CyberVibe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Hello guys. Το πρόβλημα μου είναι πως όταν κάνω δεξί κλίκ πάνω σε οποιοδήποτε mp3 που έχω αποθηκευμένο στον σκληρό μου βγάζει μήνυμα πως η εφαρμογή explorer exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πως πρέπει να τερματιστεί και με πετάει στην επαναφορά του desctop.Αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν δεν έχω τον explorer ανοιχτό.Τα windows που χρησιμοποιώ είναι Χp.Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί να νεύρα μου...
CyberVibe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Mόλις το εγκατέστησα αλλά το πρόβλημα παραμένει
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 mou synevainw kati paromoio otan eixa egatestimeno to Dr.DivX 1.05...
DarkOrion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 kai egw eixa kati paromoio alla mono se suggekrimena arxeia (oxi se sugkekrimenous tupous arxeiwn, alla se sugkekrimena arxeia)
drm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Είχες πρόβλημα και πριν το εγκαταστήσεις ???
xriska Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
CyberVibe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Το πρόβλημα το είχα και πρίν.Τελικά εσείς πως το λύσατε το πρόβλημα? :?:
NKod Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 format ... Sorry kiolas..den eixa pote ayto to provlima(me dexi klik dld na symbainei) alla to oti o explorer mou synexeia mou petouse tetoia mhnymata to ekane..Synithws einai h kakh egkatastash twn windows(antigrammeno cdaki). Ena format kai tha strwsei (Apotelesmatikes lyseis )
drm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Πάντως αν το πρόνλημα εμφανίστηκε μαζί με το SP2 τότε μπορέι να φταίει το Data Execution Prevention (DEP) τον XP το οποίο λύνετε είτε με καινούργιο decoder ή δεν ξέρω πώς αλλιώς...
FireFoxGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά , και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό συμβαίνει αφού έβαλα το SP2.. Συνήθως το παρατήρησα στα MP3 αλλά τώρα το βλέπω και σε άλλα αρχεία. Καταντάει εκνευριστικό.
nobody Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Για δοκίμασε να κάνεις επαναφορά του συστήματος σε μια ημερομηνία που δεν είχες αυτό το πρόβλημα. Start->Programs->Accessories->System Tools->System Restore
FireFoxGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Απο format είμαι... δεν έχει restore δυστηχώς. Υποθέτω ότι κάποιο πρόγραμμα θα την κάνει την δουλειά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.