιατί κάθε τόσο σταματάει!  υπάρχει τρόπος να αγνοήσει τα κατεστραμμένα αρχεία και να γράψει τα καλά χωρίς να σταματάει κάθε φορά που βρίσκει σφάλμα?

Δημοσ.

Εγώ όταν αντιγράφω σκληρούς, φακέλους και γενικά CD κάνω κάτι χαζό...

Το κάνω με FTP, σηκώνω έναν FTP Server Στον υπολογιστή μου και μετά με FlashFXP τα περνάω εκεί που θέλω και αυτά που δεν μπορεί να αντιγράψει βγάζει error και μετά ξέρω ποιά πέρασε!!!

Αλλά καιρός είναι να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα που αναφέρετε!

Δημοσ.

_DiMoN_, καλή μπακαλιά...Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!!!!(Το "μπακαλιά" εννοείται οτι το είπα καλοπροαίρετα, όλοι μας εφαρμόζουμε μπακάλικους τρόπους :D)

Δημοσ.

καλά τα bad copy pro και το clone Gyula's Navigator κάνουν αυτό που θέλω αλλά το κάνουν πολυ αργά! δεν με ενδιαφέρει να μου σώσει τα αρχεία που δεν μπορεί να διαβάσει, μόνο τα καλά να μου γράψει! ... το κακό με το gyula ειναι οτι κάθε φορά που κολλάει σε κάποιο ζητάει επιβεβαίωση! υπάρχει κανένα άλλο? ... τα άλλα δυο που μου λέτε δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα... ψάχνω να τα βρω όμωσ! θα σας πω τις εντυπώσεις μου μετα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...