Προς το περιεχόμενο

Antivirus Software. Τι προτείνετε?

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη το Kaspersky, εκτος απο ελαφρυ, ειναι το ιδιο αξιοπιστο με το norton στην εξασφαλιση εναντια στους ιους?

Ξερω κι εγω, προβληματισμενος ειμαι, ο Norton ξεσκιζει το pc, αλλα ρε γαμωτο η ασφαλεια μετραει. Τι να το κανω να ειναι ελαφρυ το antivirus και να μην ειναι πληρως καλυμενος. Τουλαχιστον μεχρι τωρα με Norton δεν κολησα ιο.

Βεβαια ειναι βαρυ, εχει προβληματα με uninstall Κλπ

Μηπως ομως το κατηγορουν πολλοί, επειδη πολλοί ειναι κι αυτοι που το χρησιμοποιουν? (κατι σαν τα windows σε σχεση με το Linux)

Προβληματισμο βαζω...πειτε μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

karib...to Norton einai enhmerwmeno gia peripou 68000 viruses...to Kaspersky einai gia 103500+ viruses...opws katalavaineis to Norton einai GTP!!!

Δημοσ.
Τουλαχιστον μεχρι τωρα με Norton δεν κολησα ιο.

Μην είσαι και τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες. Κι' εγώ Norton είχα το έκανα uninstall, έβαλα στο καπάκι το Kaspersky και μου βρήκε 4 ιούς και άλλα τόσα trojans!!

NORTON SUX VIVA KASPERSKY ;););)

Δημοσ.

Ρε παιδιά άσχετο, αλλά κανείς δεν παρατήρησε ότι ο GiorgosH, έχει ενταχθεί στο Insomnia την 1 Ιανουαρίου 1970?????? Υπήρχε τότε το αγαπημένο μας forum???? Ούτε Internet δεν υπήρχε τότε στην Ελλάδα!!!

WTF !!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Σε σύστημα με win2k και εγκατεστημένο norton, η free έκδοση του avg βρήκε 3 με 4 αρχεία με "ύποπτο" κώδικα. Το norton δεν βρήκε τίποτε. Και τα δύο ήταν ενημερωμένα την ίδια ημέρα (ή με μια μέρα απόκλιση τουλάχιστον).

Επειδή ωστόσο μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά norton και avg (υπενθυμίζω ότι έχει δοκιμασθεί μόνο η free έκδοση του avg) έμειναν στο συγκεκριμένο σύστημα και τα δύο και ενημερώνονται και τα δύο.

Καμιά φορά πραγματικά αναρωτιέμαι αν χρειάζεται μια συνδυασμένη προσπάθεια αντιβιοτικών για να έχει κανείς μια ολοκληρωμένη προστασία...

Δημοσ.

Το Kaspersky πως ανανεωνεται παιδια?

Ειδα την σελιδα της εταιριας. Βγαζει ημερησιο, εβδομαδιαιο κλπ Update.

Ολα αυτα ειναι εκτελεσιμα? Η copy paste στο φακελο του προγραμματος?

Δημοσ.

Το κάνει αυτόματα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Θελω να μου πειτε οχι το αυτοματο, το χειροκινητο, το κατεβασμα των αρχειων.

Τοσο για την αρχη που θα εγκαταστησω το προγραμμα (cummulative?) οσο και για μια φορα τη βδομαδα.

Δημοσ.

KASPERSKY:

Θελω να μου πειτε οχι το αυτοματο, αλλα για το χειροκινητο, το κατεβασμα των αρχειων.

Τοσο για την αρχη που θα εγκαταστησω το προγραμμα (cummulative?) οσο και για μια φορα τη βδομαδα.

Δημοσ.
KASPERSKY:

Θελω να μου πειτε οχι το αυτοματο' date=' αλλα για το χειροκινητο, το κατεβασμα των αρχειων.

Τοσο για την αρχη που θα εγκαταστησω το προγραμμα (cummulative?) οσο και για μια φορα τη βδομαδα.[/quote']

Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις?? Η το αφηνεις να κανει μονο του update η στις ρυμισεις που εχει το βγαζεις και επειτα κανεις εσυ update manual οποτε γουσταρεις...

Τωρα εαν θελεις να τα κατεβαζεις εσυ τα virus definition και οχι απο το προγραμμα τοτε πολυ απλα στις ρυθμισεις βαζεις : update from a local folder και δινεις directory το αρχειο που κατεβασες!!! Aν και δεν καταλαβαινω γιατι να κανεις τοσο κοπο και να μην αφηνεις το προγραμμα να το κανει :?: :!:

Δημοσ.

update from a local folder και δινεις directory το αρχειο που κατεβασες!!!

Ok, αυτο ηθελα.

Εχω διαφορα Pc και το θεωρω βλακεια να κατεβαζω στον καθενα ξεχωριστα τα update (automatically).

Τα κατεβαζω στον εναν και τα αντιγραφω σε ολους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...