Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ WINFAST TV 2000

gelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα και καλως σας βρισκω στο φορουμ.Το προβλημα μου ειναι το εξης αγορασα μτχ μια winfast tv 2000 και εχω προβλημα με την ληψη των καναλιων η οποια ειναι απογοητευτικη.Τι φταιει?Απο οτι εχω διαβασει αλλοι εχουν καλη ληψη με την καρτα αυτη.Επειδη δεν εχω κεραια στο δωματιο παιρνω απο το διπλα δωματιο(καλωδιο 10μ) οπου η τηλεοραση δειχνει τελεια.Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι η τηλεόραση δείχνει τέλεια δεν σημαίνει τίποτα.Οι τηλεοράσεις έχουν δικό τους ενισχυτή ενσωματωμένο και λόγω του μηχανισμού προβολής που διαθέτουν(κάνουν blend τις οριζόντιες γραμμές), σου φαίνεται η εικόνα τόσο καθαρή.Από την άλλη οι κάρτες τηλεόρασης πρέπει να έχουν πάρα πολύ καλό σήμα για να προβάλουν τέλεια. Εγώ π.χ. από την κεντρική κεραία παίρνω σήμα.Αν το συνδέσω στην τηλεόραση δείχνει πολύ καλά.Αν συνδέσω το ίδιο καλώδιο στην κάρτα τηλεόρασης τότε η λήψη είναι πολύ κακή.Για να λύσω αυτό το πρόβλημα πήρα ενισχυτή σήματος με δύο εξόδους.Τώρα η τηλεόραση δείχνει απλά κορυφαία ενώ από την άλλη (ακόμα και με τον ενισχυτή) η κάρτα τηλεόρασης δεν έχει την εικόνα που βγάζει η τηλέοραση.

Άρα το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι να βάλεις ενισχυτή (κάποιος μάλιστα από το forum για να έχει καλή εικόνα έχει ενισχυτή σήματος και στο σήμα που παίρνει από την κεντρική κεραία και στην γραμμή που πάει στην κάρτα τηλεόρασης) και δεύτερον να μην περιμένεις να έχεις την εικόνα που έχεις και στην τηλεόραση. :( :( :(

Υ.Γ. Έχω μία Chronos Video Shuttle II με τσιπάκι Bt878A

Πριν πετάξεις 20ευροπουλα για ενισχυτη ελεγξε τις ρυθμισεις απο την καρτα. Στις ρυθμισεις και στο μενου με τις ρυθμισεις των καναλιών επελεξε ως area οχι Ελλάδα αλλά czech pal D δοκιμασε και με άλλες χώρες και αστο όπου εχεις καλύτερα αποτελέσματα.

file mou h Ellada apo oso kserw einai PAL B.

episis to tuner ths kartas sou einai PAL B/G.

exw thn idia karta kai eimai full ikanopoihmenos.

Exoume 3 thleoraseis spiti kai h dikia mou einai h trith sth seira(skepsou posh apwleia shmatos) alla vlepw poly.Evala dokimastika ton enisxyth enos filou kai koufa8hka.Edeixne teleia.

Den to syzhw gia Filmnet ktlp. :D

Mhn apogohtevesai...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...