Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο script με τα νέα

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα τώρα να κάνω έναν σχολιασμό στο νέο για την τράπεζα πειραιώς. Στην αρχική σελίδα λέει Kαλωσήρθατε στην Insomnia, επιθυμείτε να εγγραφείτε η να συνδεθείτε ? και εγώ φυσικά πάτησα να συνδεθείτε . Έβαλα το username και το password μου, πάτησα να κάνει login, έβγαλε ότι δέχτηκε τα στοιχεία μου και ότι γίνεται redirect στην αρχική σελίδα. Όταν όμως πήγα στο θέμα με την τράπεζα πειραιώς μου έβγαλε στο κάτω μέρος της σελίδας Sorry, you cannot comment to this news post because you do not have permission to do so. . Τα cookies από την insomnia τα δέχεται κανονικά ο browser μου ( internet explorer 6 ). Συνδέομαι με adsl 384/128 και ο provider μου είναι η acn. Το λειτουργικό είναι windows xp professional αγγλικά με εγκατεστημένο το service pack 2. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Αυτό το bug υπάρχει εδώ και καιρό. Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ στην κεντρική σελίδα και να κάνω comments εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κι έχω δοκιμάσει σε διάφορους υπολογιστές, ακόμα και σε φρέσκια εγκατάσταση. Είναι 100% bug του script αλλά δεν ξέρω γιατί είναι επιλεκτικό. Ισως το bug σχετίζεται με το nick.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ήθελα τώρα να κάνω έναν σχολιασμό στο νέο για την τράπεζα πειραιώς. Στην αρχική σελίδα λέει Kαλωσήρθατε στην Insomnia, επιθυμείτε να εγγραφείτε η να συνδεθείτε ? και εγώ φυσικά πάτησα να συνδεθείτε . Έβαλα το username και το password μου, πάτησα να κάνει login, έβγαλε ότι δέχτηκε τα στοιχεία μου και ότι γίνεται redirect στην αρχική σελίδα. Όταν όμως πήγα στο θέμα με την τράπεζα πειραιώς μου έβγαλε στο κάτω μέρος της σελίδας Sorry, you cannot comment to this news post because you do not have permission to do so.[/b'] . Τα cookies από την insomnia τα δέχεται κανονικά ο browser μου ( internet explorer 6 ). Συνδέομαι με adsl 384/128 και ο provider μου είναι η acn. Το λειτουργικό είναι windows xp professional αγγλικά με εγκατεστημένο το service pack 2. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Καμιά λύση δεν υπάρχει για αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
Σβήσε τα cookies από insomnia και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς

Αυτό το έχω κάνει πολλές φορές. Μάλιστα μόλις έκανα format και μπήκα στο internet μετά την εγκατάσταση των windows υπήρχε το ίδιο πρόβλημα. Στον υπολογιστή μου έχω Windows XP με το Service Pack 2 εγκατεστημένο. Στον άλλο υπολογιστή του σπιτιού έχω Windows 2000 Professional με το Service Pack 4 εγκατεστημένο. Δοκίμασα και από internet cafe και έχω το ίδιο πρόβλημα. Αποκλείεται να είναι από τον υπολογιστή μου γιατί σε αυτό το topic και άλλος χρήστης λέει ότι έχει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γώ.Επίσης το ίδιο ισχύει αν συνδε8ώ και μετά πάω στο forum.Αν μπώ στο φόρουμ (οχι στην αρχική του insomnia.gr, αλλά στα θέματα του φόρουμ) και μετά συνδεθώ είναι όλα μια χαρά.Χρησιμοποιώ Opera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...