niodadd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Θελω μια καρτα ηχου για να μπορω να συνδεσω τα ηχεια μου που ειναι 5,1 και για να μπορω να συνδεσω την καρτα τηλεορασης μου Pinnacle pc tv pro ωστε να μπορω να κανω και εγγραφη ηχου μαζι με την εγγραφη εικονας απο τα τηλεοπτικα προγγραματα,πραγμα που δεν μπορω να το κανω με την on board καρτα ηχου του ΜΟΒΟ μου διοτι δεν εχει αρκετες θυρες.Διαθετω ως 100 ευρω.
StavrosD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς να το κάνεις και με την on board κάρτα ήχου. Απλά πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά ένα βύσμα. Βλέπεις για οικονομία στην κατασκευή μερικά βύσματα αναγνωρίζουν αυτόματα αν είναι συνδεδεμένα σε πηγή ήχου η σε ηχεία και ενεργοποιούνται ανάλογα. Αν θες μπορείς να πάρεις απλά μια οποιαδήποτε κάρτα ήχου και να την χρησιμοποιείς παράλληλα με την οn board. Αν ενδιαφέρεσαι για ερασιτεχνική εγγραφή , πάρε όποια θες, αν ενδιαφέρεσα για επαγγελματική χρήση, είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να ξέρω τι ακριβώς θες να κάνεις για να σου προτείνω κάτι.
billpeppas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Για εγγραφή απευθείας από την κάρτα τηλεόρασης , απλά στον Mixer , πρέπει στο Recording Source να βάλεις το What U Hear / Wave. Και μέσω κάποιου προγράμματος επεξ. ήχου [ προτείνω το Cool Edit 2000 Pro ] , να το βάλεις να ηχογραφεί. Η ποιότητα θα είναι ακριβώς η ίδια όπως όταν απλά παρακολουθείς κάποιο κανάλι από την κάρτα τηλεόρασής σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.