Προς το περιεχόμενο

Antivirus Software. Τι προτείνετε?

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παίδες για να έχετε 103481 records στην database του Kaspersky απλώς πηγαίνετε settingsConfigure UpdaterUpdate typeFrom Internet' date=' extended databases και κάντε ένα manual update. Τους 99357 τους δείχνει όταν έχετε την επιλογή From Internet, standard databases. 8)[/quote']

den to vriskw sto personal pro 4.5 pou exw... :(

Όσοι έχουν την Pro έκδοση πρέπει να κάνουν τα εξής : Tasks -- > Update anti-virus bases -- > Properties -- > Update Kaspersky Anti-virus from Internet -- > URL -- > EDIT όπου http://downloads-us1.kaspersky-labs.com/updates σε http://downloads-us1.kaspersky-labs.com/updates_x ( αντιστοιχα σε ολες τις url πρεπει να βαλετε την καταληξη "updates_x" αντι για "updates") και μετά κάντε manual update 8)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil:

to ekana kai twra den kanei katholou update!!!!!!

Meta evala ta url's opws itan kai pali den kanei update!!!

(eftyxws exw prosfato image tou C:....)

Δημοσ.

Εγώ πάντως είπα μετά από χρόνια εμπιστοσύνης στον norton (που ποτέ δε μου δημιούργησε προβλήματα) αποφάσισα να μεταπηδήσω στο kaspersky και.... αντε γεια.

Ο μόνος λόγος που δεν μου άρεσε το norton ήταν ότι είναι σχετικά βαρύ. Όσον αφορά trojan horses και διάφορα worms κλπ, με black ice firewall δεν περνάει τπτ. Λέω λοιπόν ας βάλω το kaspersky 5.0 να δούμε τι λέει.

1ον:

Τρώει επίσης μπόλικη μνήμη

2ον:

Όταν κάνει full system scan και όταν σαρώνει zip αρχεία κολλάει όλο το σύστημα

& 3ο και personal:

Όταν αρνείται στο δικό μου pc να σαρώσει το c:\ και crashάρει για την πλάκα κολλώντας τα πάντα μόνο στα σκουπίδια μπορώ να το στείλω.

Τελικά εγκατέστεισα norton 2005 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μιας και είναι πιο ελαφρύ από το βαρύτατο 2004 και αρκετά πιο βαρβάτο στο protection. Τουλάχιστον μπορεί να κάνει scan χωρίς να μου κολλάει τα πάντα.

!!!

Δεν λέω ότι το kaspersky είναι μάπα και το norton θεϊκό. Στον καθένα κάθεται διαφορετικά το πράγμα. Εμένα δεν μου έκατσε το kaspersky σε άλλους δεν κάθεται το norton. Καταλήγει θέμα προτίμησης στο τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...