noname1116 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στην αγορά Web Cam για το PC μου ; η χρήση του θα είναι αποκλειστικά για επικοινωνία με αγαπημένα μου πρόσωπα μέσω του MSN Messenger . Ρώτησα στο πλαίσιο αλλά μου είπε μια κοπελιά εκεί να μην το σκέφτομαι κάν αν δεν αλλάξω επεξεργαστή ( εχω Ρ3 στα 1000) και ότι δεν έχει σημασία που έχω ADSL θα αλλάξω PC σύντομα (Ρ4 στα 3.4) με Web Cam όμως τι να κάνω ; ποιά να πάρω ; δοκίμασα δανική μια Creative αλλά απο ποιότητα χάλια (κίνηση σχεδόν καρέ καρέ, πάγωνε , αργούσε , κολλούσε κ.λ.π.) με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν καλύτερη μεταφορά της εικόνας μου . Αν κάποιος έχει κάτι καλό υπόψιν του ας βοηθείσει :roll:
Guerriero4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Exw tin Creative NX PRO kai eimai poli euxaristimenos!! Exei kali poiotita kai timi kai egw gia to msn tin exw.. poio polla $$ gia webcam den aksizei na doseis kata ti gnomi mou.
CptBill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?prod=705 Καινούργια, δεν έχει πολλές ημέρες που βγήκε. Προσωπικά αυτή πρόκειται να πάρω εγώ. τιμή στο πλαίσιο: 38,50euro + ΦΠΑ
noname1116 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Το θέμα φίλε μου είναι να βρούμε κάτι δοκιμασμένο , καλή φαίνετε αυτή αλλά πως ξέρεις αν είναι καλή ; δεν περιμένεις λίγο μπάς και μας προτείνει κάποιος που έχει καμιά δοκιμασμένη και σίγουρη ;
noname1116 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την SONY TRV 340 Digital Camera . Μπορεί άραγε να λειτουργήσει σαν Web Camera ;
wolf06g Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 μου είπαν για την webcamera LOGITECH Webcam QuickCam Pro 9000. τι αποψη εχετε?γενικοτερα θελω να μου προτεινετε μια πολυ καλη...με καλη εικονα σε χαμηλο φωτισμο και καλο μικροφωνο..γενικοτερα επειδη δεν ξερω καθολου τι τελευταιο κυκλοφορει που εχουν ακουστει καλα λογια...ευχαριστω..!!
Liberito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Αυτή η webcam που αναφέρεις έχει γενικά καλές κριτικές (συγκεκριμένα στη Γερμανία). Το μόνο που αναφέρεται είναι ότι μερικοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την software. Στην Ελλάδα από αξιολογήσεις έχω βρει μόνο τη ψηφοφορία του e-shop στην οποία παίρνει 9 σε σύνολο 48 ψηφοφόρων. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο η ψηφοφορία αυτή είναι αξιόπιστη.
jason_rethymno Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Για πείτε καμμια καλή web cam που να χει μικρόφωνο ανάλυση πάνω από 640 χ 480 όσο πιο φθηνή γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.