JXID Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα σε όλους, Μόλις κατέβασα το SP2 το ελληνικό και προσπάθησα να το κάνω integrate σε ένα XP GR. Το integration έγινε με επιτυχία όπως είδα αλλά αντιμετόπισα 2 προβλήματα. 1. Από Pro έκδοση τώρα μου λέει οτι είναι Home κατά την εγκατάσταση. 2. Όταν πλέον τελειώνει η εγκατάσταση μου "πετάει" ένα μήνυμα ότι το key δεν είναι εντάξει γιά τα συγκεκριμένα προιόντα χωρίς να διευκρινίζει κάτι. Μήπως ξέρει κανείς κάτι γιά το θέμα? Μήπως κάνω κάτι λάθος? PS:Σε εγατεστημένα windows δεν αντιμετώπισα πρόβλημα όταν έκανα εγκατάσταση το SP2.
JXID Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Ξέχασα να σας πω οτι με το αγγλικό SP2 δεν είχα κάνενα πρόβλημα και δούλεψε με την πρώτη.
Highlander Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μεγάλη πιθανότητα το CD που έκανες Integrade να ήταν Home. Γι'αυτό και σου βγάζει ότι έδωσες λάθος CD Key.
JXID Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστώ Highlander αλλά όταν εγκαθιστώ το CD όπως είναι "μαμισιο" μου λέει οτι η έκδοση είναι Pro. Και δεν είπα οτι μου βγάζει οτι δίνω λάθος Key.Ίσως δεν το έγραψα καλά.Το Key το περνάει κανονικά κατά την εγκατάσταση.Όταν πάνε να ανέβουν τα Windows μετά την εγκατάσταση γιά πρώτη φορά μου χτυπάει το Κey. Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί.
Highlander Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 ???? Θα χαρώ να δω ποιά είναι η λύση. Μπερδεύτητα τελείως!!! :? :? :? :?
JXID Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Κάτι θα βρω. Thanx anyway Highlander......
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Ας κανει ο mod sticky το θεμα να μαζεψουμε εδω ολα τα τυχον προβληματα με τα Ελληνικα xp και το sp2...
JXID Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει integrate το SP2 GREEK σε CD με τα windows xp????
Highlander Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ το έχω κάνει και μάλιστα έκανα και επιτυχή εγκατάσταση.
georgeadams Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστώ Highlander αλλά όταν εγκαθιστώ το CD όπως είναι "μαμισιο" μου λέει οτι η έκδοση είναι Pro.Και δεν είπα οτι μου βγάζει οτι δίνω λάθος Key.Ίσως δεν το έγραψα καλά.Το Key το περνάει κανονικά κατά την εγκατάσταση.Όταν πάνε να ανέβουν τα Windows μετά την εγκατάσταση γιά πρώτη φορά μου χτυπάει το Κey. Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί. Όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα XP, είχε βγει κάποιο patch-άκι με το οποίο έπαιρνες τα αρχεία ενός CD με WinXP και έφτιαχνες ένα νέο CD με την έκδοση VLK (ή αλλιώς "Corporate") που δεν χρειαζόταν activation. Η "παρενέργεια" στη διαδικασία αυτή ήταν πως το τελικό CD έγραφε "WinXP Pro" ακόμα κι αν ήταν Home. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και με το CD σου...
JXID Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Thanx georgeadams.Mάλλον κάτι τέτοιο θα συμβαίνει. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω γιά τα αποτελέσματα.
africa_twin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Sorry αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά ήθελα να ρωτήσω πριν την εγκατάσταση του SP2 θα πρέπει πρώτα να γίνει απεγκατάσταση του Firewall που ήδη έχω εγκατεστημένο, μιας και στο SP2 συμπεριλαμβάνεται και Firewall ή μπορούν να δουλέψουν και τα δύο μαζί χωρίς πρόβλημα?
Finn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ki ego ekana intergration ta sp2 GR se Pro versios kai einai ola OK (sorry gia ta greeklish alla sto netcafe den exoun ellinika...)
mentor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 De nomizw na einai auto pou 8a pw, alla to lew gia na kalyf8ei ki auto to endexomeno: Mhpws to kleidi pou vazeis einai ths morfhs: FCK.... ? An einai auto tote einai blacklisted...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ το έχω κάνει και μάλιστα έκανα και επιτυχή εγκατάσταση. Τελικα κι εγω τα καταφερα και εκανα και εγκατασταση!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.