g0ng Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Geia sas, exo mia aporia. 8a i8ela na steiso asurmato diktyo sto spiti moy me 2 (h 3 argotera) H/Y. Ti akribos xreiazetai? Kai poso (peripou) stoixizoun auta? To spiti einai mikro kai oi H.Y se diaforetika domatia. thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Θα χρειαστεις δυο ασυρματες καρτες δικτυου μια για καθε pc.Αν το ενα ειναι laptop ειναι διαφορετικη η καρτα και πρεπει να εχει καταλληλη υοδοχη.Για κοστος περιπου 100 με 150 ευρω αλλα.....ισως να μπλεξεις οπως εγω καποτε με τα σεταρισματα τους και τηην μικρη εμβελεια.Για αυτο κι εγω τις ξαποστειλα και εβαλα καλωδιακι.Πολυ πιο φτηνο αλλα κυριως πιο αξιοπιστο.Εσυ αποφασιζεις!!!!!
GIANNISPATRA Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 nai bre giati den bazeis kalodio gia na kaneis th douleia sou .... an kai einai ligo diskolo an briskontai ta pc se diaforetika merh tou spitiou tote sth deuterh periptwsh egw tha ebaza fisika wireless card
69eyes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Αν θές να συνδέσεις 2 μόνο pc θα χρειστείς 2 ασύρματες κάρτες δικτύου που θα παίζουν σε ad-hoc mode (υπολογιστής προς υπολογιστή). Εάν θές αργότερα να συνδέσεις περισσότερα απο 2 pc μεταξύ τους θα χρειστείς και ένα ΑΡ (access point). Ps. Προτίμησε cisco
g0ng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Oi kartes autes exoun pano tous kati san keraia upo8eto e? Kai se ti apostash pianoun, xoris optikh epafh?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Oi kartes autes exoun pano tous kati san keraia upo8eto e? Kai se ti apostash pianoun' date=' xoris optikh epafh?[/quote'] Κεραια εχουν...Αποσταση ...αστα να πανε.Ειχα προβλημα καποια φορα ακομα και μεσα στο ιδιο δωματιο. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
tevatron Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Oxi re paidia mi mou lete tetoia k etoimazomai na parw asurmates kartes gia na kanw share th DSL.
StavrosD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Στο υπολογιστικό στο Πανεπιστήμιο, βάλαν στους καινούργιους υπολογιστές με ασύρματο δίκτυο, και είναι όλα ΟΚ (αν εξαιρέσουμε την αρχική φασαρία ώστε να είναι εντός του domain αλλά σε διαφορετικό switch, και κάτι άλλα που δεν αφορούν οικιακό δίκτυο). Το μόνο που θέλει προσοχή, είναι η κάρτα που θα αγοράσεις. Σε ένα υπολογιστή με Netgear (δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση στο συγκεκριμένο κομμάτι ή γενικά) χάνει και ξαναβρίσκει κάθε λίγο το δίκτυο,ενώ στους άλλους με Gigabyte κάρτες είιναι ΟΚ. Από εμβέλεια έχω δοκιμάσει Notebook με PDA, και πιάναν σε διπλανά διαμερίσματα με 2-3 τοίχους στα 10+ μέτρα.
kirimis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Oi kartes autes exoun pano tous kati san keraia upo8eto e? Kai se ti apostash pianoun' date=' xoris optikh epafh?[/quote'] Κεραια εχουν...Αποσταση ...αστα να πανε.Ειχα προβλημα καποια φορα ακομα και μεσα στο ιδιο δωματιο. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Κυριε Γιαννη, μην γενικευεις!!! Εχω ασυρματο δικτυο σε σπιτι 2οροφο 350 τετραγωνικων στο οποιο το 80% εχει καλυψη καλη... χωρις repeaters, απλα 2 καρτουλες της D-link! Οποιος θελει αριστη καλυψη κοτσαρει και ενα Access Point και τελειωνει η υποθεση. Παντως η ολη εμπειρια ειναι μακραν ανωτερη του καλωδιου, γιατι πολυ απλα εχεις προσβαση απο παντου, πανευκολα... και αμα τυχει ποτε και ταξιδευεις η ασυρματη συνδεση στον φορητο σε παει παντου χαρις στα AP των αεροδρομιων, ξενοδοχειων κλπ κλπ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Κυριε Γιαννη' date=' μην γενικευεις!!! [/quote'] Δεν ειχα καμμια προθεση να γενικευσω...Απλα δικη μου εμπειρια ειπα.Μπορει να εφταιγαν και οι καρτες ή η τεχνογνωσια η δικη μου.Παντα παιζουν ρολο και αυτα...
tevatron Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Kapoios pou exei asxolithei mipws exei na protinei kammia marka pou thn exei testarei k den eixe provlimata? Mou exoun pei gia D-Link k gia Level-1. Gia Netgear den exw akousei kati. 3erei kaneis? PS. H apostash twn PC se eutheia einai gurw sta 10m alla mesolavoun 4 toixoi.
ok_computer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια εξερταται τι μαρκα παιζει..... Η D-link ειναι η χειροτερη, ενω παιζουν πολυ καλα οι Netgear.... Εχω ακουσει για τις 3com οτι ειναι κορυφαιες και στο εξωτερικο ειναι αρκετα φθηνες....
valotas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Πάντος η PCMCI της NETGEAR δεν μπορώ να πώ οτι είναι και τόσο καλές. Τουλάχιστον η MA521 που έχω κόβει και ξαναβρίσκει την σύνδεση πολλές φορές! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Άσε που μου έχει βγάλει την πίστη για να την κάνω να δουλέψει σε Linux. Σε windows δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν χρησημοποιήσεις τους drivers και τα προγράμματα που σου δίνει η εταιρία. Όλα αυτά τα προβλήματα της Netgear προέρχονται όπως λένε (δηλαδή όπως διαβάζω από εδώ και από εκεί στο διαδίκτυο) από την συχνότητα που αλλάζει τα chipακια της στα προϊώντα της!
tevatron Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Telika pira 108 Mbps Level -1 h opoia omws den anevainei pros to paron panw apo ta 54Mbps k h opoia ana takta xronika diasthmata xanei to shma. E re pous... de tha to glitwsw to AP. Pane alla 100 Euro.
xaotikos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Με σχεδόν καμία κάρτα δεν θα πιάσεις τα super duper G, G+ κλπ που λένε (54 και πάνω). Το g υστερεί τρομακτικά στην ευαισθησία σε σχέση με το b.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.