ntg24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia exw nikiasei se kapoion ena diamerisma kai epeidi feugei tha ithela na xexrewsei to ypoloipo tou logariasmou toy OTE kai DEY mexri thn teleytaia mera pou tha meinei. Xerete pws mporei na ginei auto? Thanx
billpeppas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 phgainte sto roloi , koitakste poses monades exei paei , deite ston prohgoumeno logariasmo thn metrhsh , kai ypologiste xondrika [ akribws den einai efikto ] [ logw diaforetikwn xrewsewn katanalwshs nyxtas / meras ]
billpeppas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 zhtas analytiko logariasmo apo ton pOTE
random Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 δεν ξερω αν ο οτε μπορει να σου βγαλει λογαριασμο για μεχρι σημερα, και να στον βγάλει και σημερα (μπορει να σου πει βγαζουμε μονο στο τελος διμηνου, ή να σου πει κανε αιτηση και θα σου ερθει σε χ μερες). αν μπορεις να κοιταξεις το το ρολοι που λεει ο billpeppas. (ποιο ρολόι ? εχει ρολογια ο οτε στα σπιτια???????????????) αν εχεις καλες σχεσεις με τον νοικιαρη και δεν φοβασε οτι θα εξαφανιστει απο προσωπου γης απο Δευτερα, απλα περιμενε να ερθει ο κανονικος λογ, και το μοιραζεστε αναλογικά, αν δεν το εμπιστεύεσαι, και πιστευεις οτι απο δευτερα θα σε γράψει, εχεις πρόβλημα. γιατι αφηνοντας στο σπιτι γραμμη στο ονομα σου, για δικη του χρηση, αυτο ακριβως εκανες στην αρχη της σχεσης σας. τον εμπιστευτηκες. για τον ΟΤΕ δεν υπαρχει νοικιαρης. εσυ τα χρωστας τα λεφτα. (ας ελπισουμε να μην εκανε ροζ τηλεφωνα). Δεν λεω οτι δεν μπορεις να τον κυνηγησεις, αλλα αν ειναι να πας σε δικαστηρια ειναι μπλεξιμο. Ασχετα αν θα παρεις τα λεφτα σου ή όχι απο αυτον, αν δεν εχεις σκοπο την ιδιοκατοίκηση, και θα το ξανανοικιασεις. Κάνε άμεση διακοπή - κατάργηση της γραμμής στον ΟΤΕ. Τώρα!! 1. ο επομενος νοικιαρης να κανει μονος του αιτηση, και να εχει τηλεφωνο στο ονομα του, αρα την επομενη το θεμα θα ειναι μεταξυ του και του ΟΤΕ. εσυ πουθενα. 2. αν κανετε συζητηση με τον απερχομενο για την μοιρασια, θα εχεις στοιχεια οτι ολη η χρεωση ειναι δικη του. Με τη διακοπη του αποδυκνειεις οτι εσυ δεν εκανες κανενα τηλεφωνο. μολις εφυγε το εκοψες. Μου εχει τυχει ακριβως αυτο το θεμα. Ο νοικιαρης εχει γραμμη στο ονομα ιδιοκτητη, και πληρωνει κανονικα οσο πληρωνει και το νοικι. στον τελευταιο λογαριασμο την κάνει, και ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, σε αυτο τον λογαριασμό θυμηθηκε ολες τις θειες στο χωριο του και στην Αμερική, και το ξεσκισε. Ο επομενος, αφου ειχε κόπει το τηλεφωνο, του ειπαν αμα θελεις τηλεφωνο κανε εσυ αιτηση (νομιζω οτι πρεπει να παρουσιασει χαρτι απο τον ιδιοκτητη στον ΟΤΕ). ο τυπος εβαλε τηλεφωνο, αλλα δεν ενημερωσε τον ιδιοκτητη (ο τεχνικος ΟΤΕ δεν ζητησε χαρτι οτι ενημερωθηκε ο ιδιοκτητης?), εφυγε κι αυτος χωρις να πληρωσει τον τελευταιο. ο λογαριασμος φυσικα ηλθε στο διαμερισμα αφου εκει εχουν διευθυνση, αλλα δεν αφορά τον ιδιοκτητη. το χρεος ειναι σε ονομα και ΑΦΜ του νοικιαρη. ας τον ψαξει ο ΟΤΕ (οταν μετακομισει και ζητησει τηλεφωνο για το νεο του σπιτι , θα του πουνε για το παλιο χρεος).
DIGITHEOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Φιλε ntg24 αμα πας στον ΟΤΕ με την ταυτοτητα σου και τους πεις να σου δωσουν μεχρι εκεινη την στιγμη ,τουλαχιστον , (εμενα μου εδωσαν μεχρι 2 μερες πριν , οχι αναλυτικο αλλα την μεχρι τοτε χρεωση ) εκοψε χρεωστικο ,πληρωθηκε και ολα οκ τουλαχιστον στον ΟΤΕ ΠΑΤΡΩΝ . φιλικα
DrLo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Φιλε ntg24 αμα πας στον ΟΤΕ με την ταυτοτητα σου και τους πεις να σου δωσουν μεχρι εκεινη την στιγμη ,τουλαχιστον , (εμενα μου εδωσαν μεχρι 2 μερες πριν , οχι αναλυτικο αλλα την μεχρι τοτε χρεωση ) εκοψε χρεωστικο ,πληρωθηκε και ολα οκ τουλαχιστον στον ΟΤΕ ΠΑΤΡΩΝ . φιλικα Έτσι μάλλον γίνεται. Εγώ έκανα κάποια στιγμή (όταν έβαλα DSL) αλλαγή στο όνομα στο οποίο έρχεται ο λογαριασμός από τό όνομα του πατέρα μου στο δικό μου (Η ΔΕΗ έρχεται στο όνομα του παππού μου που έχει πεθάνει εδώ και 28-29 χρόνια, πριν γεννηθώ εγώ). Μου έβγαλαν έναν λογαριασμό επιτόπου, τον πλήρωσα και όταν ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στο όνομά μου είχε συνυπολογιστεί η πληρωμή αυτή. Ο λογαριασμός που βγάζουν επιτόπου δεν είναι ακριβής αλλά προσεγγιστικός. Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει είναι πως αν η προσεγγιστική αυτή πληρωμή βασίζεται στις προηγούμενες πληρωμές ή αν περιλαμβάνει μετρήσεις και στο επιμαχο διάστημα.
billpeppas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Για το ρολόι εννοούσα για την ΔΕΗ που ρώταγε ο φίλος. Πάρε και ένα τηλ στον ΟΤΕ και εξήγησέ του την κατάσταση. Πιθανότατα θα σου κόψουν μια αναλυτική κατάσταση ( όλες οι εξερχόμενες κλήσεις ) , και προσσεγγιστηκά θα βγάλεις το ποσό για τον νοικιάρη σου.
kostas_crete Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 otan 8es na ksexrewseis ena thlefwno pas ston ote,sou vgazoun mia ektimhsh logariasmou (panw katw ti exeis grapsei) mexri ekeinh thn stigmh & afou plhrwseis o epomenos logariasmos pou 8a er8ei 8a einai h pistwtikos h xrewstikos analoga me to an h ektimhsh htan perissotera h ligotera apo ta pragmatika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.