Προς το περιεχόμενο

Antivirus Software. Τι προτείνετε?

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μου έσπασαν τα νέυρα τα προγράμματα του Νορτον (Antivirus & Systemworkds 2003&2004) που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα και δεν μου κάνουν reinstall λόγω κάποιον ηλίθιων έρρορς είμαι σε αναζήτηση antivirus. Έχετε κάποιο να προτίνετε?

Απαιτήσεις:

Να είναι 'ελαφρύτερο' έστω και ελάχιστα απο το Νόρτον 2004

Να έχει auto-scan στα αρχεία/προγράματα που 'τρέχω'

Να έχει pop3 scan, και να συνεργάζεται με το Outlook Express

Να παρέχει αυτοματα update των virus definitions.

Τέλος, να συνεργάζεται όσο καλύτερα γίνεται με τα XP.

Αυτή τη στιγμή είμαι με το F-PROT, αλλά δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου ακόμα, λόγω κυριώς του ότι δεν σκανάρει τα εισερχόμενα emails στο Outloook

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κaspersky Personal εκδοση 5 To καλυτερο πιστευω αφου μονο 2 services τρεχουν ολο και ολο(π-α-ν-α-λ-α-φ-ρ-ο) και αυτα μονο οταν το εχεις ανοιχτο...

Oσο για virus definition ΚΑΘΕ 2 ωρες βγαζει!Οποτε τιποτα δεν μπορει να περασει....Και επισης το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι πανευκολο στις ρυθμισεις!!!!

Πιστεψε με εχω δοκιμασει και norton και mcafee και f-secure αλλα τελικα βρηκα το <<μαστορα>> μου!!! :)

Παντα μιλαω για την εκδοση 5 που ειναι 3 φορες πιο γρηγορη απο την 4!!!!!

Αν χρειαστεις τιποτα μετα ριξε μου ενα pm....

Nα σημειωσω οτι Ποτε δεν ετρεχα antivirus να τρεχει συνεχεια επειδη καταναλωναν πολλους πορους και ετρεχαν ενα σωρο μλκιες στο task manager Ωσπου ανακαλυψα το Kaspersky...Aυτα μονο εχω να πω!!! 8)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χρησιμοποιώ το McAfee v8.0i Enterprise , κάνει όλα αυτά που θές και συνεργάζεται άψογα με το SP2 ( Security Center ) .

Δημοσ.

Εγώ πάλι σου προτείνω AVG-Antivirus 7 Pro.

Πανάλαφρο, πλήρη συμβατότητα με το SP2 και το security Center.

Συχνές αναβαθμίσεις, έλεγχοσ mail, resident shield και τα γνωστα.

Το καλό είναι ότι είναι πανάλφρο, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις antivirus.

Δοκίμασε το.

Πριν απο αυτό είχα δοκιμάσει Norton :X , McAffe, Panda, NOD, Kaspersky, αλλά τελικά κατέληξα στο AVG. :D

Δημοσ.
yeah to Kaspersky rulez supreme! :D :P

Έκανα σκαν με Νόρτον, Panda, AVG & NOD32 και δεν μου βρήκαν τίποτα και τώρα σκανάρω με το Kaskersky και ήδη έχει βρει 4 indections σε dll στο system32>.. Τι να πω για τιν αξιποπιστία τους? Τουλάχιστον είναι εμφανές πιστεύω σε ποιο κατέληξα... :lol:

Να δούμε με τα Infections τι θα κανουμε τώρα :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...