Προς το περιεχόμενο

Problem Με Δεξί Κλίκ σε mp3!!!!!!!!!!!

CyberVibe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys.

Το πρόβλημα μου είναι πως όταν κάνω δεξί κλίκ πάνω σε οποιοδήποτε mp3 που έχω αποθηκευμένο στον σκληρό μου βγάζει μήνυμα πως η εφαρμογή explorer exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πως πρέπει να τερματιστεί και με πετάει στην επαναφορά του desctop.Αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν δεν έχω τον explorer ανοιχτό.Τα windows που χρησιμοποιώ είναι Χp.Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί να νεύρα μου...

Δημοσ.

format :)... Sorry kiolas..den eixa pote ayto to provlima(me dexi klik dld na symbainei) alla to oti o explorer mou synexeia mou petouse tetoia mhnymata to ekane..Synithws einai h kakh egkatastash twn windows(antigrammeno cdaki). Ena format kai tha strwsei (Apotelesmatikes lyseis :))

Δημοσ.

Πάντως αν το πρόνλημα εμφανίστηκε μαζί με το SP2 τότε μπορέι να φταίει το Data Execution Prevention (DEP) τον XP το οποίο λύνετε είτε με καινούργιο decoder ή δεν ξέρω πώς αλλιώς...

Δημοσ.

Παιδιά , και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό συμβαίνει αφού έβαλα το SP2..

Συνήθως το παρατήρησα στα MP3 αλλά τώρα το βλέπω και σε άλλα αρχεία. Καταντάει εκνευριστικό.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κάνεις επαναφορά του συστήματος σε μια ημερομηνία που δεν είχες αυτό το πρόβλημα. Start->Programs->Accessories->System Tools->System Restore

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...