Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με NEC 2500? ή....

jojos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια.Αντιμετωπίζω γενικό προβλημα με το Dvdr μου. Δεν μπορεί να διαβάσει dvd τα οποία δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση (γρατζουνιές).Παράλληλα όμως ένα απλό dvd rom Sony που δανείστηκα από ένα φιλαράκι τα διαβάζει κανονικά.Παράλληλα γράφωντας κάποια dvd τελευταία παρατήρησα ότι δεν τα γράφει τόσο καλά τραβάνε κάποια κολλήματα όταν τα βλέπω στο home cinema ή στη φετα dvd του φίλου μου.Λοιπόν τι μπορεί να φταίει?Τα princo dvd που χρησιμοποιώ? το οτι χρησιμοποιώ το τελευταίο firmware του herrie (μπορεί ένα firmware να επηρεάσει την ποιότητα εγγραφής ή το διάβασμα dvd?) ή τέλος ,όσον αφορά την εγγραφή dvd ,να επηρεάζει ότι το nero χτυπάει κάτι buffer underrun όταν γράφω σε ταχύτητα 4x?

Από εκεί που το αγόρασα μου είπε να το πάω να το δεί (να δοκιμάσει λέει αν διαβάζει τα dvd τα δικά του) και αν τα διαβάζει τα δικά του τι σημαίνει ότι είναι καλό το dvdr?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όσο για την ανάγνωση των dvd μπορεί απλώς να μην είναι τόσο καλό το Nec σε σχέση με κάποιο άλλο απλό dvd rom drive.Μπορεί να ισχύει αυτό?

Δημοσ.

Με μια φράση μπορώ να πω ότι το NEC είναι άριστο recorder και μέτριο reader. Αλλαξε δισκάκια για να λύσεις το πρόβλημα με τα κολλήματα. Οσο για τα γρατσουνισμένα, είναι αλήθεια ότι δεν είναι το καλύτερο reader στα ταλαιπωρημένα DVD αλλά και πάλι δεν μπορώ να σου πω σίγουρα ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...