kazantzidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia exw to panda internet security 8.05 kai exei 2 meres na to kanw update. Twra poy to ekana kollaei sto simio pou leei file reconstructed kai den kanei tpt. Exete kamia idea ti mporei na simvenei? ELEOS!
AbreLosOjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 karib...to Norton einai enhmerwmeno gia peripou 68000 viruses...to Kaspersky einai gia 103500+ viruses...opws katalavaineis to Norton einai GTP!!! Αν μπορούμε να κρίνουμε ένα antivirus από αυτό το χαρακτηριστικό να πω οτι με σημερινά virus definitions, το f-prot 3.15 αναφέρει οτι "can detect at least 128.322 viruses and trojans". Είναι πολύ ελαφρύ και το αρχείο εγκατάστασης < 8 ΜΒ. Πάντως θυμάμαι οτι όταν είχα το Norton, απλά άλλαζα το original filename σε κάτι αρχεία (δήθεν ιους) και δεν τα αναγνώριζε. Εκεί με απογοήτευσε! Με το f-prot δεν το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά όπως και να'χει δεν έχω σοβαρό λόγο να αλλάξω πάλι antivirus.
*trinity Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Bitdefender v8.0 pro παρα πολυ καλο και παρα πολυ φθηνο
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Exw to Kaspersky Personal Pro 4.5 kai afti tin wra einai updated. "Known Viruses 99357" tous 103500+ viruses pou tous vrikate?
gusteg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 re paides doste ena link na to katebasoume ayto to Kaspersky. mexri tora xrisimopoiousa to panda kai mou arese giati to ekena install kai me 3 mb dl itan updated.meta to ebgaza.
sarisn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Exw to Kaspersky Personal Pro 4.5 kai afti tin wra einai updated. "Known Viruses 99357" tous 103500+ viruses pou tous vrikate? Δοκίμασε την έκδοση 5 :wink: Και για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή με το σημερινό update είναι 103.405
blender Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Panda Platinum h Panda Titanium . Fanatikos nortonakias apo to 1999 mexri perisi . Ebala to panda poli boliko eukolo elafri sinexia updates 2-3 fores ti mera . Ebala kai to kasper , ola kala apla moy dimiourgouse problime to me to adaware programa moy kai etsi kateliksa sto panda , mpori sto mellon na ksanabalo kai kasper
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 gia thn akriveia 103.431 me to shmerino (extended virus database asfalws...)
nautilus7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Και εγώ Panda platinum internet security έχω και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μόνο που έχω ένα πρόβλημα: Μόλις φορτώσουν τα win xp μου ανοίγει το παράθυρο "Σύνδεση μέσω τηλεφώνου" για να συνδεθώ με το internet. Είμαι σίγουρος ότι οφείλεται στο panda καθώς δίπλα στον τίτλο του παραθύρου υπάρχει το εικονίδιο του panda. Έχω απενεργοποιήσει το auto update, αλλά τίποτα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Exw to Kaspersky Personal Pro 4.5 kai afti tin wra einai updated. "Known Viruses 99357" tous 103500+ viruses pou tous vrikate? Δοκίμασε την έκδοση 5 :wink: kala tin ekdosi 5 tou pro pou tin vrikes ,afou stin 4.5 einai akoma
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 gia thn aplh leei...h opoia exei tosa known viruses sto database ths...
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 nai alla i 5 den einai pro... logika i pro den einai kalyteri?
migel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Παλιά είχα δοκιμάσει τον Kaspersky αλλά δεν θυμάμαι τι μου έκανε και τον έβγαλα και ξεκίνησα δοκιμές με διάφορα Anti virus , μερικά απο αυτά . Norton , πολύ βαρύς και προβληματικός. F-Secure , καλός , Ελληνικό Lang , αλλά για να δεί ενα συμπιεσμένο αρχείο 170ΜΒ ( Photo Shop 7 ) έκανε γύρω στα 3 λεπτά . McAfee v80 , αρκετά καλός , ελαφρύς και πιο γρήγορος απο τους προηγούμενους που είχα δοκιμάσει. McAfee 80i Enterprise , αυτόν πρότεινα λίγα post πιο πάνω , πολύ καλός αλλά έχει μικρή βάση σε σχέση με τον Kaspersky . Κaspersky Personal εκδοση 5 To καλυτερο πιστευω αφου μονο 2 services τρεχουν ολο και ολο(π-α-ν-α-λ-α-φ-ρ-ο) και αυτα μονο οταν το εχεις ανοιχτο... Τουλαχιστον μεχρι τωρα με Norton δεν κολησα ιο. Μην είσαι και τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες. Κι' εγώ Norton είχα το έκανα uninstall' date=' έβαλα στο καπάκι το Kaspersky και μου βρήκε 4 ιούς και άλλα τόσα trojans!! NORTON SUX VIVA KASPERSKY ;)[/quote'] Μετά απο τα πολλά θετικά post που είδα σχετικά με τον Kaspersky και το ότι τρέχουν μόνο 2 services ( McAfee 80i Enterprise , 5 services ) και επειδή είχα κατεβάσει την Personal v5.0.149 είπα να ξαναδοκιμάσω . Αυτή τη φορά δέν έχω κανένα πρόβλημα και μετά απο ένα full scan που έκανα σε 2 HD που έχω ( 250GB και 200GB ) μου βρήκε 16 ιούς , δεν ξέρω πως και τι αλλά απο τα παραπάνω antivirus που ανάφερα με Full update δεν βρήκαν τίποτα . Όπως καταλάβατε έγινα και εγώ ένας ευχαριστημένος χρήστης του Kaspersky . P.S. Είναι λογικό να κάνει 7 ώρες για να ψάξει γύρω στα 380GB ? Επίσης και η δική μου βάση αναφέρει 99.400 με σημερινό Update , απ'οτι κατάλαβα η Pro έκδοση έχει 103000. Sorry για το μεγάλο Post.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 oxi. egw exw tin pro ekdosi kai exw twra 99400 ap oti fainetai i non pro ekdosi ( i 5) exei 103000+ twra giati ginetai afto...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.