Προς το περιεχόμενο

Μαγαζι αναλογο του 9volto.gr που ξεκλειδωνει κινητα???

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για Θεσσαλονικη μιας και το 9volto ειναι Πειραια και καπως φοβαμαι να στειλω 3 κινητα για firmware update και ξεκλειδωμα... Ξερει κανεις καποιο που να κανει σωστη δουλεια? Για Sony Ericsson και Nokia κινητα θελω...

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται θα τα στειλω στο 9volto, ειναι τελικα αρκετα αξιοπιστοι που εψαξα και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα αφου η ολη δουλεια θα γινει με courier.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι χαζο? Μονο το 9βολτο κανει καλο upgrade? Νομιζω υπαρχει πληθος καταστηματων που κανει τετοια upgrade.

Πχ για Αθηνα, νομιζω εχει 2-3 στην Κανιγγος.

Δημοσ.

Θεσσαλονικη ειμαι karib και εδω δεν γνωριζω καποιο συγκεκριμενο που να κανει κατι τετοιο για αυτο και ρωτησα. Αν ειναι να το στειλω Αθηνα για να κανω την δουλεια μου, για μενα ειναι καλυτερο να το στειλω Πειραια στο 9volto που ειναι και ακρως αξιοπιστοι και ξερω οτι σιγουρα θα γινει η δουλεια μου μιας και τους παρακολουθω αρκετα χρονια και τα παιδια οντως ξερουν την δουλεια τους και ενημερωνονται καθημερινα για τις εξελιξεις...

Δημοσ.

otan les kekleidoma enoeis sth sim. Px sthn palia mou sim ebala lathos code kai kleidose kai exo xasei kai to xartaki me to puk. Sth vodafone mou lene oth xoreis auto den mporoun na kanoun tipota. Mporei kapios na to kekleidosei toulaxiston na paro ta thlefona pou exo xasei?

Δημοσ.
kala, firmware update den mporeis na kaneis monos sou???

Και που θα βρεις το αρχειο για να βαλεις την καινουργια εκδοση?

Ενταξει παρανομα ισως γινει κατι αλλα ειναι παρανομο. Ασε που για σοβαρες δουλειες οπως φλασαρισμα του κινητου και καποια αλλα πολυπλοκα πραγματα θελουν σοβαρο εξοπλισμο που δεν ειναι φτηνος. Για εμας που εχουμε 2-3 κινητα δεν αξιζουν τα λεφτα και καλυτερα να το πας σε εκεινους που ξερουν τι κανουν και ασχολουνται με 1000αδες κινητα...

Δημοσ.

Koita, den to exw psaksei to thema kai den kserw kai polu kala ti ginetai. Pantws eixa vrei sto internet ta aparaithta arxeia gia na flashareis diafora kinita kai diafora utilities gia na to kaneis auto. An itan nomima i oxi den to gnwrizw, pantws legane oti me ena aplo kalwdiaki gia sundesi me upologisti i me uperuthres mporouses na kaneis anavathmisi.

Δημοσ.

Ισως και να εχεις δικιο απλα επειδη θελω και Vodafone Live Uninstall, με απλο firmware update δεν γινεται. Και μια και μια θα τα κανω ολα μαζι, αλλωστε η τιμη που μου ειπανε ειναι παρα πολυ καλη και σιγουρα το καλωδιο κανει παραπανω...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

paidia ego meta apo ligo psaksimo brika oti gia na flashareis kinita nokia kai sigekrimena nokia 3650 thes idiko exoplismo kai oxi kanoniko kalodio.episis to mono arnitiko sto 9volto pou me stravose einai pso eno sto site leei anabatmisi 10euro otan pira til mou ipan e giro sta 20 euro.(thelo aplh anabathmisi xoris na sosoun kati xoris na kseklidosoun xoris na xreiazete na bgaloun vodafone live ktl) aplos den to pao se nokia giati pistevo pos einai poli pio kleftes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...