Προς το περιεχόμενο

WINXP SP2 GR PROBLEM

JXID

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους' date='

Μόλις κατέβασα το SP2 το ελληνικό και προσπάθησα να το κάνω integrate σε ένα XP GR.

Το integration έγινε με επιτυχία όπως είδα αλλά αντιμετόπισα 2 προβλήματα.

1. Από Pro έκδοση τώρα μου λέει οτι είναι Home κατά την εγκατάσταση.

2. Όταν πλέον τελειώνει η εγκατάσταση μου "πετάει" ένα μήνυμα ότι το key δεν είναι εντάξει γιά τα συγκεκριμένα προιόντα χωρίς να διευκρινίζει κάτι.

Μήπως ξέρει κανείς κάτι γιά το θέμα?

Μήπως κάνω κάτι λάθος?

PS:Σε εγατεστημένα windows δεν αντιμετώπισα πρόβλημα όταν έκανα εγκατάσταση το SP2.[/quote']

Φιλε μου αν δεν ειχα βαρεθει απ τις 7 διαδοχικες (αποτυχημενες) εγκαταστασεις των ΧΡ θα ειχα γραψει ενα post που θα ελεγε

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ

Αφου λοιπον ετοιμασα κι εγω το δισκακι με sp2 κι αφου ημουν σιγουρος (????) οτι 2 χρονια εχω ΧΡ Proffesional :shock: κανω φορματ να βαλω καθαρα τα updated windows μου.

Στην αρχη λεει Windows ΧΡ Proffesional (και στα μπλα μπλα που πεταει οσο κανει εγκατασταση παλι για τις δυνατοτητες των Windows ΧΡ Proffesional μιλαει).Την ωρα που σου ζηταει κλειδι επανω στο παραθυρο αν προσεξεις γραφει πλεον Windows ΧΡ Ηοme :shock:

Παρ ολα αυτα δεχεται το κλειδι που εβαζα τοσο καιρο (μετα το sp1).

Μολις παει να μπει στα ΧΡ μου βγαζει οτι το κλειδι δεν ειναι εγκυρο ενω και στην οθονη εκινησης δε γραφει πλεον Windows ΧΡ Proffesional αλλα σκετο Windows ΧΡ.

Αντεβγαλε ακρη......

Εγω παντως το cd το πεταξα και εβαλα το sp2 μετα την εγκατασταση.....

Τι να κανεις.........τουλαχιστο γινεται δουλεια κι ετσι.

Παντως τωρα πλεον το Proffesional δε το εμφανιζει στην οθονη εκινησης ομως μεσα λεει κανονικα Windows ΧΡ Proffesional....

Δημοσ.

Σεβαστείτε τους κανόνες παρακαλώ, όπως και τους υπόλοιπους συν-φορουμίτες/ισσες

που επιθυμούν να συνεχίσει να είναι στον αέρα το insomnia. :evil:

:multiple posts edited:

/sc

Δημοσ.

Φίλε mentor όχι.Το κλειδί που βάζω είναι αυτό που είχαν τα windows όταν τα αγόρασα.

Ξέχασα να αναφέρω ότι τα windows είναι original.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...