Προς το περιεχόμενο

Norton PartitionMagic v8 vs PowerQuest v8

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως θα θυμάστε η Symantec (Norton) είχε αγοράσει την PowerQuest εδώ και πολύ καιρό (ή τουλάχιστον είχε αποκτήσει τα δικαιώματα για την μελλοντική ανάπτυξη του πολύ δημοφιλούς PartitionMagic)

Έπεσε, λοιπόν, στα χέρια μου η v8.05 Build 1371 έκδοση με ημερομηνία (του CUE/BIN Image) αρχές Σεπτεμβρίου, άρα υποθέτω η πλέον πρόσφατη

Μετά από λίγα ζόρια για την απεγκατάσταση της προηγούμενης [v8.02 build 1291] - χρειάστηκε να σβήσω 4-5 strings στην registry manually για να αποφασίσει να κάνει install - διαπίστωσα τα εξής:

ΚΑΜΙΑ ουσιαστική διαφορά όσον αφορά το interface/αισθητική

Το μόνο που έχει αλλάξει (στην κυριολεξία) είναι το λογότυπο :!:

Αντί για PowerQuest βλέπεις Norton

Και το ερώτημα μου:

Μήπως να αγνοήσουμε εντελώς την Norton; Δεδομένου ότι, για μένα τουλάχιστον, ΔΕΝ συγκαταλέγεται στις πιο αξιόπιστες εταιρείες λογισμικού -> βλ. προβλήματα στο Internet Security που παίρνει πόδι από πολλούς users όταν γνωρίσουν εναλλακτικές λύσεις

Τα σχόλια σας παρακαλώ (ειδικά όσοι το χρησιμοποιούν από παλιά και μπορούν να κάνουν συγκρίσεις)

Δημοσ.

Koita 9-11, to teleftaio Partiton Magic den to exw dokimasei,exw dokimasei to 7 kai thn prwth ekdosh tou 8 (den kserw an einai afth pou les) kai omologoumenws me exei swsei polles fores! Alla oson afora ta ypolypa proionta ths Norton symfwnw apolyta mazi sou! :)

Δημοσ.

(1) ViPeRMaN, τρέκαρε στο about αν είναι η v8.02 build 1291 και πες μου αν (απ' όσο γνωρίζεις) αυτή είναι όντως η τελευταία που έβγαλε η PowerQuest

Αν ισχύει το παραπάνω, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται παλιά (νομίζω πως είχε βγει αρχές άνοιξης 2003) και ίσως στο (εγγύς) μέλλον να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις (αν και το WinFS αργεί ακόμη)

(2) Χρησιμοποιεί κανείς τον Boot Manager που συνοδεύει το Partition Magic και αν ναι ποιες οι εντυπώσεις του; (Εγώ έβαλα τον OSL2000 Boot Manager v8.7 και δεν το ξανάλλαξα...)

Δημοσ.

panxris

Ki emena to PowerQuest V8 me exei katastrepsei gia ta kala

5GB xamena.......

... xase 190GB, kai meta ela pes mou ;)

mouehehehhee .. akoma ta klaiw ...

Pavel

Δημοσ.

Βασικά και εγώ ήμουν ικανοποιημένος με το PartitionMagic, μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ ReiserFS αντί του ext3... Από τότε το PM έφυγε και το Acronis Disk Director Suite ήρθε. Ομολογώ ότι το τελευταίο μού άρεσε πολύ περισσότερο από το PM και όχι μόνο λόγω της υποστήριξης ReiserFS...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...