DrLo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Η απορία-ιδέα-πρόταση μου αυτή απευθύνετται κυρίως προς τους moderators και τον Hal9000. Βλέπω αρκετά post (ιδιαίτερα) στις αγγελίες που μετά από ένα χρονικό διάστημα παύει να υπάρχει ο λόγος ύπαρξης τους και οι authors ζητούν από τους mods να κλειδωθεί ώστε να πέσει στη σειρά εμφανίσεως. Αναρωτιέμαι αν αθα μπορούσαν αυτό να το κάνουν οι ίδοι οι authors ώστε να μην απασχολούν και τους moderators. Επίσης το ίδιο θα μπορούσε να συμβαίνει και όταν κάποιος ζητά βοήθεια για κάτι και όταν δημοσιεύεται η λύση να μπορεί να κλειδώνει το topic - Αυτό πλέον θα είναι διαθέσιμο στους άλλους χρήστες ώς προβλημα-λύση. Θα μπορύσε μάλιστα να μαρκάρετε και ως post πρόβλημα-λύση ώστε να μπορεί κάποιος ψαχνοντας σε τέτοιου είδους posts να βρει ευκολότερα λύση αν αντιμετοπίζει το ίδιο πρόβλημα. Θα μπορούσα ν σκεφτώ κι άλλους είδους δικαιώματα τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν οι authors (και πάντα μόνο στα δικά τους topic) που θα ήταν χρήσιμα, αν αυτό δεν αλλάζει τον λόγο ύπαρξης των mods. :?:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι εφικτή η πρόταση κατ'αρχήν λόγω του software του forum. Τα 'προνόμια' του κλειδώματος ενός topic δίνονται συνολικά για ένα forum (όπως στους εκάστοτε moderators) ή για όλο το forum (οι supermoderators και φυσικά ο administrator). Προσωπικά, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα 'δικαιώματα' που θα μπορούσαν να αποκτήσουν τα μέλη... Ειδικά για τις αγγελίες, το υπάρχον σύστημα επανεξετάζεται στο σύνολό του και όταν γίνουν αλλαγές θα ανακοινωθούν εκ των προτέρων.
Fozzy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Apla mia simvoulh gia tis aggelies (an kai se oses synallages eixa OLA ta paidia htan mia xara) na mh mporei o kathe xrhsths pou kanei register k exei 0 posts na postarei aggelia... alla na exei px 20posts 'h kati tetoio
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Όλες οι προτάσεις λαμβάνονται σοβαρά υπ'όψιν.
DrLo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι εφικτή η πρόταση κατ'αρχήν λόγω του software του forum. Τα 'προνόμια' του κλειδώματος ενός topic δίνονται συνολικά για ένα forum (όπως στους εκάστοτε moderators) ή για όλο το forum (οι supermoderators και φυσικά ο administrator). Το σκέφτηκα αυτό (αφού είχα ποστάρει) ότι δεν θα υπήρχε αυτή η λειτουργία στο phpBB. Μια ιίδέα όμως είναι αυτή, πέστη κι ας πέσει χάμω.
Highlander Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Συχνά πυκνά, κάποιοι χρήστες εφόσον γίνουν ban δημιουργούν ένα ακόμα nick με σκοπό τα flames. Σε κάποιο forum (ξένο) είχα δει ότι ο χρήστης δεν μπορούσε να postάρει αν δεν περνούσαν 4 ημέρες από την εγγραφή. Δεν ξέρω αν είναι υλοποιήσιμο αλλά ίσως να είναι κάτι θετικό...
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Highlander, και υλοποιήσιμο να είναι, αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα μπορεί να το κάνει και 4 μέρες μετά.
dim_b Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι, υπάρχει και πολύ πρόσφατο παράδειγμα.
Highlander Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Cristina, Έλεγα μήπως 4 ημέρες μετά τους πέρναγε ο θυμός !!! dim_b, Δεν γνωρίζω το θέμα μου φαίνετε.... Κάπου έχασα επεισόδια...
wizard Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Εκτός από αυτό που έγραψε η Χριστίνα, αν κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα και θέλει γρήγορα απάντηση?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Σε ένα άλλο μεγάλο forum, αυτό του cgtalk (που όμως έχει διαφορετικό software αν δεν κάνω λάθος), εφαρμόζουν μία άλλη τακτική: τα πρώτα 5 posts κάθε νέου μέλους είναι moderated, ελέγχονται δηλαδή από τους mods πριν δημοσιευθούν. Ναι μέν είναι λιγότερο πρακτικό (μπορεί να περάσουν μερικές ώρες για να ανέβουν τα posts - έτσι έγινε και με εμένα), αλλά άκούγεται αποτελεσματικό...
Cristina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Marcos_Aurilius, δηλαδή δεν βρίσκεις τρόπο κάποιος να το προσπεράσει και αυτό; Γιατί εμένα ήδη μου έχει έρθει ένας... :roll:
Marcos_Aurilius Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Ένταξει, αν κάποιος το θέλει πολύ, μπορεί να παρακάμψει ο,τιδήποτε. Αλλά για τις περισσότερες περιπτώσεις "κακών" νέων χρηστών, λογικά θα αρκεί. Προσωπικά δεν χρειάστηκε να ψαχτώ, μιας και είμαι καλό παιδί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.